Aman yok abla anasının evindemi görmüstü kozalak mantıyı ömrunde 1 kere yedi işte yeterTekrar yap mutlaka o zaman
Kimmiş oooooo ben görmedimBiri benim gobegime laf etmis
Deme öyle, yazık yaAman yok abla anasının evindemi görmüstü kozalak mantıyı ömrunde 1 kere yedi işte yeter
Eşim diyo sen hep katil ne istersen ve alirimSayemizde adamlar da manayla doyuyor
1 ay yokum iste yapmayacagim birseyKaptan git kendi kulvarında yarış burayı bize bırak
Adamın midesi bayram etti demek kiEşim diyo sen hep katil ne istersen ve alirim
Ablanda hiç almiyo
İlk günden kırdırma kafanı
Bugün gözüme gözükmesin abla bi kasik suda boğasım varDeme öyle, yazık yaİnsanin kocası,canının yarisi
Aklı varsa kaçar o zamanBugün gözüme gözükmesin abla bi kasik suda boğasım var
Diyetteyim diye evde pek hamur işi yapmiyorum ondan gaza geldi bide yediğini belli etse hep 68 kilo 70 göremedik 3 ekmek yiyo 1 günde nasıl bir bünyesi varsaAdamın midesi bayram etti demek ki
Kovdum ama geldi yine eceline susamışAklı varsa kaçar o zaman
Benim kocam belli ediyor ben 7 aylık o 9 aylıkDiyetteyim diye evde pek hamur işi yapmiyorum ondan gaza geldi bide yediğini belli etse hep 68 kilo 70 göremedik 3 ekmek yiyo 1 günde nasıl bir bünyesi varsa
Ayyyy sesli güldümBenim kocam belli ediyor ben 7 aylık o 9 aylık
Çokzel olmuş eline sağlık beybisiHerkese merhabalarrrr evet karşınızda yine Kozalak Mantıyla Bennnnn
Malzemeler;
Eki Görüntüle 2696039
Kişi sayisina göre malzemeleri artırıp eksilte bilirsiniz
Öncelikle ben 3 adet yufka kullandım yufkalarimizi tezgahın zerine üst üste serip önce 4 e daha sonra 8 ve sonrasında 16 parça halinde üçgen şekilde kesiyoruz Eki Görüntüle 2696040
Kestigimiz parçaları pipet yardimiyla kalın tarafından başlayıp ince tarafına doğru sarıp yufkanın uç kısmını açılmaması için suyla islatiyoruzEki Görüntüle 2696042
Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz Eki Görüntüle 2696043
Daha sonra kızgın yağda altın sarısı renk alıncaya kadar kızartıyoruz Eki Görüntüle 2696044
Mantimizin iç malzemesi için harcımızı hazırlıyoruz Eki Görüntüle 2696045
İyce kavrulan iç harcimiza 2 tane domates rendeleyip baharatlarını atıyoruz Eki Görüntüle 2696046
Mantının üzeri için
1 kase yoğurt
3 diş sarımsak
2 kaşık Pınar labne
Dediğim gibi malzemeleri kişi sayısına gore çoğaltıp eksilte bilirsiniz
Eki Görüntüle 2696069
Mantimiz hazır şimdi sunuma geçelimPınar labne ile servis ediyoruz:)
Eki Görüntüle 2696051 Eki Görüntüle 2696052 Eki Görüntüle 2696055 Eki Görüntüle 2696057 Eki Görüntüle 2696058
Eki Görüntüle 2696059
Herkese Afiyetler Olsun
Tsk ederim nurim alçomÇokzel olmuş eline sağlık beybisi
Aşk olsun özele dedim bakamazsin bura için demedimki hoş Sefa geldin ayaklarına sağlık yine beklerim çaya çorbayaSen görme demiştin
Yinede bakayım dedim
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?