- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Sende iyi ki varsınCanım nevoşum emeğin için ben teşekkür ederim, iyi ki varsın allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende iyi ki varsınCanım nevoşum emeğin için ben teşekkür ederim, iyi ki varsın allah razı olsun
Yerimm tabeee genede iştahlıyımm hep acıkıyorumm ama canım birşey çekmiyo meselaOy benim minnakim yaramazlık yaparmış geçince bol bol yersin ınş bitanem
Şeker kızım çok teşekkür ederim bebekimmm,sen çok bakma o taraflaraEllerine sağlık canım muhteşem görünüyor
Yaaa bitanecik kekiimmNeden bu kadar mutevazisin canikom çok güzel görünüyor boş bı vaktinde mutlaka deniycem
Nevosumun kardeşi çok tatlısınÖyle değil. Biz kadınlar hepimiz çok becerikliyiz. Öyle olsa bu yemek formunda ne işimiz var? Şey gibi çirkin kadın yoktur . Bakımsız kadın vardır gibi . Senden de Allah razı olsun
Sonra yersin bitanecimYerimm tabeee genede iştahlıyımm hep acıkıyorumm ama canım birşey çekmiyo mesela
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunÇok güzel görünüyor ellerine saglık kuzum
Yerimm tabeeeSonra yersin bitanecim
Nevosumun kardeşi çok tatlısın
Kankirellam ve tatlı sözleriSen bir ibizacısın ne demek o öyle sen daha güzellerini yaparsın ki biliyoruz biz çok teşekkür ederim kankirellam benim
Rica ederim canım ellerine sağlıkYaa canım canom benim çok teşekkür ederim allah razı olsun her soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canom
Yaaaaa kuzuuuuummm hamilesin çok sevindim gözün aydın senin bir gram bebeni yirim ben rabbim kucağına almayı nasip etsin inş canım benim çok teşekkür ederimÜffff en sevdiğimmm ellerine sağlık sosyalim bol şans
Kankirellam ve tatlı sözleri
Hemsosuuuu patlıcan kırmızı çizgimizdir çok teşekkür ederim allah razı olsun canım hemsosuuEllerine sağlık hemşom Patlıcan Yarışmada bol şanslar
Yaaaaa kuzuuuuummm hamilesin çok sevindim gözün aydın senin bir gram bebeni yirim ben rabbim kucağına almayı nasip etsin inş canım benim çok teşekkür ederim
Oyy canım benim allah razı olsun, inşYaa çok saol kuzum Darısı senin başına inş
Dolapta fellah köftemde Köz patlıcanım da var en kısa zamanda denicemOyy kurbisim benim çok teşekkür ederim, bende bayıldım biliyor musun