- 24 Mart 2025
- 15
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderminackk
Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını