Köye gidince ayrılan sevgili .

kaderminackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
15
14
3
27
Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Gitmesi iyi olmuş, şu an çok üzgün ve mutsuz hissediyorsun ama daha büyümemiş bir adamı dahala pışpışlamak doğru değil anne babasını görünce mızmızlanan değişen erkekten hiçbir şey olmaz, daha olgunlaşmamış.

Üzülmeyin. Böyle bir adamla mutlu olamazsınız zaten. Geri döner, yalvarır yakarır, sakın almayın evinize. Yok öyle köye gidince ayrılalım sonra tekrar barışalım. Siz onun oyuncağı misiniz?
Teşekkürler evet… bekliyordum böyle bir şey yapmasını yaparsa geri dönüşü yok çünkü hatta bence planladı giderken bunu mesleği gereği evde yedek silah var hiç alıp gitmez ilk defa alıp gitti ayrılacağını biliyordu onu da atarım diye düşündü

Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi

Allah aşkına yazdığınız bu cümleyi tekrar okuyun. Güven vermeyen adamdan ilişki bekliyorsunuz. 2 yılınız çöp etmişsiniz resmen.
Aklınız başınıza alın çıkarın bu adamı hayatınızdan. Evlensiniz bile köye gidince sizi boşar bu.

Son düzenleme:
Her defasında sizi silen insanla olan ilişki mi çok güzel ilişki ? Ailesi de bahane sizinle takılmış geçmiş gerçekten sevseydi asıl o zaman kimseyi gözü görmezdi üzgünüm sevilmemişsiniz.

Ayrıca sizi silen birisini her defasında kabul ederekte yalama yapmışsınız ilişkiyi kusura bakmayın insanın kendisine biraz saygısı olacak.

Allah aşkına yazdığınız bu cümleyi tekrar okuyun. Güven vermeyen adamdan ilişki bekliyorsunuz. 2 yılınız çöp etmişsiniz.
Aklınız başınıza alın çıkarın bu dönek adamı hayatınızdan. Evlensiniz bile köye gidince sizi boşar bu.
Ayrıldım tüm eşyalarını çöpe attım bir iğnesi dahı kalmadı ,

Her defasında sizi silen insanla olan ilişki mi çok güzel ilişki ? Ailesi de bahane sizinle takılmış geçmiş gerçekten sevseydi asıl o zaman kimseyi gözü görmezdi üzgünüm sevilmemişsiniz.

Ayrıca sizi silen birisini her defasında kabul ederekte yalama yapmışsınız ilişkiyi kusura bakmayın insanın kendisine biraz saygısı olacak.
Çok haklısınız…. Ne söyleseniz doğru, bu sefer de aynısı olacak mı diye bekledim ve tüm eşyalarını çöpe attım en marka ayakkabılarını dahi kesin bitirdim

Ayrıldım tüm eşyalarını çöpe attım bir iğnesi dahı kalmadı ,

Sakın bir daha dönme. Ailesi kabul etse bile güven vermeyen karakteri başlı başına sorun. Asla üzülmeyin. İnanın böyle bir adama için değmez. İlle üzülücem diyorsanda kaybettiğiniz 2 yılınız için üzülün.

Birde sizin evinizde kalıyormuş. Elbet döndüğünde sizinle barışmak ister sakın kabul edip kendinizi kullandırmayın. Oh ne güzel hem bedava ev hemde öyle boş vaktini dolduracağı birisi...
Yok bedava değil her şeyi o karşılıyor ama en ufak kavga da da yüzüme vuruyordu tabi …. Ah canım kendim düşünüyorum da kendime olan saygım gitmiş bu ilişkide.

Yok bedava değil her şeyi o karşılıyor ama en ufak kavga da da yüzüme vuruyordu tabi …. Ah canım kendim düşünüyorum da kendime olan saygım gitmiş bu ilişkide.
Laf söyledikten sonra yapmasının ne mantığı var ki? İçten içe hesabını yapıyormuş verdiği 1 kuruş zoruna gidiyormuş ki yüzüne vurmuş işte. Hiç sevmem bu tip erkekleri. Saygınızı yitirmişsiniz ama en azından fark etmişsiniz bundan sonra tekrarlamayın lütfen.

Back
X