• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köy Okullarına Yardım

falanist

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
1.284
7
643
arkadaşlar http://www.koyogretmeni.com/ sitesini bir incelemenizi öneririm, ülkenin 4 bir yanından yardıma muhtaç köy okullarının yardım çağrıları var burada...bir kaç kalem, defter, boya bile işlerini görür, bir çocuğun yüzünü güldürür....

arkadaşım seni tebrik ediyorum böyle bi link için ALLAH senden razı olsun tanıdıgım herkeze duyurucam ve yardımcı olmalarını istiycem damlaya damlaya göl olur ve ordaki çıcuklara ufakta olsa katkımız olur inşallahh ve sana teşekkür ediyorum

arkadaşım seni tebrik ediyorum böyle bi link için ALLAH senden razı olsun tanıdıgım herkeze duyurucam ve yardımcı olmalarını istiycem damlaya damlaya göl olur ve ordaki çıcuklara ufakta olsa katkımız olur inşallahh ve sana teşekkür ediyorum

canım duyarlılılığın için ben de sana çok teşekkür ederim

mge çok teşekkürler canım duyarlılığın için...

ben bu linki ve duyuruları biliyorum, çok fazla duyurmayada çalışıyorum...

mutlaka imkanı olan herkes elinden ne gelirse yapacakatır....

Türkiyemizin geleceği çocuklarımız için lütfen daha fazla kişiye duyuralım....

elimden gelsede keşke hepsine ayrı ayrı şeyler gönderebilsem.
bir öğrencinin okumasını sağlamak ne kadar faydalı birşey.
ama burdaki okullardan herkes kendine en yakın olana birşeyler gönderse o bile yeter.

çok büyük şeyler beklemiyorlar inanın, bir kalem bir defter bile o küçük çocukların yüzünü güldürmeye yeter...

ben o linki, kişi listemdeki herkese gönderdim ki onlarda kendi tanıdıklarına göndersin,

çok fazla kişiye ulaştıralım...

ve kırtasiyeci bir arkadaş bir öğretmenimizle irtibata geçeceğini söyledi...güzel haber...

Back