- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Burç olarak ele almayın konuyu,yukarıda bir arkadaş yazmış ‘seviyorum demez ,vs diye… Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar ,burçla alakası yok yani. Benim eşimde kova.Aşırı sahiplenici,ayrıntılı düşünen,net çizgileri olan,planlı,sevgisini son derece belli eden ,bazen çok evcimen bazende bireysel özgürlüğüne düşkün bir insan ..Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Sakarya'lı Akrep burcu en kötüsüEvet Sakaryalı Kova burcu
ABOOOOEvet Sakaryalı Kova burcu
Bu bahsedilen sadece hanımefendinin kocası, ne alaka onun nelerden nefret ettiğiyle? Biz annemle aynı burçtanız ve aynı evde yaşadık yıllarca, ikimiz de farklı şeylere sinirleniriz. Daha ortada fol yok yumurta yok niye kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz?Cok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
Evet evet nazar dedi büyü dedi adam ayrılmak istedikçe bir şeyler kurdu hep, inanamadı gerçeğe bir türlüKonu sahibi arkadaş kocama muska ,büyü yaptırdılar diyen arkadaş mı yoksa?
Hanımefendinin kocasının spesifik özelliklerinden size ne? Ben söyliyim eski kocasına kafayı takmış kadınlardan hiç hoşlanmazlarCok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
Üzücü bir durum.Evet evet nazar dedi büyü dedi adam ayrılmak istedikçe bir şeyler kurdu hep, inanamadı gerçeğe bir türlü
Kocamın tüm huyunu suyunu döktürecek şurayaHanımefendinin kocasının spesifik özelliklerinden size ne? Ben söyliyim eski kocasına kafayı takmış kadınlardan hiç hoşlanmazlar
tam olarak ben de böyle düşünüyorum, aklımda, kalbimde biri varken ilişkiye bakış açım daha farklı. kimse yokken bakış açım daha farklı oluyor. bence böyle olmamız daha iyi, yanlış kişilerle, boş ilişkilerle zaman kaybetmemiş oluyoruz.Benim daha beterdi valla eşimle de tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştım çünkü uzun süreli ilişkiler beni sıkıyordu özgür olmak herşeyden önemliydi birde sorumluluk almayı hiç sevmiyorum karşına doğru kişi çıkınca yani uyumlu yaşayabileceğin kişi anlıyorsun ve kendini ne olduğunu anlamadan evli buluyorsun en azından pişman değilim :) bu da bişeydir değişicek birşeyler merak etme
Eşinizin doğum haritasına bakılmalı. Yalnızca güneş burcuyla bu yorumu yapamayız. Ya gercekten sevmiyor ya da haritasındaki yerleşimler bu etkiyi veriyor. Kova burcu böyle bir burç değil çünkü.Kocam.Ciddi, kuralcı, düzenli. Prensipleri var. Zor. Seviyorum demez ben çocuğa bakayım sen dinlen, bugun yemek yapma dışarda yiyelim falan der max.
Herkes kocasına sahip çıksın şu anKocamın tüm huyunu suyunu döktürecek şurayaElini veren kolunu kaptırıyor. Kova olan kendini belli etmesin.
Adamın tek özelliği kova burcu olması mı
Yok bir de sakaryalı, sakarya insanı nasıldır diye sormuştu.1 haftalık adam ayol. Tek kriter burç mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?