yani duygu tabi sadece aşk, hoşlanma anlamında değil, genel anlamda hislerdir bizi biz yapan. öfke, heyecan, adrenalin falan filan. ikili ilişkiler dışındaki şeyler bende his uyandırır mı, uyandırıyor ama az. mesela kimileri bi dizinin müdavimi olur, bir sonraki bölümü heyecanla bekler, finalinden çok etkilenir falan bende bunlar olmuyor. ya da bazı görüntüler vardır insanlar kaldıramaz, korkar, gerilir (mesela seri katillerle alakalı şeyleri izleyemeyen, okuyamayan kişiler vardır) bu tarz yapımları ben çok rahat izlerim, pek etkilenmem. hani bazen şey oluyor, 3. sayfa haberleri. bi cinayetin anbean videosu çıkıyor internette mesela. en son bağcılar'da annesini öldüren biri vardı mesela onun videosu çıkmıştı, millet sansürsüz izlemiş çok etkilenmiş falan ben de izledim pek etkilenmedim. çok korkmadım.
ilişkiler anlamında aşırı duygusal kişilerle asla anlaşamıyorum zaten. en ufak bişeye kırılan, en ufak bişeyde ruh hali değişen kişilerle anlaşamam. çok beklentisi olanlar falan benden uzak durmalı, net...