• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu erkegi ile evli olan bayan varmı aranızda?

Eşinizin doğum haritasına bakılmalı. Yalnızca güneş burcuyla bu yorumu yapamayız. Ya gercekten sevmiyor ya da haritasındaki yerleşimler bu etkiyi veriyor. Kova burcu böyle bir burç değil çünkü.
Karakter meselesi bence, konu burc olduğu icin burç adı altında yazdım fakat herkes farklıdır. Sevgisini gösterme konusunda zayıf. Sevgi cümlelerindense bana yardımcı olarak, hediyeler alarak falan göstermeyi tercih ediyor. Yapısı bu

Karakter meselesi bence, konu burc olduğu icin burç adı altında yazdım fakat herkes farklıdır. Sevgisini gösterme konusunda zayıf. Sevgi cümlelerindense bana yardımcı olarak, hediyeler alarak falan göstermeyi tercih ediyor. Yapısı bu
Sevgi dili farklı, anladım.

Kuvit seni tanıdığım kadarıyla sen çok hassas,çok duygusal,takıntılı, sevdiğinden ekstra ilgi bekleyen, sessizlikten - hareketten mana arayan,yer yer os.ruktan nem kapan, hislerine aşırı önem veren bir kadınsın.
Git kendine balık,akrep, yengeç falan bul
Kova dediğin bireyselligine düşkündür,ozel alana ihtiyacı vardır,yer yer bencildir, düzenli hayata bayilmaz, sevgili ile arkadas olmak , konuşmak konuşmak konuşmak ister. Ama diğer arkadaşlarına da aynı değeri verir. Sen de buna gelemezsin.
Boşver,yol yakınken bu günlerde doğum günü olan adamları ele

Benim de eşim kova. Bi kac tane de kova sevgilim oldu. Kova kadınlarını severim ama erkeklerini pek sevmem acikcasi :KK70: niye çünkü kova burcu erkegine hep elin kapıdaymis gibi davranicaksin. Ugruna cok gozyasi döktükleri insandan ayrilsalar bile asla vazgecmiolar ama onun icin her seyi yap cok sevdigini hic birakmak istemedigini belli et anında yeni kendince zor birini gözlerine kestirebiliolar. Hep bi bak hareketlerine dikkat et yoksa seni terk ederim imajı cizmek gerekio. Bu aslinda erkeklerin tamamina lazim da kova cok gel git akilli olduğu icin apayri bi özen istio bu konuda. Özgür alanlarina cok duskun oluolar nerdeydin naptin sorulmasini istemiolar. Ama sus pus durursan da niye sormadığıni cok merak ediolar. Ipini saldikca baglaniolar sana yani aslinda. Dengeyi kurmak zor. Oturakli bi boga erkegini tercih ederim uzun iliskide ya da duygusal bi yengec =) seçme şansın varsa hani daha yeniymis o yuzden soyluorum ahaha.

Herkes kocasına sahip çıksın şu an :KK70: :KK70:
Yazık sans
Kuvit seni tanıdığım kadarıyla sen çok hassas,çok duygusal,takıntılı, sevdiğinden ekstra ilgi bekleyen, sessizlikten - hareketten mana arayan,yer yer os.ruktan nem kapan, hislerine aşırı önem veren bir kadınsın.
Git kendine balık,akrep, yengeç falan bul
Kova dediğin bireyselligine düşkündür,ozel alana ihtiyacı vardır,yer yer bencildir, düzenli hayata bayilmaz, sevgili ile arkadas olmak , konuşmak konuşmak konuşmak ister. Ama diğer arkadaşlarına da aynı değeri verir. Sen de buna gelemezsin.
Boşver,yol yakınken bu günlerde doğum günü olan adamları ele

Sebebını solermsnx
Tabii.

Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım 😂
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)

Başlığı ciddiye alıp yazıyorum;

Öncelikle kova sadık bir burç değildir, sizi ilginç bulduğu sürece sizinle ilgilenir, eğlendiği sürece sizinledir ama sizi çözerse ilgilenmez, eğlenmiyorsa mutsuzsa arkasına bakmadan gider, sizi g*t gibi ortada bırakır.
Silmesiyle meşhur bir burç, geriye dönmez.
Ayrıca mantıklı diyoruz ama bence çıkarcı bir burç.
Ben olsam bakmam, siz bilirsiniz.

Burç olarak ele almayın konuyu,yukarıda bir arkadaş yazmış ‘seviyorum demez ,vs diye… Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar ,burçla alakası yok yani. Benim eşimde kova.Aşırı sahiplenici,ayrıntılı düşünen,net çizgileri olan,planlı,sevgisini son derece belli eden ,bazen çok evcimen bazende bireysel özgürlüğüne düşkün bir insan ..
Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz ıcın.. Baska neler solemek ıstersınız vaktnz varsa brz bahsedermsnz.. Orneın en sevmedıklerı ve snırkendıklerı sey nedir veya kendmze nası baglarz

Tabii.

Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım 😂
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)
Tesekkur ederim yorumunuz ıcın :(( sanırım herkes burcunu tasımıyor degısıyor benım arkdsm esıde Kova burcu ama esıne cok baglı ve Sadik

Tabii.

Bu kadar mı olur.. Tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum bir kova tıpa tıp aynı karakter. Kaçarak uzaklaştığıma o kadar seviniyorum. Karısı da bir bebe yapıp terketti onu. Gözü hep dışarıda olan bu kovalar kendilerini çok zeki sanmaları ile ünlüdür.

Back