- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
O arkadaş bu arkadaş samantacan,o yüzden yazmışlar zaten:)Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burdahastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.
Ahhah nasi hatirliosunuz ya ben de bisey hatirladim diye nasi tribe girdim.O arkadaş bu arkadaş samantacan,o yüzden yazmışlar zaten:)
Mars yengeçte düşüştedir. Pasif ve konfor alanından çıkamama tarzında yaklaşımlar verebilir. Pasif agresyon tavırlar, hakkını savunamama belki. Kadınlar için duygu durumu ay ile bakılır, korumacılık hislerini kadında ay burcundan erkekte marstan bakarız. Erkek için mars yengeç tercih edeceğim son yerleşimlerden biri olabilirdi.Onlar bile tam tutmuyor aslinda mars yengeç benim ama oyle cevremdekilere karşi korumaci filan degilim umurumda olmuyor genelde.Baska burclarin etkisi herhalde.
Mars yengeçte düşüştedir. Pasif ve konfor alanından çıkamama tarzında yaklaşımlar verebilir. Pasif agresyon tavırlar, hakkını savunamama belki. Kadınlar için duygu durumu ay ile bakılır, korumacılık hislerini kadında ay burcundan erkekte marstan bakarız. Erkek için mars yengeç tercih edeceğim son yerleşimlerden biri olabilirdi.
Kadınların ilişkideki hal hareketleri için venusune , erkeğin marsina bakılır.Onlar bile tam tutmuyor aslinda mars yengeç benim ama oyle cevremdekilere karşi korumaci filan degilim umurumda olmuyor genelde.Baska burclarin etkisi herhalde.
Venüs / mars kova , ay ikizler.Bir erkeĞin nasıl biri olduğunu güneş burcundan ziyade ay, yükselen, mars(özellikle sadakat ve cinsel gücü) Burcu belirler. İnanın güneş burcu diğerlerinin yanında yüzde 10 dahi etkili değiL.
Kadınların ilişkideki hal hareketleri için venusune , erkeğin marsina bakılır.
Burç konusuna ilginiz varsa ortalama 1500tl gibi bir rakamla burç haritanızı cikarttirip danışmanlık alabilirsiniz. Burdan size yeterli bilgi gelmez bence.Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Güneş koç yükselen koç o düşüşteki marsı duvara çarçar çarpar sallar gayet enerjiksinizAy burcu balik, güneş koç, yukselen koç. Acaba haritam mi yanliş.Doğum saatim diye annem ortalama bir saati kafadan atmamistir umarim.
Güneş koç yükselen koç o düşüşteki marsı duvara çarçar çarpar sallar gayet enerjiksiniziyi bir dengeleme olmuş.
Beğendi beni mi? ;(begendı benı knsmya devam ediyoruz
Bende hem kova burcu inatçılığı var hem de yükselen boğaİnat inat inat Boğa burcu inatçı diye bilinir ama Kova burcu daha beter fakat yaş ilerleyince sakinleşiyormuşuz gerçi damarıma basılınca içimden ejderha çıkıyor ya yine neyse onu da halledicem inşallah
Ooo fena senin o zaman inat durumu kizkardesim boğa burcu ama inadı çok sıkıcı değildir saf temiz kalpli oluyor boğa burçlarıBende hem kova burcu inatçılığı var hem de yükselen boğasıkıntı büyük
Aşıksa öyle tabi. Ama sadece seviyorsa her an vazgecebilir veya aldatabilir. Ben de kova burcuyum ama sevsem de sevmesem de ihanetten hoşlanmam. X Erkek arkadaşım kova burcuydu. Çok egleniyorduk keyifli yanında sikilmayacagim biri ayak uydurursan ama. Duygusal yaklasirsan sana duygusalmış gibi yaklaşır sonra özüne döner veya seninle görüşmeyi keser. Yonetilmeyi asla sevmez. Sevmediği birseyi de başkasına uygulamaya çalışmaz ama içten içe veya alttan alttan seni yönetmeye çalışır. Inatcidir. Bizim ilişkimiz çok ayriydi hayal gibiydi öyle bir kişiliği var mutlu eder eglendirir fantazi dünyası rengarenk dkcmdckd ama ailesi evlenmemizi istedi. Benim Ailem de onu çok severdi ama annem bu çocuk seni bırakır diyordu hiç öyle biri de değildi. Anneler hisseder. Çok gel gitleri olan biri. Kiskanmam der ama başkasıyla konuşup gorusmene tahammül edemez. Kendisi görüşür ama kızlarla senin buna engel olmana da izin vermez. Hakkı savunur. Arkanda durur. Adaletli biridir. Yalan söylemez ve kendi kadar dürüst birini ister. Gereğinden fazla dürüst. Bizim iş evliliğe gidiyordu ailesi bana ne zaman isteyelim dedi ciddi olduğumuzu zannedip. X le konuştum annem kafasına göre seni kabul etmiş bana sormadan söylemiş ben seni evlenecek kadar sevmiyorum eger sirf seni sevdigim icin evlenirsem ve baskasina asik olursam seni aldatirim dedi açık açık ve zınnnnnnnnkkkk. Kafamda bir çan çaldı. Hani geçirilen onca zaman o kadar güzeldi ki. Ben bunları kimseyle yaşayamam onun ailesiyle anlaştığım gibi kimsenin ailesiyle anlaşamam filan hayatımın dönüm noktası olmuştu bu insanla yaşadığım. Ben de ayrıldım tabi onun gibi düşünmüyordum ve devam etseydim hep bir beklenti içerisinde olacaktım. Bu insan hem çok mükemmel kusursuz biri hem dengesiz. Bir gün alkol alıp arıyordu sana aşık oldum diye. Kendine gelince ben öyle birşey mi söyledim yok değilim diyordu. Hayatını yaşamak istiyorsan tam insanı ama evlenmek istiyorsan yanlış kapı. He ilk aşkını hiç unutamiyordu. O kızla olsaydı eğer onunla evlenirdi bak onu da aldatmazdi sadık olurdu. Duygularını da belli edemez biz kavga etsek uzun uzun mesaj yazardı sevgi mesajı ama daha çok sacmalardi. Ben o mesajından beni kaybetmek istemediğini ve sevdiğini anlardim mesela. Açık açık sevdiğini söylemez aşkım minnosum gibi yaklaşmaz o konularda odun biri. Vicik Vicik değil. Sürekli ağlayan birine gelemez yalan soylenmesinden hiç hoşlanmaz ruh gibi birini sevmez duygusal sözcükler sevmez çünkü karşılık veremez. Onu sikistiracak sorular sormandan hoşlanmaz nereye gitse seni de götürmek ister ama davet etmediği sürece senin kendi kendini davet etmeni istemez. Teklif var ısrar yok yapısı var. Her hangi bir teklifini kabul ettin ettin. Etmedin bitti. Sonradan naz yapma vs kabul etmez. Net olacaksın. Eğer o an kararsizsan süre belirterek zaman isteyeceğini söylersen saygıyla bekler. O yüzden kararsız davranma oyalama. Sürekli hayatından şikayetçi biri olma her anın bir pismanlik değil tecrübe olduğunu konuş mesela onunla. Şimdilik aklıma gelenler bunlarTesekkur ederim yorumunuz ıcın( sanırım herkes burcunu tasımıyor degısıyor benım arkdsm esıde Kova burcu ama esıne cok baglı ve Sadik
merhaba danışmanlık almak isterseniz uygun fiyata verebilirim.Konudan alaksız ama bilgisi olan var mı bir Kova burcu olarak bu yılı hep hasta geçirdim türlü türlü şeyler çıktı yakın çevremden duyduğum kadarıyla bir çok kova burcu ya şansızmış bu yıl ne zaman bitecek acaba bu konulardan anlayan varmıdır forum da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?