- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Onu öyle bir yola getirir ki aklı şaşar. Bende tamda bu sebepten uygun buldumKoç erkeği mıymıy senfonisi çekmez yalnız, diyeyim de ben.
Senin burcun ne kuvid onu oyle uygunlari yazalim. Bu arada nefret ettigi seyler darlanmak, baglandirilmaya calismak, ne yapabilecegimizin yada yapamayacagimizin soylenmesi, genel kulturu dar sıkıcı insanlar, surekli duygularindan bahsedenlerCok tesekkur ederim guzel yorumunuz ıcın.. Baska neler solemek ıstersınız vaktnz varsa brz bahsedermsnz.. Orneın en sevmedıklerı ve snırkendıklerı sey nedir veya kendmze nası baglarz
Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burdaBütün dalga geçenler sizin de ananizin g.tü görünsün inşallahguugufugi
Büyükbaş da olur, Boğa mesela…Bence sana koç erkeği iyi gider. Bi koç bak sen..
Büyükbaş da olur, Boğa mesela…
Boğa erkegi sevgili olarak sadece bir defa denk geldi ve hayatimda para para diye bu derece ölen, paarayla yatip kalkan onun gibisini gormemistim.Boğa başka tanidiklarim da var onlar da paraci ama disardan o derece abartili durmuyorlar bilmem içlerini.
Bu konu sahibi o işte.Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burdahastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.
Bu konu sahibi o işte.
Ay hep eski sevgililerimden bahsediyorsun kızlarBoğa erkeği bk gibi bence de, habire yemek yap önüme koy şeklinde, kıskanç, kendini bir halt sanıp ahvalarda uçan üstüne eşşek gibi öküz gibi inadı olan bir burç. kanser olup 50 yaşını görmeden ölmek isteyen kadınlar için ideal ben çekemedim koydum tekmeyi
Bir erkeĞin nasıl biri olduğunu güneş burcundan ziyade ay, yükselen, mars(özellikle sadakat ve cinsel gücü) Burcu belirler. İnanın güneş burcu diğerlerinin yanında yüzde 10 dahi etkili değiL.
Kova erkeğini birebir benim tanıdığım gibi anlatmışsın ama kocama aşık olduğum kısım hariç tam tersi o bana bebek gibi bakar gözüm dışarı kaymıyor tabi arada bir soytarıyorum ama o kadar bizim ev 2 katlı watsaptan bana kahve yapsenaaaa mucuk mıcık yazmak çitlembiklikten sayılır mı bilmem :)Tabii.
Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)
Tabii.
Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)
+1Bu kadar mı olur.. Tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum bir kova tıpa tıp aynı karakter. Kaçarak uzaklaştığıma o kadar seviniyorum. Karısı da bir bebe yapıp terketti onu. Gözü hep dışarıda olan bu kovalar kendilerini çok zeki sanmaları ile ünlüdür.
Acaba kim o biri hdhdhdhAhhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burdahastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.
Zekiyiz amaBu kadar mı olur.. Tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum bir kova tıpa tıp aynı karakter. Kaçarak uzaklaştığıma o kadar seviniyorum. Karısı da bir bebe yapıp terketti onu. Gözü hep dışarıda olan bu kovalar kendilerini çok zeki sanmaları ile ünlüdür.
Hayır Sakaryalilar kova burcu@kuvitgaliba kova burcu mu?Eki Görüntüle 3151090
Kova kadını için konuşmuyoruzZekiyiz ama
Evet benimde normal görmemi bekliyordu. Geçmiş olsun.+1
aynı şekil benimde eski eş kişisi. boşanıyorum. adam evlendik başka kadınlara bakmaya başladı. elde edene kadar yani. ilgisini çekmezsen artık güle güle sana. ama sen yine kenarda durmalısın mantığı da var tabi. yok sensiz yapamam edemem der ama başka kadınlarsız da yapamaz. hep o haklıdır. bide yakalanırsa ne var ki canım bunda deyip normalleştirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?