- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Güzel alfabemizde 29 adet harf var, kullanın lütfen ücretsiz.Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Adamın buru adamın memleketi bunlarla mı berabersiniz siz?Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
niye ya , ben de kovayım ,hiç öyle düşünmüyorumBen kova burcu kadını olarak kova erkeği ile evlilik önermiyorumkaçarak uzaklaşın efenim
Evet dünyada sadece 12 tip erkek var, 5 milyar erkeğin tamamı bu 12 tipe kategorilenmiş durumda. O yüzden sorunuzu çok mantıklı buldum.Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Ben soyliyim yengec + yukselen balikEvet dünyada sadece 12 tip erkek var, 5 milyar erkeğin tamamı bu 12 tipe kategorilenmiş durumda. O yüzden sorunuzu çok mantıklı buldum.
Bir haftada evlilik düşünmek hangi burcun özelliği acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?