- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Tamamen sevgilimi gördüm anlattiklarinizdan ve bu çok yorucuBenim de eşim kova. Bi kac tane de kova sevgilim oldu. Kova kadınlarını severim ama erkeklerini pek sevmem acikcasiniye çünkü kova burcu erkegine hep elin kapıdaymis gibi davranicaksin. Ugruna cok gozyasi döktükleri insandan ayrilsalar bile asla vazgecmiolar ama onun icin her seyi yap cok sevdigini hic birakmak istemedigini belli et anında yeni kendince zor birini gözlerine kestirebiliolar. Hep bi bak hareketlerine dikkat et yoksa seni terk ederim imajı cizmek gerekio. Bu aslinda erkeklerin tamamina lazim da kova cok gel git akilli olduğu icin apayri bi özen istio bu konuda. Özgür alanlarina cok duskun oluolar nerdeydin naptin sorulmasini istemiolar. Ama sus pus durursan da niye sormadığıni cok merak ediolar. Ipini saldikca baglaniolar sana yani aslinda. Dengeyi kurmak zor. Oturakli bi boga erkegini tercih ederim uzun iliskide ya da duygusal bi yengec =) seçme şansın varsa hani daha yeniymis o yuzden soyluorum ahaha.
Neden pekı??Ben kova burcu kadını olarak kova erkeği ile evlilik önermiyorumkaçarak uzaklaşın efenim
Cnm cok tesekkur ederim yorumun içinTamamen sevgilimi gördüm anlattiklarinizdan ve bu çok yorucuve hep kovalar çekiyor beni de
evet bende de pek yok işte. en son ağlayasım geldi artık hayatımda biraz duygu istiyorum diyeDuygularımı göstermem değil ki mesele benim duygum yok odunum odun eşim Oğlak burcu olduğu için geçinip gidiyoruz iki odun işte beni başkası çekmez vallahi
Ama çok zor ben aşırı duygusalım ve karşı taraftan bunu görememek can sıkıcı. Peki ikili ilişki dışında, edebiyat, tiyatro vs duygulandirir mi ?evet bende de pek yok işte. en son ağlayasım geldi artık hayatımda biraz duygu istiyorum diyeben bekarım, arkadaş çevrem de bekar mesela, ilişkisi olmayan insan dolu. bakıyorum kızlara, yakaladıkları en ufak bişeye tutunup birinin peşinden koşabiliyorlar, kapılıp gidiyorlar. bende bunların zerresi yok. en son bir arkadaşıma "seni motive eden şey ne biriyle devam etmek için" diye soruyordum ahahaha
yani duygu tabi sadece aşk, hoşlanma anlamında değil, genel anlamda hislerdir bizi biz yapan. öfke, heyecan, adrenalin falan filan. ikili ilişkiler dışındaki şeyler bende his uyandırır mı, uyandırıyor ama az. mesela kimileri bi dizinin müdavimi olur, bir sonraki bölümü heyecanla bekler, finalinden çok etkilenir falan bende bunlar olmuyor. ya da bazı görüntüler vardır insanlar kaldıramaz, korkar, gerilir (mesela seri katillerle alakalı şeyleri izleyemeyen, okuyamayan kişiler vardır) bu tarz yapımları ben çok rahat izlerim, pek etkilenmem. hani bazen şey oluyor, 3. sayfa haberleri. bi cinayetin anbean videosu çıkıyor internette mesela. en son bağcılar'da annesini öldüren biri vardı mesela onun videosu çıkmıştı, millet sansürsüz izlemiş çok etkilenmiş falan ben de izledim pek etkilenmedim. çok korkmadım.Ama çok zor ben aşırı duygusalım ve karşı taraftan bunu görememek can sıkıcı. Peki ikili ilişki dışında, edebiyat, tiyatro vs duygulandirir mi ?
Bi de sakaryalıymışAdamın tek özelliği kova burcu olması mı
Benim daha beterdi valla eşimle de tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştım çünkü uzun süreli ilişkiler beni sıkıyordu özgür olmak herşeyden önemliydi birde sorumluluk almayı hiç sevmiyorum karşına doğru kişi çıkınca yani uyumlu yaşayabileceğin kişi anlıyorsun ve kendini ne olduğunu anlamadan evli buluyorsun en azından pişman değilim :) bu da bişeydir değişicek birşeyler merak etmeevet bende de pek yok işte. en son ağlayasım geldi artık hayatımda biraz duygu istiyorum diyeben bekarım, arkadaş çevrem de bekar mesela, ilişkisi olmayan insan dolu. bakıyorum kızlara, yakaladıkları en ufak bişeye tutunup birinin peşinden koşabiliyorlar, kapılıp gidiyorlar. bende bunların zerresi yok. en son bir arkadaşıma "seni motive eden şey ne biriyle devam etmek için" diye soruyordum ahahaha
Cok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vsKocam.Ciddi, kuralcı, düzenli. Prensipleri var. Zor. Seviyorum demez ben çocuğa bakayım sen dinlen, bugun yemek yapma dışarda yiyelim falan der max.
İki taraf içinde yorucu oluyor işte ben o çok aşırı etkilenenlerdenim izlesem üç gün uyuyamam vs vs . Biraz daha az hissetmek isterdim bu yoğun his çok sağlıksız. Eskiye göre biraz azaldı çok şüküryani duygu tabi sadece aşk, hoşlanma anlamında değil, genel anlamda hislerdir bizi biz yapan. öfke, heyecan, adrenalin falan filan. ikili ilişkiler dışındaki şeyler bende his uyandırır mı, uyandırıyor ama az. mesela kimileri bi dizinin müdavimi olur, bir sonraki bölümü heyecanla bekler, finalinden çok etkilenir falan bende bunlar olmuyor. ya da bazı görüntüler vardır insanlar kaldıramaz, korkar, gerilir (mesela seri katillerle alakalı şeyleri izleyemeyen, okuyamayan kişiler vardır) bu tarz yapımları ben çok rahat izlerim, pek etkilenmem. hani bazen şey oluyor, 3. sayfa haberleri. bi cinayetin anbean videosu çıkıyor internette mesela. en son bağcılar'da annesini öldüren biri vardı mesela onun videosu çıkmıştı, millet sansürsüz izlemiş çok etkilenmiş falan ben de izledim pek etkilenmedim. çok korkmadım.
ilişkiler anlamında aşırı duygusal kişilerle asla anlaşamıyorum zaten. en ufak bişeye kırılan, en ufak bişeyde ruh hali değişen kişilerle anlaşamam. çok beklentisi olanlar falan benden uzak durmalı, net...
Evlılık dusundgm ıcn dgl cok ıyı tanımadan olmaz sadece merak ettim ılerde olursa diye sordum dalga geçmeye gerek yokEvet dünyada sadece 12 tip erkek var, 5 milyar erkeğin tamamı bu 12 tipe kategorilenmiş durumda. O yüzden sorunuzu çok mantıklı buldum.
Bir haftada evlilik düşünmek hangi burcun özelliği acaba
sesli harflerinizi fareler mi yedi?Evlılık dusundgm ıcn dgl cok ıyı tanımadan olmaz sadece merak ettim ılerde olursa diye sordum dalga geçmeye gerek yok
Aramızda bir kova burcu erkeği varsa, ben varım demez sanırımKova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz..
İşte sorun burda onu kendine bağlayamazsın Kova burcu bağımsızdır o isterse bağlanmış gibi görünür oda şans işi yani Zodyaktaki en beter erkeği kafana takmışsın Kova burcu gizemlidir ve gizemli kişileri merak ederler zor olanı elde etmeyi sever ama asla tam olarak seni elde etmemeli yoksa sıkılıp kendine başka avlar arar hani derler ya erkekler avcıdır diye en avcı burç ahan da kova burcu erkeği sana kolay gelsin ne diyeyimCok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
En nefret ettiği şey yalan. Yalan söylemiyor sonucunda kavga çıkacağını bilse de. Bazen sinir bozucu olan bir dürüstlüğü var. Kovaların hepsi böyle olacak diye birşey yok, bendeki sadece 1 çeşitiCok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
Konu sahibi arkadaş kocama muska ,büyü yaptırdılar diyen arkadaş mı yoksa?Güzel alfabemizde 29 adet harf var, kullanın lütfen ücretsiz.
Eski kocana inat yapıcan diye ordan oraya hırsla saldırıyor gibi bi halin var. Sürekli buraya anket açıp açıp gidiyosunO şehirli bu şehirli nolur öteki burç nedir. Bir otur da tanımaya çalış karşındakini önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?