• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu erkegi ile evli olan bayan varmı aranızda?

Benim de eşim kova. Bi kac tane de kova sevgilim oldu. Kova kadınlarını severim ama erkeklerini pek sevmem acikcasi :KK70: niye çünkü kova burcu erkegine hep elin kapıdaymis gibi davranicaksin. Ugruna cok gozyasi döktükleri insandan ayrilsalar bile asla vazgecmiolar ama onun icin her seyi yap cok sevdigini hic birakmak istemedigini belli et anında yeni kendince zor birini gözlerine kestirebiliolar. Hep bi bak hareketlerine dikkat et yoksa seni terk ederim imajı cizmek gerekio. Bu aslinda erkeklerin tamamina lazim da kova cok gel git akilli olduğu icin apayri bi özen istio bu konuda. Özgür alanlarina cok duskun oluolar nerdeydin naptin sorulmasini istemiolar. Ama sus pus durursan da niye sormadığıni cok merak ediolar. Ipini saldikca baglaniolar sana yani aslinda. Dengeyi kurmak zor. Oturakli bi boga erkegini tercih ederim uzun iliskide ya da duygusal bi yengec =) seçme şansın varsa hani daha yeniymis o yuzden soyluorum ahaha.

Benim de eşim kova. Bi kac tane de kova sevgilim oldu. Kova kadınlarını severim ama erkeklerini pek sevmem acikcasi :KK70: niye çünkü kova burcu erkegine hep elin kapıdaymis gibi davranicaksin. Ugruna cok gozyasi döktükleri insandan ayrilsalar bile asla vazgecmiolar ama onun icin her seyi yap cok sevdigini hic birakmak istemedigini belli et anında yeni kendince zor birini gözlerine kestirebiliolar. Hep bi bak hareketlerine dikkat et yoksa seni terk ederim imajı cizmek gerekio. Bu aslinda erkeklerin tamamina lazim da kova cok gel git akilli olduğu icin apayri bi özen istio bu konuda. Özgür alanlarina cok duskun oluolar nerdeydin naptin sorulmasini istemiolar. Ama sus pus durursan da niye sormadığıni cok merak ediolar. Ipini saldikca baglaniolar sana yani aslinda. Dengeyi kurmak zor. Oturakli bi boga erkegini tercih ederim uzun iliskide ya da duygusal bi yengec =) seçme şansın varsa hani daha yeniymis o yuzden soyluorum ahaha.
Kova burcu erkekleri aldatmaya çok meyilli ben de Kova burcuyum zoru severim falan filan ama aldatmayı düşünmem bile ama ayrılırım direkt bıçak gibi keserim tek ortak özelliğimiz duygusuz olmak sanırım

olumlu ozellikleri bir laf soksada toparlamayi cok iyi bilir

sadık sevecen :KK53:

olumsuz ise her zaman onun dusundugu ve soyledigi en dogrusudur o hep mantikli dusunur (kendi fikri )

cok ucuk kacik fikirleri vardir bazen ise yarar :KK53:

Kova burçları özgürlüğüne düşkün Sakaryalılar ise evcimendir. Bilgilerden biri yanlış olmalı, adam dolandırıcı diye düşünüyorum.
Sakaryali hamileler şubat ayinda dogum yapmiyor diye biliyorum. Ya ocakta erkenden sezeryanla oglakta yada amuda kalkip martta balik dogum yapilir orada. 🤣🤣

Kova kadiniyim babam da kova. Basta cok etkileyici, dikkat cekici, eglenceli olup 3 gun sonra sıkılıp baskalarina etkileyici olur. İyi zaman gecirmek istiyorsan yess ciddi dusunuyorsan nooo. He bi de duygularini asla gostermez. Ben 27 yasindan sonra duygularimi ifade etmeyi ogrendim.
Ben de kovayım ve duygularımı sahiden ifade etmem gerektiğini son 2 senedir öğrendim 😂😂 o da mecburen yani başka türlü olmuyor

Ben de kovayım ve duygularımı sahiden ifade etmem gerektiğini son 2 senedir öğrendim 😂😂 o da mecburen yani başka türlü olmuyor
Duygularımı göstermem değil ki mesele benim duygum yok odunum odun eşim Oğlak burcu olduğu için geçinip gidiyoruz iki odun işte beni başkası çekmez vallahi

Erkeği nasıldır bilmem ama kova genel olarak mantik burcudur. Uçarıdır. Ben bilirim'cidir.
Özgürlük alanlarına aşırı düşkündür.
İnat inat inat Boğa burcu inatçı diye bilinir ama Kova burcu daha beter fakat yaş ilerleyince sakinleşiyormuşuz gerçi damarıma basılınca içimden ejderha çıkıyor ya yine neyse onu da halledicem inşallah

Back