• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu erkegi ile evli olan bayan varmı aranızda?

Burçla ilgili çoğu konuya yazıyorum yine yazayım hiçbir burç bir insanın karakterini tümden etkilemez, yoksa internette burç özelliği okuyup öğrenen herkes astrolog olurdu.
Ya da dünyadaki tüm yengeçler tüm kovalar falan aynı olurdu mümkün mü böyle bir şey? Aynı burç olan iki insan birbirinin tam zıttı olabiliyor çoğu zaman nasıl oluyor çünkü herkesin doğum haritası farklı ve o haritada sadece güneş burcunuz yok sizi etkileyen bir sürü başka etken var...
En basiti ben bir Kova erkeği ile evliyim ama eşim internette kova erkeği olarak tanımlanan özelliklere hiç ama hiç uymuyor bambaşka bir adam. 🤷
Ayrıca uyum meselesi sadece tek tarafın haritasını burcunu bilerek de anlaşılmaz kendi çapında çok tatlış bir insan olsa da sinastri haritası denilen uyum haritalarında ikinizin doğum haritaları uzun süreli birlikteliğe uygun olmayabilir, astroloji ilişkiniz açısından bu kadar belirleyici olacaksa (ki bence yanlış bir tutum) rüştünü ispatlamis bir astrologdan bu konuda bilgi almanız buraya sormaktan daha mantıklı bir hamle olacaktır 😄

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz ıcın.. Baska neler solemek ıstersınız vaktnz varsa brz bahsedermsnz.. Orneın en sevmedıklerı ve snırkendıklerı sey nedir veya kendmze nası baglarz
Senin burcun ne kuvid onu oyle uygunlari yazalim. Bu arada nefret ettigi seyler darlanmak, baglandirilmaya calismak, ne yapabilecegimizin yada yapamayacagimizin soylenmesi, genel kulturu dar sıkıcı insanlar, surekli duygularindan bahsedenler

Bütün dalga geçenler sizin de ananizin g.tü görünsün inşallah 😐guugufugi
Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burda :D hastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.

Boğa erkegi sevgili olarak sadece bir defa denk geldi ve hayatimda para para diye bu derece ölen, paarayla yatip kalkan onun gibisini gormemistim. 😓 Boğa başka tanidiklarim da var onlar da paraci ama disardan o derece abartili durmuyorlar bilmem içlerini. 😁

Boğa erkeği bk gibi bence de, habire yemek yap önüme koy şeklinde, kıskanç, kendini bir halt sanıp ahvalarda uçan üstüne eşşek gibi öküz gibi inadı olan bir burç. kanser olup 50 yaşını görmeden ölmek isteyen kadınlar için ideal ben çekemedim koydum tekmeyi :halay:

Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burda :KK70: hastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.
Bu konu sahibi o işte.

Bir erkeĞin nasıl biri olduğunu güneş burcundan ziyade ay, yükselen, mars(özellikle sadakat ve cinsel gücü) Burcu belirler. İnanın güneş burcu diğerlerinin yanında yüzde 10 dahi etkili değiL.

Boğa erkeği bk gibi bence de, habire yemek yap önüme koy şeklinde, kıskanç, kendini bir halt sanıp ahvalarda uçan üstüne eşşek gibi öküz gibi inadı olan bir burç. kanser olup 50 yaşını görmeden ölmek isteyen kadınlar için ideal ben çekemedim koydum tekmeyi :halay:
Ay hep eski sevgililerimden bahsediyorsun kızlar 😂 Kovayı hatırladım şimdi üstüne boğa iyice darlandım aynısı çünkü. Kıskançliğı ve inadı ile kendinden nefret ettiren, aklında hep para olan burç. Hatta beni geçen yıl aramış boşanmış, güzel yemek yapabiliyor musun eşine diye sormuştu 🙊
Eşi boğa ve kova olanlar hiç yürümesin, hayatta inanmam iyi olduklarına 🤣

Bir erkeĞin nasıl biri olduğunu güneş burcundan ziyade ay, yükselen, mars(özellikle sadakat ve cinsel gücü) Burcu belirler. İnanın güneş burcu diğerlerinin yanında yüzde 10 dahi etkili değiL.

Onlar bile tam tutmuyor aslinda mars yengeç benim ama oyle cevremdekilere karşi korumaci filan degilim umurumda olmuyor genelde. 😂 Baska burclarin etkisi herhalde.

Tabii.

Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım 😂
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)
Kova erkeğini birebir benim tanıdığım gibi anlatmışsın ama kocama aşık olduğum kısım hariç tam tersi o bana bebek gibi bakar gözüm dışarı kaymıyor tabi arada bir soytarıyorum ama o kadar bizim ev 2 katlı watsaptan bana kahve yapsenaaaa mucuk mıcık yazmak çitlembiklikten sayılır mı bilmem :)

Tabii.

Lise çağından üniversite bitimine kadar 5 yıllık bir ilişkim olmuştu kova erkeği ile. Konu evliliğe geldiği gibi aldatıldım 😂
Lise arkadaşımın kocası kova burcu. 3 yaşında dünyalar tatlısı kızı ve çok güzel gencecik bir karısı var. Evlendikleri günden beri aldatılıyor. Çocuk biraz büyüdü, arkadaşım kenara 3 senede para biriktirdi de boşanacak şimdi.
Kova erkekleri doyumsuzdur. Aşık olsa bile gözünün bir ucu dışardadır. Egoistlerdir. Herşeyi açığa vurmaz söylemezler. Çok iyi yalancı olduklarını sanarlar ama dünyanın en kötü yalancısılarıdır.
Kova kadınları da tam tersi, aşık olduğu zaman kolay kolay gözü dışarı kaymaz. Kocasına bebek gibi bakar. Normalde ruh gibiyizdir. Ama aşık olunca çitlembik oluruz. Özgürlük alanımız kısıtlanmadığı sürece tabii :)

Bu kadar mı olur.. Tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum bir kova tıpa tıp aynı karakter. Kaçarak uzaklaştığıma o kadar seviniyorum. Karısı da bir bebe yapıp terketti onu. Gözü hep dışarıda olan bu kovalar kendilerini çok zeki sanmaları ile ünlüdür.
+1
aynı şekil benimde eski eş kişisi. boşanıyorum. adam evlendik başka kadınlara bakmaya başladı. elde edene kadar yani. ilgisini çekmezsen artık güle güle sana. ama sen yine kenarda durmalısın mantığı da var tabi. yok sensiz yapamam edemem der ama başka kadınlarsız da yapamaz. hep o haklıdır. bide yakalanırsa ne var ki canım bunda deyip normalleştirir.

Ahhahahasfagagag haykirdimm. Böyle biri gerçekten vardi burda :KK70: hastanede annesinin basinda refakatciyken uzak akraba iki dallama hemsirenin uyarisini iplemeyince hemsire onlarin onunde yasli kadinin gluteus maksimusuna igne yapmıştı da o efsane empati şelalesi cumleyi isitmistik ahahaha offf.
Acaba kim o biri hdhdhdh

Bu kadar mı olur.. Tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum bir kova tıpa tıp aynı karakter. Kaçarak uzaklaştığıma o kadar seviniyorum. Karısı da bir bebe yapıp terketti onu. Gözü hep dışarıda olan bu kovalar kendilerini çok zeki sanmaları ile ünlüdür.
Zekiyiz ama 🤔😂

@kuvitgaliba kova burcu mu?
Picsart_22-10-25_14-08-51-289.jpg

+1
aynı şekil benimde eski eş kişisi. boşanıyorum. adam evlendik başka kadınlara bakmaya başladı. elde edene kadar yani. ilgisini çekmezsen artık güle güle sana. ama sen yine kenarda durmalısın mantığı da var tabi. yok sensiz yapamam edemem der ama başka kadınlarsız da yapamaz. hep o haklıdır. bide yakalanırsa ne var ki canım bunda deyip normalleştirir.
Evet benimde normal görmemi bekliyordu. Geçmiş olsun.

Back