• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu erkegi ile evli olan bayan varmı aranızda?

Kova burcu erkegı varsa aranızda detaylı bilgi verırmsnz.. Flort ettgm cocuk Kova burcu ama daha 1 haftalgz.. Bır defa bulustuk begendı benı knsmya devam ediyoruz ama huyu suyu nasıldır bu burcla evlılık tavsiye edermsnz.. Olumsuz ozellıklerı nedir ve olumlu.
Burç olarak ele almayın konuyu,yukarıda bir arkadaş yazmış ‘seviyorum demez ,vs diye… Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar ,burçla alakası yok yani. Benim eşimde kova.Aşırı sahiplenici,ayrıntılı düşünen,net çizgileri olan,planlı,sevgisini son derece belli eden ,bazen çok evcimen bazende bireysel özgürlüğüne düşkün bir insan ..

Yıl 2022 bazı insanlar hala burçlara göre karakterimizin şekillendiğini düşünüyor… Dünyada sadece 12 tip karakter var sizin gibilere göre.

Kova Burcu erkeği kaç desek demek ki bırakacaksınız konuşmayı çok garip geldi bana. Bi de beni beğendi demeniz çok üzücü ya . Birbirimizi beğendik ve devam ettik deseniz daha doğru olur sonuçta karşılıklı bu işler .

Yine de sorunuza gelirsek kova erkeğiyle görüşmüştüm. Artık burçla mı kendisiyle mi ilgili bilmiyorum her şeyi mantık çerçevesinde değerlendiren, zeki ve detaycı biriydi. Ama bu özellikleri bende baygınlık yaratmıştı. Egoyla da birleşince itici duruyordu.

Cok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
Bu bahsedilen sadece hanımefendinin kocası, ne alaka onun nelerden nefret ettiğiyle? Biz annemle aynı burçtanız ve aynı evde yaşadık yıllarca, ikimiz de farklı şeylere sinirleniriz. Daha ortada fol yok yumurta yok niye kendinize bağlamaya çalışıyorsunuz?

Cok tesekkur ederim yorumunuz ıcın.. Detaylı bilgi verırmsnz en nefret ettıgı sey nedir en cok neye snırlenır veya onu kendme nası baglarm vs
Hanımefendinin kocasının spesifik özelliklerinden size ne? Ben söyliyim eski kocasına kafayı takmış kadınlardan hiç hoşlanmazlar :D

Belki adamın sizinle evlenmek gibi bir düşüncesi yok. Belki şu soruları boşuna soruyorsunuzdur :KK53:

Burc muhabbetini severim. Bir koç burcu olarak kova❤️ben.😁
En sevdigim burc, tesaduftur ki sevdigim erkek arkadaslarim da kova burcundan cikti hep.
Eşim de kova ama kova var kova yani, her kova insani ayni değil. 😁 Haritasini cikart getir. 😂

Benim daha beterdi valla eşimle de tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştım çünkü uzun süreli ilişkiler beni sıkıyordu özgür olmak herşeyden önemliydi birde sorumluluk almayı hiç sevmiyorum karşına doğru kişi çıkınca yani uyumlu yaşayabileceğin kişi anlıyorsun ve kendini ne olduğunu anlamadan evli buluyorsun en azından pişman değilim :) bu da bişeydir değişicek birşeyler merak etme :KK66:
tam olarak ben de böyle düşünüyorum, aklımda, kalbimde biri varken ilişkiye bakış açım daha farklı. kimse yokken bakış açım daha farklı oluyor. bence böyle olmamız daha iyi, yanlış kişilerle, boş ilişkilerle zaman kaybetmemiş oluyoruz.

Kocam. 🙋‍♀️ Ciddi, kuralcı, düzenli. Prensipleri var. Zor. Seviyorum demez ben çocuğa bakayım sen dinlen, bugun yemek yapma dışarda yiyelim falan der max.
Eşinizin doğum haritasına bakılmalı. Yalnızca güneş burcuyla bu yorumu yapamayız. Ya gercekten sevmiyor ya da haritasındaki yerleşimler bu etkiyi veriyor. Kova burcu böyle bir burç değil çünkü.

Back