Belki o malum bos eve kardesinizi atip, kendine kirli bir gecmis yaratmistirtekrar izah ediyorum anlamayan arkadaşlara .ben bekarette değilim olmayabilir.boşanmış olabilir çocuğu olabilir hepsi kabul .ben kızın onun bununla emlakçıdan anahtar alıp boş evde vakit geçirmesine takıldım.ne yapıyor boş evde fayansları saymıyor ya..
Çok teşekkürler yorumunuz için.henüz 2 aydır tanıyoruz kızı da aileyi de..2 ay sonra da düğün olacak.eğer evlendikten sonra kardeşim ordan burdan duyarsa birşeyler boşar kesin.tanıyorum onu .çok namusuna düşkün bir çocuk.hazmedemez..
Ya siz iftira olduğunu nerden çıkarıyorsunuz.Aile tabi araştıracak manavdan karpuz almıyor ki 2 aylık bir tanışıklık var ve ortada Detaylı bir araştırma var ve bu iş görücü işi olmuş ,romantik bir aşk Bağlılığı yok yeni yeni tanışıyorlar.Siz rahat bir insan olabilirsiniz herkes olamaz araştırır ,soruşturur bunu yargılayamazsınız. Ben yazdıklarımın arkasındayım beğenmeyebilirsiniz ama Saygı duymak zorundasınız.Bakiyorum en az konu sahibi kadar iftirayi sevmiyorsun
Ben görümceme hicte kin duymuyorum. Hatta umarim ilerde hem is hayatinda, hem özel hayatinda cok mutlu olur.
Ben gelinden, evlattan önce bir kadinim, ve konu sahibi gibi kadinlardan dolayi "bir kadinin en büyük düsmani baska bir kadindir" lafin gercek payi oluyor.
Bana yapilmasini istemedigim seyin, baskalarinada yapmam. Esimin ailesi beni didik didik arastirmasi benim hosuma gitmez. Kardesimde olsa, kuzende olsa ben kimseyi, gecmisini arastirmam. Bir evlilikte önemli olan huzur, saygi,... Velev ki dedikodular dogru, bu kizin simdiki halini engellemiyor ki. Saygili olmayi, konu sahibin kardesini mutlu olmasini engellemiyor.
Ama böyle bir iddia ortaya atmak ile o kizin hayati kararabilir. En basit babasi deliye dönüp o kizi asiri derecede kisitlayabilir, hatta öldürebilir. Kardesi mutsuz olabilir. Ve konu sahibin elinde ne var? Güya cok güvendigi biriler bu dedikoduyu yapmis.
Bilmiyor mu konu sahibi bu devirde kimseye güvenmeyecegini? Yahu surda 30 yillik evli olanlar karisini/kocasini aldatiyor, hatta onu birak, öz evlat annesine, babasina kazik atabiliyor.
Konu sahibi sirf biraz dedikodulardan dolayi hemen o kiza "kirli gecmisi" diye yaftayi yapistirmis, ve kardesine, annesine bunlari anlatmayi düsünüyor. Baskasinin lafi ile bir genc kizin hayatini karartmayi düsünüyor. Bu nedenlerden dolayi da konu sahibini hiiic iyi niyetli bulamadim.
bir önceki mesajda geniş mideli demişsiniz ,şimdi rahat siz ne demeye çalışıyorsunuz ?Ya siz iftira olduğunu nerden çıkarıyorsunuz.Aile tabi araştıracak manavdan karpuz almıyor ki 2 aylık bir tanışıklık var ve ortada Detaylı bir araştırma var ve bu iş görücü işi olmuş ,romantik bir aşk Bağlılığı yok yeni yeni tanışıyorlar.Siz rahat bir insan olabilirsiniz herkes olamaz araştırır ,soruşturur bunu yargılayamazsınız. Ben yazdıklarımın arkasındayım beğenmeyebilirsiniz ama Saygı duymak zorundasınız.
Olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler.bugün buradan çıkardığım sonuç iftira olma olasılığını bir kez daha araşttırmak.
2 ay sonra düğün mü? Niye bu kadar acele ediliyor.
Bu olay ve benzerini yasayan yapan kişiler gördü m. Ve inanın inanılması zor imkânsız kızlardi... Allah şasirtmasin kimseyi. İftira mi değil mi ?
Kanımca böyle bir iftirayi atan kişi güvenilir değilse ifyira olmasi düşünülebilir ama birkaç kişi aynı şeylerden bahsediyorsa olayın doğruluğundan şüpheederim. Yapacaginiz her hamle sizi zan altında koyacaktır . ama boş boş beklemek te olmaz. Eğer ben olsaydım bu fiilleri söyleyen kişileri bulur konsurdum. Annemle yuzlestirirdim. Kardeşim de bir şekilde ogrenirdi. Bu tur olaylarmmaalesef artık çok var. Kimseye guvenim Yok. Bu kişi asla yapmaz dediğim kızlar size bahsettiği m kızlar. Bir yandan da şunu düşünüyorum , gençlik günahları acaba tevbe etmismi dır. Belki de kardeşin onun için bir dal oldu. Yuva kurup mutluluğu yakalamış olacak. Siz büyük bir hocaya danışın. Çok ciddiyim. Allah katında hüküm neyse onu yapmanız en doğrusu. Allah Fettah ismiyle acsin yollarınizi.
Müsade ederseniz bu gece biraz uyumak istiyorum .yarın sağlam kafa ile detayları anlatırım .çok teşekkürler herkese ..iyi geceler..bazı arkadaşlara urgan,ip falan fırlatasım geldi. hayır bıraksalar konu sahibini asacak bünyeler var ciddi ciddi
konu sahibi,rica etsem detaylı bi şekilde anlatır mısınız özellikle nerden nasıl duydugunuz ve emin oldugunuz kısımları?
Bulduğumuz ilk kız değil.hatta biz kız bulma telaşında da değildik.kardeşimin uzun süreli ilişkisi oldu bundan önce olmadı ayrıldılar.daha sonra bir vesile ile tanıştırıldı beğenildi anlaşıldı v.s.yani kapı kapı kız aramaya çıkmadık..kardeşim mesleği olan ve mesleğinde birçok başarıya imza atmış aklı başında sağlıklı çalışkan bir erkek .mutlu bir yuva kurmak ideali.umarım anlarsınız bu kez..ayrıca tüyleriniz diken diken olduysa daha fazla yazmayım bence .sağlığınızdan olmanızı istemem .sağlıcakla kalın sayınwitch hunt
adam 32 yaşına kadar evlenememiş buldukları ilk kız da namuzsuz çıkmış ,,Yazık valla ben artık yorum bile yapmıcam bu konuya ..Tüylerim diken diken oldu ..
Şu ramazan gününde Allah boş boş kibirlenenlerden korusun ...
Ben de 31 yaşımda evlendim. O yaşıma kadar evlenemedim değil evlenmek istemedim. Çok şükür iftira da atılmadı bana. Belki de atmışlardır ama kulağıma gelmedi. Varsa öyle bir şey duymak isterdim şahsen.
Müsade ederseniz bu gece biraz uyumak istiyorum .yarın sağlam kafa ile detayları anlatırım .çok teşekkürler herkese ..iyi geceler..
C cumba
Bir insan geçmişte hata yapmış ise tebve ettikten sonra bunu dile getirmek o kişinin yüzüne vurmak doğru değildir. Bu kişi gorumce bu olayı açsa , kızdese kki evet ama ben pismanim herşey eskisi gibi olabilir mi ?
Tevne edildikten sonra O Yüce Allah kuluna öyle bir temizlik verir ki emin olun bunu kul asla yapamaz. Kul nakordur unutmaz. Bu yuzden bu konu kızın yüzüne söylenirse sonuc pekte iyi olmaz. Hanı demiş siniz ya , kıza bunu soylemeli. Buna istinaden yazım bu cevabı. Hayırlı günler :)
Yazdığımı anlamadıysan ben de senin yazdığını anlamamışım demek ki. Sorun yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?