kötü şeyler duydum.çıkamıyorum işin içinden..

Zaten mühtemelen bu hikaye yi o emlakcidan duymustur. Eger o kiz pas felan vermediyse, ba

O zaman o kiz o büyük firmada nasil anahtarlara ulasiyor? Hadi,ulasiyor diyelim, kizin nereye gittigini nasil biliyorlar? Takip mi ediyorlar ? Herseyi gectim, madem seks yapmak istiyor, niye bos evleri secip, üstelik kendi isini tehlikeye atsin??

Hani bu iddia'yi ciddiye aldigimda bile mantiken bile olmuyor. Iftira iste.

ya kız zaten,neden hep o evleri kullansın. birde olayın rengi başka şeye doğru gitmeye başladı. fuhuşa

Peki arkadasiniz nerden ogrenmis, gormus mu yoksa duymus ? Arkadasiniz kizi nerden taniyor?

Bu calisma arkadasi erkek mi, kadin mi? Erkekse iftira atmadigi, kizda gozu olmadigi ne malum; kadinsa kizi kiskanip kara calmadigi ne malum ? Kiz guzel demissiniz, hazmedemeyeni cok olur.
Aynı çevrede yaşıyorlar.iyi tanıyor ben tanıştıklarından haberdar değildim..arkadaşım bizim gelinimiz olacağını öğrendiğinden beri söylemek istemiş ama yapamamış.hakkında konuşulanların iyi şeyler olmadığı .ablasının da bildiğini hatta ablasının oğlunun bizzat anlattığı olaylar bunlar ve ben arkadaşımı iyi tanırım iftira atacak biri değil.doğruluğuna güvenmese asla bana söyleyip beni üzmez.

Aynı çevrede yaşıyorlar.iyi tanıyor ben tanıştıklarından haberdar değildim..arkadaşım bizim gelinimiz olacağını öğrendiğinden beri söylemek istemiş ama yapamamış.hakkında konuşulanların iyi şeyler olmadığı .ablasının da bildiğini hatta ablasının oğlunun bizzat anlattığı olaylar bunlar ve ben arkadaşımı iyi tanırım iftira atacak biri değil.doğruluğuna güvenmese asla bana söyleyip beni üzmez.
Arkadaşınızın ablasının oğlu kaç yaşında?

Bunca sayfa yazılandan hala bakire değilse ne olmuş allah affeder diyen mi .çok muhafazakar arkadaş diyen mi .yahu neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ne çok muhafazakar bir aileyiz ne çok geniş.ben bekareti söz konusu bile etmedim oraya getirdiniz.ne olursa olsun orası beni ilgilendirmez.anlayamadığınız şu bekareti kaybetmek başka şey .günü birlik ilişler yaşayıp her erkekle cinsellik yaşamak başka şey .aradaki ince detayı atlıyorsunuz..

Ama bunu yapmayan boşanmış kadın mı var ? nadir artık zaten cinsellik çok doğal artık ama dediğiniz gibi bunu aşırıya kaçıran bir karakterse tabi ki endişe duyabilirsini ki önemli nokta bu keyfine düşkün amaan boşandım hayatımı yaşarım diyen biri ise sakat bu tipler evli bekarda bakmıyor çünki ha maddi olarak iyiyseniz yağlı kapı olarak da görmüştür sizi

şimdi siz direk böyle lap diye söylerseniz kardeşinize asla olmaz karşınızda ki bayan ağlar sızlar sizi kötü çıkartır madem görmüşler biliyorlar isi0 vs al0aya bakın netleştirin olayı tamamen sonradan kardeşinize açın durumu

o zmn kardeşine arkadaşınız la birlikte söyleyin. Ki kızda ablası da ablasının oğluda sonuna kadar inkar edeceği kesin.. Geçmişe sünger çekip devam edecekse hayatına amenna. Ama bu şekilde daldan dala atlarsa bu evlilik zaten yürümez.

kızın evleneceği adam kızı sizden iyi biliyordur. kendinize dert etmiş bir de peşine düşmüşsünüz. hayat kadını olup her gün başkasıyla beraber olsa ne olacak bundan önce? bundan sonrasında kocasının karısı olmaya karar vermiş olması yeterli. Allah kimseyi ağız .rospusu yapmasın yeter. onun devası yok.

ya kız zaten,neden hep o evleri kullansın. birde olayın rengi başka şeye doğru gitmeye başladı. fuhuşa
Yani fuhuş filan değil .kızın o kadarını da yapacak karakterde olduğunu düşünmüyorum.muhtemelen erkek arkadaşları filan.yani olur sevgilisi arkadaşı ben buna bişey diyemem hakkım yok.hatta arkadaşlarının evine gidiyomuş deseler bile önemli değil ama boş eve gitmek be demek.bizde flört ettik ama boş ev otel v.s aramadık..

Bunca sayfa yazılandan hala bakire değilse ne olmuş allah affeder diyen mi .çok muhafazakar arkadaş diyen mi .yahu neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ne çok muhafazakar bir aileyiz ne çok geniş.ben bekareti söz konusu bile etmedim oraya getirdiniz.ne olursa olsun orası beni ilgilendirmez.anlayamadığınız şu bekareti kaybetmek başka şey .günü birlik ilişler yaşayıp her erkekle cinsellik yaşamak başka şey .aradaki ince detayı atlıyorsunuz..

daha öncede yazdım yinede iftiraya giriyor bu. Arkadaşınız Gözüyle görmüşmü, bu basit bi bekaret vs değilki bildigin fuhuş Tarzı bisey.

Ablalık böyle ilişkilerin içinde olmayı gerektiren bir durrum değil. Ben de ablayım, kardeşim 2 ayda biriyle nişanlansa "höt kendine gel" derim. İş olduktan sonra da ne duyduysam ne gördüysem unuturum ve etraftaki kendini bilmezleri de müstakbel gelinimz hakkıda atıp tutmaktan men ederim. Hele gidip iş yerine bizim gelinimiz böyleymiş doğru mu diye hayatta soramam. Ne münasebet kardeşimin ve eş adayının arkasından konuşacaklar ve ben buna çanak tutacağım?
Abla olmak her şeye karışmak hakkını vermiyor bir şey olmadan önce temkinli olmayı ve ne olursa olsun yanında olmayı gerektiriyor bence. Sizin vazifeniz ilişkinin sağlıklı yollardan ilerlemesini sağlamaktı.

Yani fuhuş filan değil .kızın o kadarını da yapacak karakterde olduğunu düşünmüyorum.muhtemelen erkek arkadaşları filan.yani olur sevgilisi arkadaşı ben buna bişey diyemem hakkım yok.hatta arkadaşlarının evine gidiyomuş deseler bile önemli değil ama boş eve gitmek be demek.bizde flört ettik ama boş ev otel v.s aramadık..
işte bak orada olayın rengi değişiyor. boş eve gitmek. işte burada şüphelenmek gerekir.
bir değil iki değil. kız neden ogün tanışıpdevamlı sevgililerini boş eve atsın. burada kafanızda soru işaretleri olmalı. olmalıydı

Belki kız sevgililerine doğum günü falan hazırladı?
Elleriyle yaptığı böreği ikram etmek istedi?
Belki dışarıda görülmekten korkup evde konuştu, görüştüler.
Hemen kötüye yormalar...

işte bak orada olayın rengi değişiyor. boş eve gitmek. işte burada şüphelenmek gerekir.
bir değil iki değil. kız neden ogün tanışıpdevamlı sevgililerini boş eve atsın. burada kafanızda soru işaretleri olmalı. olmalıydı
İşte bende bunu söylüyorum ya.neden ,soru işareti var zaten kafamda ..ben günlerdir bunu düşünüyorum.nasıl ya diyorum nasıl yani anlam veremiyorum .burda sormak istediğim de bu ya .

Ne kadar acı şeyler bunlar. Demek ki ekmek parası için emlakçılık yapsak es kaza güzel bir kadın olsak ev göstermeye götürdüğümüz her adamla adımız çıkacak.

İşte bende bunu söylüyorum ya.neden ,soru işareti var zaten kafamda ..ben günlerdir bunu düşünüyorum.nasıl ya diyorum nasıl yani anlam veremiyorum .burda sormak istediğim de bu ya .
bunu düşünün bence. bakın bu çok mantık dışı değilmi,
bir iş var bunun içinde. bunu diyenlere çok inanmayın derim

Yani bence kuru gurultuye pabuc birakmamalisiniz.

Neden derseniz, toplumumuzun sohbetleri iftira ve yalan yanlis zirvalar ustune kurulu . Bakin bir ornek vereyim. Kendi teyzem, kuzenimin bir arkadasindan soz ediyor. Kuzenim erkek, arkadasi kiz.

Teyzemin agzindan olay soyle: Kuzenim kiza evlenme niyetiyle yaklasmis. Kiz da kuzenime demis ki, beni cok sevgilim oldu, ustelik bakire degilim. Kuzenim de bakire kiz ariyordu, sonuc olarak kuzenim istememis.

Olayin dogrusu: Kuzenim kiza yazildikca yaziliyor (ben sahidim). Kiz istemiyor , kuzenim acikca teklif ettiginde seni arkadas olarak goruyorum, zaten baskasindan hoslaniyorum biliyorsun diyor. Yani isin asli, kizin niyeti yok.

Yani orda aile byukleri deolmasaydi teyze Allahtan kork dicektim, diyemedim. Hossohbet guzel bir hatun bu kiz ama oglunun istenmemesini yediremeyen teyzem tarafindan atilan b.ktan kacamiyor.

Yani , herkes olaylari isine geldigi gibi yorumluyor, siz gozunuzle gormediginiz seylere 3.kisilerden duyduklariniza inanmayin. Arkadasiniz da anladigim kadariyla otenin berinin laflarini duymus.

Buyuk firma demissiniz, kiz cidden evleri kullansaydi dediginiz sekilde zaten goz yummayip isten atarlardi.

Iftira atmanin da adabi var, her gun baska birini evlere goturuyor gerizekalica bir iftira.
Emlakcida calismasindan esilenip boyle bir zirva uydurmuslar. Sekreter olsaydi da patronuna metres derlerdi.

Son düzenleme:
direkt fuhuş geliyor akla.
Aynen, benimde direk aklıma o geldi hani bir değil iki değil yazınca. Hani eger öyleyse endişelenmekte haklı ama konu sahibi baya baya inanmış,sonrada emin değilim demiş. Olayda oturmayan yerler var, kesin emlakçı iftira attı kızı elde edemeyince yoksa ben p...venklik yapıyordum kıza diyecek hali yok ya töbe töbe

X