Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani fuhuş filan değil .kızın o kadarını da yapacak karakterde olduğunu düşünmüyorum.muhtemelen erkek arkadaşları filan.yani olur sevgilisi arkadaşı ben buna bişey diyemem hakkım yok.hatta arkadaşlarının evine gidiyomuş deseler bile önemli değil ama boş eve gitmek be demek.bizde flört ettik ama boş ev otel v.s aramadık..
Fuhuş değil ondanda eminsin. E geriye pek bi Seçenek kalmıyor ya one night stand Tarzı bi ilişki onada hayır dediniz, yada normal birlikte oldugu erkeklerle yaşadığı bir ilişki ( tabi doğruysa bu ev meselesi) öyle bişeyse bunu arkadaşınız arkadaşınızın kaynı görümcesi ablası kardeşi emmisi nerden biliyor nerden duymuşlar? Kızmı anlatmış bro dün o eve birini attım of anam Kıvanç falan halt yemiş bu yavrunun yanında diye o duyduğunuz kişileremi anlatmış?Fuhuş demeyin sürekli rica ederim .öyle birşey değil diyorum.neyse ben ne söylersem söyliyim anlamak istediğiniz gibi anlayacaksınız...
sizin anlattiklarniz fuhusa cikiyor.Fuhuş demeyin sürekli rica ederim .öyle birşey değil diyorum.neyse ben ne söylersem söyliyim anlamak istediğiniz gibi anlayacaksınız...
Bana da söylenen şu .bu kızı gelin alacaksanız bir kere daha düşünün,iyi bir kız değil bu.çok fazla görüştüğü erkek var.bir kişi ile değil bir çok kişi ile .hatta emlakçıda çalıştığı zamanlarda boş ev anahtarı alıp sevgilileri ile gidiyordu.net olarak duyduklarım tam bu kadar .
Umarım kız, kardeşinizle evlenmez. Evlenirse şayet onu çok zor bir hayat bekliyor. Allah yardımcısı olsun.Bana da söylenen şu .bu kızı gelin alacaksanız bir kere daha düşünün,iyi bir kız değil bu.çok fazla görüştüğü erkek var.bir kişi ile değil bir çok kişi ile .hatta emlakçıda çalıştığı zamanlarda boş ev anahtarı alıp sevgilileri ile gidiyordu.net olarak duyduklarım tam bu kadar .
Bana da söylenen şu .bu kızı gelin alacaksanız bir kere daha düşünün,iyi bir kız değil bu.çok fazla görüştüğü erkek var.bir kişi ile değil bir çok kişi ile .hatta emlakçıda çalıştığı zamanlarda boş ev anahtarı alıp sevgilileri ile gidiyordu.net olarak duyduklarım tam bu kadar .
Arkadasım bizde diyoruz ki, bunu kanıtladılarmı? Arkadasın yalan söylemiyor eyvallah ama o kimden duymuş belki duyduğu kişi yalan söylüyor. Bu kızı gelin alacaksınız iyi düşünün deyip vazgeçtikten sonra gidip kendine isteyenleri gördü bu gözler. Aynı şekilde beni 2 yıl boyunca isteyen ama benim istemediğim birine baska biri o 2 yıl boyunca o kızdan vazgeç o iyi biri değil demiş, onları ben tamamen reddettikten sonra bu iftirayı atan çocuk benimle evlenmek istediğini söylemiş. Anlatabiliyormuyum?Bana da söylenen şu .bu kızı gelin alacaksanız bir kere daha düşünün,iyi bir kız değil bu.çok fazla görüştüğü erkek var.bir kişi ile değil bir çok kişi ile .hatta emlakçıda çalıştığı zamanlarda boş ev anahtarı alıp sevgilileri ile gidiyordu.net olarak duyduklarım tam bu kadar .
sizin anlattiklarniz fuhusa cikiyor.
anlamak istedigimizle alakasi yok.