- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
Biraz daha uğraşırsak yok yok eline erkek eli bile değmemiş diyecek, ha gayretee son mesajında emin değilim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha uğraşırsak yok yok eline erkek eli bile değmemiş diyecek, ha gayretee son mesajında emin değilim diyor
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Dilerimde aynı sözleri duyacağı bir olay yaşarda, ne büyük ithamda bulunduğunu anlar. Gerçi ben zarımı kocişkoma verdööm diyen, ilişkiyi vermek olayan niteleyen birinin bundan ders çıkarcağını bile düşünmem.Zarlilar namuslu canm ya oyle deme
Amacım ne konu sahibini korumak ne de size bir şey söylemekte fakat bu yazdiginiz "cok muhafazakar, cok dinden haberi olan,cahil"soylemleri gerçekten cok çirkin.Kimseye bu şekilde yakistirma yapamazsınız.anlamiyorum cidden bazi insanlar boyle konular gelsede hemen birinin yasadigi dine laf etsem diye tetikte bekliyor gibi.Okurken ben sinir oldum yazdiklariniza.Burada hanimefendi ne yasarsa yaşasın onun dinini yaşayış tarzi hakkında yorum yapamazsınız.Bu sizi ilgilendirmez.Bu allah ile onun arasindadir.He birde yasadiginiz olayları yazıp bak ben boyle boyle yaptım ve sende böyle boylesin demeniz cok zıt şeyler olmus.Belirteyim dedim!Cok muhafazakar oldugunu zanneden ama dinden bihaber olan cahil hanimefendi. Bi kadinla bi erkegi ayni yatakta yorganin altinda bilr yakalasan yorganin altinda ne oldugunu bilmedigin icin ve sahitlerin olmadigi icin bu kadin boyle boyle yapti diyemezsin. Egerki dersen omur boyu sahitligin bi daha kabul edilmez. Anliyormusun dinimizin iftiraya ne kadar sert yaklastigini.. kirli gecmismis? Senin kardesinin ne haltlar yedigini biliyomusun acaba? Ayricaa iyi oku ve arastir cok muhafazakar ama cahil hanimefendi! Peygamber efendimize bir gun bi adam gelmis ve kizinin bakire olmadigini ve evlenecegini soylemis bunu damat adayini bildirip bildirmeme konusunda kararsiz kaldigini soyleyince peygamber efendimiz bunu herhangi birisi duyarsa gunaha girecegini soylemis. Gunah Allah la kul arasindadir. Ifsa etmek ne cirkin bi olay. Bende evlenmeden once baskalariyla birlikte oldum. Esimin aileside aynen sizin zihniyette. Esim sevgililik donemlerimizde agzimi yoklamaya calisti. Hooopp orda dur dedim. Sanane be adam. Ister devam et ister ayril. Sen her naneyi yerken iyiydi( bulundugumuz ilde herkes onu taniyor sporcu oldugu icin dogal olarak yapyiklarini bende duymustum) tamam anladim dedi ve konu orada kapandi. Pislik cikarmayiin. Yok kandiriyomusta bilmemnede. Ee bakire olup evlenenler hic bi sey yapmiyo sanki. Akilli olun biraz. Sizlerin yanlis anlatinlari yuzunden insanlar islamiyeti anlayamiyolar. Bi arastirin sorusturun sonra konusun.
peki onların iftira atmadığını yada yanıldıklarını hiç düşündünüz mü.Kanıt yok emin değilim derken bahsettiğiniz gibi ses kaydı video ve benzeri şeyler yok.anlatan kişi ise benim yakın bir arkadaşım olan biri ,ablası ve ablasının oğlu..sadece arkadaşıma güvendiğim için sözlerine inandım.iftira atması yada yalan söylemesi için mantıklı geçerki bir sebep yok.yani kanıtlamak derken bizzat kız ile çalışan kişi ile konuştum.gerçekleri yüzüme çarptı dediğim kişide o
işte bende bunu sordum. ama hala cevap alamadımO emlakçıya demediniz mi sen nasıl işverensin diye?
Boş evlerin anahtarlarını veriyormuş kız adam atsın diye?
Kızın masa başa işi olduğunu yazmışsınız ve elele erkeklerle boş evlere gitmiş. Kim vermiş anahtarları?
Kim kime anahtar verir al istediğin erkeği at içine diye ya? Aklınız mantığınız bunu nasıl kabul etti?
Bu dedikoduyu size yayanı yargılayın ilk önce, kızla birlikte eve mi gitmiş?
Kanıtınız ne?
Şaşkınım gerçekten.
Kız ile çalışan kişi madem bunları biliyormuş gavat mı ki acaba bunlara göz yummuş?Kanıt yok emin değilim derken bahsettiğiniz gibi ses kaydı video ve benzeri şeyler yok.anlatan kişi ise benim yakın bir arkadaşım olan biri ,ablası ve ablasının oğlu..sadece arkadaşıma güvendiğim için sözlerine inandım.iftira atması yada yalan söylemesi için mantıklı geçerki bir sebep yok.yani kanıtlamak derken bizzat kız ile çalışan kişi ile konuştum.gerçekleri yüzüme çarptı dediğim kişide o
bu kız o gün tanışıp one nigh standmi yapıyormuş. yani o gün tanılıp o günmü yatıyormuş.Bunca sayfa yazılandan hala bakire değilse ne olmuş allah affeder diyen mi .çok muhafazakar arkadaş diyen mi .yahu neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ne çok muhafazakar bir aileyiz ne çok geniş.ben bekareti söz konusu bile etmedim oraya getirdiniz.ne olursa olsun orası beni ilgilendirmez.anlayamadığınız şu bekareti kaybetmek başka şey .günü birlik ilişler yaşayıp her erkekle cinsellik yaşamak başka şey .aradaki ince detayı atlıyorsunuz..
Birde şuna açıklık getireyim kız emlakçıda çalışıyor ev göstermesi kadar doğal ne var denilmiş ya hani.emlakçı öyle mahalle arasında 2 sandalye atılıp dükkan sahibinin dükkanı kapatııp müşteri götürdüğü tarz bir yer değil.büyük bir emlak firması kızımızın işi internet ilanları takibi,web sitesi tasarımı v.s yani tamamen işi masa başı.evleri gösteren arabalı bir ekip var bu onların görevi..o götürdü dediğiniz erkekler de müşteriler değil el ele oradan çıktığı sevgilisi diye tabir edilen kişiler.bir kişiden bahsetniyorlar .kısa süreli pek çok erkekten bahsediyorlar.
Bunca sayfa yazılandan hala bakire değilse ne olmuş allah affeder diyen mi .çok muhafazakar arkadaş diyen mi .yahu neden anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz ne çok muhafazakar bir aileyiz ne çok geniş.ben bekareti söz konusu bile etmedim oraya getirdiniz.ne olursa olsun orası beni ilgilendirmez.anlayamadığınız şu bekareti kaybetmek başka şey .günü birlik ilişler yaşayıp her erkekle cinsellik yaşamak başka şey .aradaki ince detayı atlıyorsunuz..
Konu açıp danışmamın amacıda bu ya.yoksa kendi başıma hareket etseydim arkadaşıma inanır farklı şeyler yapardım..peki onların iftira atmadığını yada yanıldıklarını hiç düşündünüz mü.
Kanıt yok emin değilim derken bahsettiğiniz gibi ses kaydı video ve benzeri şeyler yok.anlatan kişi ise benim yakın bir arkadaşım olan biri ,ablası ve ablasının oğlu..sadece arkadaşıma güvendiğim için sözlerine inandım.iftira atması yada yalan söylemesi için mantıklı geçerki bir sebep yok.yani kanıtlamak derken bizzat kız ile çalışan kişi ile konuştum.gerçekleri yüzüme çarptı dediğim kişide o