- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi VanessaRinki
Kocaeli kötü bir okul değil
Bence sen kendini sorgula
Bence sen kendini sorgula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kendisiyle aşırı dalga geçenler var doğru değil. Yönetim zaten müdahale ediyor onlara. Ama aylardır o kadar mantıksız akıllara zarar konular açıyor ki biraz da kendisi sebep oldu buna. Bu konuyla değerlendirmezsiniz kendisini. Ayrıca köklü bir üniversiteyi kötülüyor ama kendini hiç eleştirmiyor normal mi? Taa 1 yıl önce yazdım kitap oku dil öğren mesleğinle ilgili eğitimlere katıl vs. Yaptı mı ? Okula bile gitmedi yahu. Yurt da boş boş oturdu.ya biraz okudum sayfaları, kendinizde misiniz? Kız cinayet işledim dememiş, hırsızlığından bahsetmemiş. Bu kadar yargılayıcı mesajlar yazanlar bence utanmalı, zaten kötü bir psikolojide olan insanlara bunları yazmamalısınız. Kimin uçurumun kenarında olup bir itişe kaldığını bilemezsiniz. Yorumumu da kesin beğenmeyenler olur, halbuki sadece yumuşak ve sevgi dolu olmanızı tavsiye ediyorum. Gerçekten üzüldüm… burada asla konu açmayacağım sanırım… Vanessa da hesabını mı silmiş anlamadım, sildiyse en güzelini yapmış. Gerçekten toksik bir kitle
Kız vanessa merak ettim. Oral... yapmaya doyamadığım erkek arkadaşın hala duruyor mu
bunları yapmadığımı nereden biliyorsun acaba?son 2 3 yılda ekmek aslanın ağzında.hatta midesinde.bu yıllarda üniversitede olan gençler bunun bilmiyor mu?neden dil öğrenme gayreti ok çeşitli sertifikalar alayım deme yok.yazları deneyimim olsun diye gerekirse ücretsiz 1 2 ay kendi sektörümde çalışayım deme yok.anca bik bik şikayet var.şu an evimde kızıma ders veren kız fakirliin dibinin dibinden gelme.öğretmen oluyor bu sene.ders vererek para kazanıyor.vanessa gibi sarı dişli animelerle kafayı bozmuş erkek peşinde değil.okuluna düzenli gidiyor.tanınmaya başladı bile mezun olmadan .vanessa ne yaptı?staj başvuru zamanını bile önemsemedi.okula gitmedi yurt da uyudu.anca şu erkek bu erkek konu açtı.şöyle bilgi paylaşımı yapacağı öğrenci bir sevgili yerine nerede toksik adam var onları buldu.bu yazdıklarımın hangisi yalan?
Eşimin oda arkadaşı senin okul mezunu. Kpss yi yüksek bir puanla geçmiş. Okulu suçla dur sen anca. Tmm sen haklısın Vanessabunları yapmadığımı nereden biliyorsun acaba?
elimden geleni yapıyor olmama rağmen sırf okuduğum okul yüzünden kaale alılanmadığım tonla görüşme oldu
ki alanımla alakalı gayet çabam var
benim bölümün kpssyle bir ilgisi yok yalnızEşimin oda arkadaşı senin okul mezunu. Kpss yi yüksek bir puanla geçmiş. Okulu suçla dur sen anca. Tmm sen haklısın Vanessa
Tmm Vanessa cimer e yazarız. Okulunun kapatılmasını isteriz sen üzülme.benim bölümün kpssyle bir ilgisi yok yalnız
tamamen özel sektöre bakıyor.
ve özel sektörde yozgatla aynı muameleyi gören bir okul