Kötü kokan insan

ne kokuyor ,idrar mı?altına kaçırıyordur belki,yaşlı kadınlarda sık yaşanan bir durum.ama sık sık çamaşır değiştirirse,bu kadar kokmaz.bir düzine iç çamaşırı alın.hergün,çamaşır yıkanacak,değiştir atalım makineye diyin.
belki fazla çamaşırı olmadığı için değiştiremiyordur.
ama kendine has ten kokusuysa,yıkansa da kolay kolay gitmez.
söylemekten çok,örnek olmak gerekir.evin fertleri,her akşam yatmadan önce,duşa girin sırayla,rahat uyunuyor diyin.(ki bu gerçek)göre göre,belki alışır.

İyi geceler herkese..
Kötü kokan bir insan düşünün birkaç hafta sizin evinizde duracak.Birkaç gün önce geldi ve bu süre zarfında hiç yıkanmadı,çamaşır bile değişmedi.Bulunduğu,sürekli oturduğu,yattığı oda(oturma odası oluyor burası) leş gibi kokuyor odaya girmeden 1-2 metre öncesinde bile kokuyu net bir şekilde alabiliyorsun.Odaya girince iyice keskinleşiyor.Odada bulunanlara"Burası leş gibi kokuyor camları açsanıza" diyorsunuz."Ne kokusu" diyor ve siz de "senin pis kokun" diyemediğiniz için "bilmiyorum havasız kalmış sanırım çok kötü kokuyor" diye bir şeyler söylüyorsunuz."gecenin bu saati cam mı açılır yarın açarız" diyip açmıyor camı odadakiler.
Oturma odasının bulunduğu koridordan bile geçmek istemiyorsunuz.Kaldı ki öyle çok kullanılan bir odanın içine girmek..İşkence gibi.
Kokuya dayanamayan diğer bir birey "sen yarın yıkan ya sık yıkanmak lazım insan kokar çamaşırlarını da değiş" diyor yani bir süre atlatabilirsiniz.Ama bu kişi leş gibi kokana kadar yıkanmıyor,kıyafet değişmiyor.Hatta bazen banyodan sonra da aynı çamaşırları giyiyor.
Kokusu eve siniyor.Çok sıcak yaz aylarında da değiliz buralar sıcak değil.Nasıl öyle kötü kokuyor anlamıyorum.Günlerce,haftalarca nasıl katlanılır bu işkenceye,Eve misafir gelse ne olacak ev ahırdan beter kokuyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Ben yazdım sandım bi an..benim de kimsesi olmayan bi tanıdığım var yıllardır artık aileden biri gibi oldu..evi çok yakın olmasına rağmen gelir 1 hafta 10 gün kalır ki buralar çok sıcaktır terler falan ne üst değiştirir ne banyo yapar banyoda vücuduna su sürüp çıkar sadece..kalbini de kırmak istemediğim için ne şebeklikler yaparak banyoya sokarım onu..hafif süslüdür hadi banyo yap da saçını şöyle yapayım böyle yapayım diyip sokmaya çalışırım bahane bulur kolum ağrıyo girmiyim sonra yaparım diye..bende ya ben ne güne duruyorum bi güzel yıkayayım seni hadi sırtını falan sürterim mis gibi olursun diye diye 30 kere söyledikten sonra tamam der..Bi keresinde artık ne dediysem girmedi bende odaya girdim ayy ne pis kokuyo burası dedim ne kokuyo ki dedi..bence sen kokuyosun pis kadın oldun iyice kaldın başımıza kimse almaz seni bu kokuyla huzurevine vericem seni dedim:KK48:tabi gülerek söyledim bunları şakalaşır gibi..gülerek banyo mu yapayım acaba dedi zahmet olmazsa hadi kalk kalk dedim hatta sen dur ben yıkarım sen yorulma dedim..şimdi artık böyle yapıyorum geldiğinde..banyodan sonra kokularını sıkıyorum saçlarını yapıyorum mis gibi oluyo..ben bunu bulabildim kalbi kırılmadan espriyle söyleyip böyle hallediyorum

benim de çok sevdiğim bir arkadaşım var maalesef sürekli kokan, ben şahidim sabah banyo yapıyor 2 saat sonra saçlar yağlı ve vucut kokuyor...
ama bu teyze yıkanmıyormuş besbelli, en azından günaşırı havluyu tutuşturun eline, gir yıkan çamaşırları yıkayacağız diyin, zorla sokun banyoya, yapacak başka bişey yok.

Patavatsız ve yürekli bir komşunuzu çağırın ve eve gelir gelmez bu koku ne desin, sonra teyzeye yaklaşıp teyze çok kötü kokuyorsun apartmanı aldı koku, hiç mi banyo yapmıyorsun, herkes şikayetçi desin.

En azından yabancı biri diye gönül koyamaz ve utanır belki.

Benim de yurtta oda arkadaşım kokardı. Biz 3 kız yıkanıp yıkanıp " ohhh mis gibi koktuk temizlik gibisi yok valla.." derken o umursamaz bir şekilde " saçlarımı tepeden toplayınca yağları belli olmuyor diyordu".:kusmuk:Hatta bi seferinde rolon kullanma konusu açmıştık benim rolonum Zonguldak'ta var demişti:KK57: yurt deyince birden anılarım canlandı:KK53::KK53::KK53:
Allah iyiliğini versin ne güldüm.
Bizim bir oda ötede bir kız vardı. Tek bir kıyafeti vardı ve onunla yatardi ayakkabisini da hiç bir zaman çıkarmazdı yatarken. Kız bir gün haftasonu diye ailesinin yanına gitti. Dolabı kokuyordu kızın. Dolap koridordaydi. 8 tane güvenlik ve yurt görevlisi gelmişti dolabı açmak için. Ama nasıl bir koku.... Dolabı açıp tuvalete koydular. Kyk yurdundan bahsediyorum. O tuvaleti kilitlediler üst katlara gitmek zorunda kaldık 2 gün. Dolabın içinde ne var ne yoksa eldiven ve maske takıp bosalttilar. Ama o iki gün tuvaletin kapısı kilitli olmasına rağmen nasıl koku geliyordu. Kız meğer yediklerini yarım bırakıp falan dolabın içine koymuş aylardır hem de. Offff. Aklıma geldi kötü oldum. O kız şimdi nerde ne yapıyordur acaba.

Hamama gidin.
Hem misafir sizde misafir gezdirilir ya 'Ohhh gel de bi hamam sefası yapalım misss gibi, hem havamız değişsin' falan dersiniz.

yeni koyafetler alırdım yıkar eline verir bunları verirdim. hediye diye . al dene derdim eger temiz benimkiler derse insan üç hün dursa kokar derdim.

yada esiniz yada baska muhatatbınız varsa sizi anlayan canım kac gün oldu sen banyo yapmayalı kokacaksın banyo yap derdim.
üstüne misafire hava güzel cekinmeyin havluları koydum banyo yapabilin dersim bukdar ısrar tapsın bi zahmet yapmıyorsa kim daha yakınsa o söylesin direk

Ben olsam canim sen yikan coktandir yakanmiyon doye banyoya sokardim sonra elbiselerini cikar kirlidir diye bundan alinacak bi sey yok belkide sizin zahmet cekmemeniz yada utandigi icin boyle yapiyor

Utanacağını sanmıyorum daha önce de geldi kaç kere biz de onlara gittik.
Ben gün aşırı banyo yapıyorum(yaz sıcakları hariç) saçım kısa olsa her gün yapardım ne olacak çok zaman da almıyor üstelik ferahlatıyor bence ama annem onu hamama götürmez uğraşmaz yani

Kokan kişi babamın teyzesi uzaktan gelmiş eve almamak olmaz.Yaşlı sayılır ama çok da değil
Anneniz versin eline havluyu,"ay teyze 4 gün oldu bende unuttum sende çekindin herhalde,hadi buyur sıcak bir duş al,üzerindekileride kirliye at makine çalıştıracağım onlarda yıkanır"desin evden gönderemiyorsanız. Yani yapacak başka birşey yok gibi.

Ne zamandır yıkanmıyorsun çok kötü bir koku geliyor senden derdim herhalde. sözümü sakınıp kendimi yiyip bitiremem.

Bunun yaslilikla alakasi yok bence. Annemin 100 yasini gecmis babaannesi ikidebir kendini yikatirdi. Oyle banyoya girince de hemen cikmazdi uzun uzun yikanirdi rahmetli. O kadar yatalak oldu yatak yarasi cikti bir defa bile koktuguna sahit olmadim. Tabii bu bakimlari yapan anneannemin de emegi var. Ama o olmasa bile surekli temizlenmek icin yardim isterdi. Mekani cennet olsun pamuk gibi misler gibiydi..

Son düzenleme:
benim de çok sevdiğim bir arkadaşım var maalesef sürekli kokan, ben şahidim sabah banyo yapıyor 2 saat sonra saçlar yağlı ve vucut kokuyor...
ama bu teyze yıkanmıyormuş besbelli, en azından günaşırı havluyu tutuşturun eline, gir yıkan çamaşırları yıkayacağız diyin, zorla sokun banyoya, yapacak başka bişey yok.

Demekki yanlis yapiyo :)
Saclarini ya kremli sampuanla yada sampuandan sonra sac kremi suruyodur oyuzden 2 saatte yaglaniyodur . Yagli saca krem surulmez cunku

Vucudunuda lif kopuk surmuyodur hadi iyi igtimalle bi rahatsizligi vardir

Ben olsam acik acik derdim.Ne pis kokuyorsun sokaktaki hayvanlar bile göc etti senin kokundan derdim.Bazi insanlar ince konusmaktan felan anlamazlar.Agzima tam ekmek goturuyordum okuyunca sakince biraktim

Demekki yanlis yapiyo :)
Saclarini ya kremli sampuanla yada sampuandan sonra sac kremi suruyodur oyuzden 2 saatte yaglaniyodur . Yagli saca krem surulmez cunku

Vucudunuda lif kopuk surmuyodur hadi iyi igtimalle bi rahatsizligi vardir

O kadar detayini bilmiyorum tabi :)
Tek bildigim roll on kullanmiyor. Ama genel bir kokusu var yani roll onla da gidecek gibi degil :KK43:

Allah iyiliğini versin ne güldüm.
Bizim bir oda ötede bir kız vardı. Tek bir kıyafeti vardı ve onunla yatardi ayakkabisini da hiç bir zaman çıkarmazdı yatarken. Kız bir gün haftasonu diye ailesinin yanına gitti. Dolabı kokuyordu kızın. Dolap koridordaydi. 8 tane güvenlik ve yurt görevlisi gelmişti dolabı açmak için. Ama nasıl bir koku.... Dolabı açıp tuvalete koydular. Kyk yurdundan bahsediyorum. O tuvaleti kilitlediler üst katlara gitmek zorunda kaldık 2 gün. Dolabın içinde ne var ne yoksa eldiven ve maske takıp bosalttilar. Ama o iki gün tuvaletin kapısı kilitli olmasına rağmen nasıl koku geliyordu. Kız meğer yediklerini yarım bırakıp falan dolabın içine koymuş aylardır hem de. Offff. Aklıma geldi kötü oldum. O kız şimdi nerde ne yapıyordur acaba.
Ayyyy beterin beteri varmış. Tuvalete dolabı koyup kitlemek nedir ya? O derece kokana kadar ne yapmış bu abuuuuw? Bizimki özel yurttu müdüre söylemiştik hepimizi bi sabah odasına çağırıp temizlikle ilgili şeyler söyledi. Direkt ona söylemedi. Odaya gelince bile " Nedense size doğru söyledi hep. Koku mu saçıyorsunuz da farketmiyoruz acaba? " demişti bi deeee... tabi biz şok

Ayy gecengun bir kac arkadas caya gelmisti
Onlar cikmak uzereyken yakin bir akraba kiziyla geldi ve ayagi muthis pis kokuyordu ve en sonunda dedimki corabi cikar ve ayagini yika cunku basim agirmaya baslamisti

Diger yakin yatili misafirim teharet almadigindan kokuyordu ve onada dexim ve yikamaya basladi ki kadin yasli numarasinda
Hatta cekyatlara alez sarip kat kat ortu ortuyorumki koku sinmesin

Kimsedd kusura bakmasin kimse kimseyi bu kadar idare edemez bende insanim bir dayanma gucum midem koku organim

X