Kötü kokan insan

Haydi bakalımm bugün dünya yıkanma günü! Temizlik günün kutlu olsun derdim. Ailede kim varsa sırasıyla banyo yapmasını gizliden söylerdim ve ona da havlularını verirdim :KK70: ben yapmayacağım derse de "lütfen rahat et alınırım valla. Bgün her yıl böyledir bizim evde herkes temiz olur ertesi günde ev tmizlenir" derim.

Olmadı b planı. Pis kokuya pis koku. Elimdeki salçalı ya da yerleri sildiğm su olabilir, bilemiyorm artık saça değmemesi gereken bişeyi evde çocuk varsa veririm yanlışlıkla kadının başından dökmecee :KK70: çocuğuda tembihler cebine 5 lira koyarım sevinsin çikileta alsın :KK70: sonra mecbur yıkanıcak

Kesin bu kaynanandir yoksa bu kadar hunharca anlatmazdin...

benimde bir tanidigm var ifşa etmiyeyim kendisini 6 ay yikanmaz belkide daha fazla , kokar leş gibi yanina yaklasmaya iğrenirsin kafasinda hep yaralar cikar iltihapli falan iyyy ya anlatirken bile kaşıntı tuttu...

Var yani malesef suyla bir türlü barisik olmayan insanlar...

Bile isteye üzerini pislet kafasina bisey dök mecbur kalir belki...

Canım git Febreeze al foss foss diye sık her yere. Kötü koku olunca işe yarıyor. O olmazsa başka oda spreyi al. Onu da yapamazsan yanına kolonya taşı sürekli eline yüzüne sür onu koklayarak gez. Benim spreyli kolonyam var. Otobüste dolmuşta kokan birileri olunca kusmamak için onu sıkıp kokluyorum. O yoksa da ıslak mendil tutuyorum burnuma. Hiç dayanamam böyle kokulara ya çok kötü.
ben de saçımı kokluyorum kötü koku olursa, kışın da atkımı koklardım ama spreyli kolonya da güzelmiş.

En nefret ettiğim insan tipi yaa bir odada bir insan kalıyorsa temiz olup banyo yapsa bile geceden sabaha nefesi dolar o odaya ki cam açılması lazım.
Aynı benim babaannem havasızlıktan kokudan bayılsakta cam açmaya korkar yumurtaları soğuyor zaar :KK76:

benimde bir tanidigm var ifşa etmiyeyim kendisini 6 ay yikanmaz belkide daha fazla , kokar leş gibi yanina yaklasmaya iğrenirsin kafasinda hep yaralar cikar iltihapli falan iyyy ya anlatirken bile kaşıntı tuttu...

Neeee 6 ay mııı :oha::oha:

ay bizim yurttada bir kız vardı. artk söylerdik git banyo yap diye , o kadar pisti.
girerdi çıkardı saçlar kupkuru :olamaz:
saçlarımı yıkamadım vücudumu yıkadım sadece derdi :silah:
ay benim de oda arkadaşım vardı kızı çok seviyorum ama yıkanmazdı, bir de ben kokuya karşı çok hassasım odaya gelir gelmez camlara saldırırdım. ben her gün duş alıyorum diye de bana laf ederdi sinirden çıldırırdım ama kalbini kırmamak için bir şey diyemezdim. bir keresinde okula gitmiştim çok yakın arkadaşlarım etrafımı çevirip sen hep çok güzel şampuan kokuyorsun, demişlerdi inanılmaz hoşuma gitmişti. o günden sonra bazen günde iki kez filan yıkanmaya başladım:KK70:

O kimse psikolojik yardım sağlayın fiziksel sağlığı da bozulmuş baksanıza hiç normal değil. Çok yaşlıysa biraz zor tabi yaşlıların isteyerek gelmesi.

Ben kokana direkt söylüyorum
ağız kokusu vücut kokusu vs. fark etmez
Allah razı olsun ondan ortaokulda bir arkadaşım ağzımın koktugunu söylemişti böylece doktora gidip mide rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve tedavi ettirdim
eğer söylediğiniz halde önemsemiyorsa dozu ağırlaştıracak şekilde her seferinde laf söyle

Ya o mide probleminden bende de var... Koku yapıyor günde 3 defadan aşağı fırçalamıyorum. :KK17: Ağız spreyi her an yanımda. Ben de midem için doktora gittim ilaç falan yazdı ama geçmiyor mide rahatsızlığım senelerdir. hele şimdi hamileyim ilaç da içemiyorum hamilelikte dişler de hassaslaşıyor daha fazla bakım istiyor. İnanın artık çantamda bile diş macunu fırça var gün aşırı fırçalayıp duruyorum. Nasıl kurtulurum bu beladan? Kabusum oldu ya ben de kokuya gelemiyorum hele hamilelikte kokuya daha hassas oldum ağzım kokunca hemen hissediyorum midem bulanıyor. Acaba takıntı mı oldu bende? Kokuyor mu sanıyorum? Eşim çok abarttığımı söylüyor kokmadığını söylüyor.:110:

yani bu kadının kimseye söyleyemediği utandığı birşeyler olabilir bence çünkü her işini yapıyorsa bununda farkında olması gerek yaşlılar birazda çocuk gibiler açıkcası bazı cocuklarda banyo yapmak yada o sevdiği kazağı çıkarmak istemez inatçı olabilirler sizi de anlıyorum o kadar kokuya can dayanmaz oda kokusu alsanız hamama gidin beraber yada siz parfüm sıkın hadi beraber banyo keyfi yapalım kesenelim diyin beni kimse keselemiyor sen kesele falan deseniz ne o mahçup olsun ne de siz banyoda siz keseler en son çıkarsınız gitmesine kaç gün kaldıysa odanız var nasılsa biraz odada vakit gecirseniz sonuçta oda geçici

Ya o mide probleminden bende de var... Koku yapıyor günde 3 defadan aşağı fırçalamıyorum. :KK17: Ağız spreyi her an yanımda. Ben de midem için doktora gittim ilaç falan yazdı ama geçmiyor mide rahatsızlığım senelerdir. hele şimdi hamileyim ilaç da içemiyorum hamilelikte dişler de hassaslaşıyor daha fazla bakım istiyor. İnanın artık çantamda bile diş macunu fırça var gün aşırı fırçalayıp duruyorum. Nasıl kurtulurum bu beladan? Kabusum oldu ya ben de kokuya gelemiyorum hele hamilelikte kokuya daha hassas oldum ağzım kokunca hemen hissediyorum midem bulanıyor. Acaba takıntı mı oldu bende? Kokuyor mu sanıyorum? Eşim çok abarttığımı söylüyor kokmadığını söylüyor.:110:

Geçmiş olsun
ben de aynı şekilde şimdi çok dikkat ediyorum ayrıca yediklerimi de beslenme seklimi değiştirdiğim için simdi ilaç vs. kullanmıyorum ama bence sizde takıntı olmuş olabilir eşiniz haklı
boşverin bebek bir doğsun olmazsa bir daha gidersiniz doktora

Ay sen yazınca benim burda midem havalandı bile kötü kokuya asla tahammülüm yok direk kusuyorum öğurmekten kendimden geçiyorum.
Git yanına lütfen yıkan teyze de:kusmuk:

O bahsettiginiz yakininizin psikolojik problemleri var bence. Kafada yaralar cikacak kadar pis olmanin bazka aciklamasi olamaz. Dikkat ettiniz mi hic takinti veya biriktirme huyu var mi?

Ayyyy beterin beteri varmış. Tuvalete dolabı koyup kitlemek nedir ya? O derece kokana kadar ne yapmış bu abuuuuw? Bizimki özel yurttu müdüre söylemiştik hepimizi bi sabah odasına çağırıp temizlikle ilgili şeyler söyledi. Direkt ona söylemedi. Odaya gelince bile " Nedense size doğru söyledi hep. Koku mu saçıyorsunuz da farketmiyoruz acaba? " demişti bi deeee... tabi biz şok
Şu anda ben de şok :) Yüzsüz yüzsüz bi de öyle diyor ha .
Ben buradan çıkıyorum daha fazla okuyamayacağım .. offf midemmmm.

Şimdi ben duş alsam ki bu rutinim yemek yemek gibi yazın hergün kışın gün aşırı kıyafetlerimi dün giysem bugün duş alsam o kıyafetleri sadece yatakta bile giysem yeni kıyafet giyerim takıntı bendeki 4yaşında kızım bile dışardan gelince duşa giriyor kıyafet değişiyor bu nasıl bişey söyle açık açık kokuyorsun de

Ben de midem için doktora gittim ilaç falan yazdı ama geçmiyor mide rahatsızlığım senelerdir. hele şimdi hamileyim ilaç da içemiyorum hamilelikte dişler de hassaslaşıyor daha fazla bakım istiyor. İnanın artık çantamda bile diş macunu fırça var gün aşırı fırçalayıp duruyorum. Nasıl kurtulurum bu beladan?

Birkaç ay önce tlc kanalında yayınlanan besin tedavisi programını izlemiştim. Genç bir kızın ağız kokusu problemi vardı. Yanılmıyorsam kokuyu 10 üzerinden 8 olarak değerlendirmişlerdi. Kendisine özel bir diyet programı belirlediler. Yiyeceklerin şunlar yemeyeceklerin şunlar diye. Çok net hatırlamıyorum ama kesin olarak hatırladığım; yeşil çay ve probiyotik yoğurttu. Kıza bu iki yiyeceği önerdiler. Probiyotik yoğurt midedeki bazı bakterilerin koku yapmasını engellermiş. Yeşil çayı da günde 3-4 defa şekersiz olarak içti. Yağlı yiyecekler, kızartmalar vs yeme dediler. Bir ay sonra mı ne kız diyete uyup tekrar kontrole geldiğinde koku 10 üzerinden 4 e inmiş dediler.

Probiyotik yoğurt ve yeşil çayı deneyerek kaybedeceğiniz bir şey yok. Hem yararlı besinler. Üstelik bir markette kuru probiyotik yoğurt mayasını gördüm, aldım ve denedim. 2 veya 3 kiloluk sütten probiyotik yoğurt elde ettim. Bende de kabızlık problemini çözdü :KK22:Ağız kokusu problemim yoktu ama neymiş bu probiyotik yoğurt diye araştırınca yararları karşısında şok oldum :KK57: Bi araştırın isterseniz sizde.

Ay çok fena.. hayattaki en büyük takıntılarından biri kişisel bakım ve koku olan biri olarak kusabilirim.. başım tutuyor benim kokudan migrenim azardı..

X