- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- Konu Sahibi AdventureTime
Annem de rahatsız oluyor zaten o dedi yarın yıkan çamaşırlarının değiş.Babam bir şey demiyorKokudan rahatsız olan siz misiniz sadece? Anneniz babanız ne diyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem de rahatsız oluyor zaten o dedi yarın yıkan çamaşırlarının değiş.Babam bir şey demiyorKokudan rahatsız olan siz misiniz sadece? Anneniz babanız ne diyor?
Annem dedi zaten gel yıkan çamaşır değiş yarın hallederiz de o koku o odaya siner biri zorlamasa yıkanmaz çünküçok kötü ya ben olsam odamdan çıkmam kokuyu duymamak için. annenize söyleseniz o söylese kendisine?
Söyledim az önce babamın teyzesi.Yaşlı ama çok değilE kim kokuo söylede ona göre bi öneride bulunalım.
Okudum. En iyisi 2 - 3 güne bir duş aldırın.Söyledim az önce babamın teyzesi.Yaşlı ama çok değil
Diğer mesajları görür görmez yazdım zaten babamın teyzesi kokan.Çok yaşlı hasta biri olsa kendi işini rahat göremeyecek biri olsa anlarım ama öyle değil ki.Ev ahıra döndü resmenCımbız getirelim mi laf almak için
Aman canlanmasın o pis anılar :)Benim de yurtta oda arkadaşım kokardı. Biz 3 kız yıkanıp yıkanıp " ohhh mis gibi koktuk temizlik gibisi yok valla.." derken o umursamaz bir şekilde " saçlarımı tepeden toplayınca yağları belli olmuyor diyordu".Hatta bi seferinde rolon kullanma konusu açmıştık benim rolonum Zonguldak'ta var demişti yurt deyince birden anılarım canlandı
Bu alışkanlığı ona kazandırana kadar ikaz edeceksiniz, çözümü yok başka malesef ki..Diğer mesajları görür görmez yazdım zaten babamın teyzesi kokan.Çok yaşlı hasta biri olsa kendi işini rahat göremeyecek biri olsa anlarım ama öyle değil ki.Ev ahıra döndü resmen
Bence yıkanmaz sadece üstünü değişirÜstüne yanlışlıkla meyve suyu falan döküver şöyle bi sürahi.Girer yıkanır herhalde o zaman
ben sanırım sinirden ağlaya ağlaya odayı temizlerdim. ne kadar güzel kokulu temizlik malzemesi varsa kullanırdım.Annem dedi zaten gel yıkan çamaşır değiş yarın hallederiz de o koku o odaya siner biri zorlamasa yıkanmaz çünkü
Konu sahipleride bi mesaj yaziyo gerisi yok
Konuya yorumcular olarak sahibi biziz sanki
Ahaha odadan çıkmıyorum ki kokudanKokudan bayıldı herhalde:)))