- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
yazarına değer veren bir yayınevim var canım hayal dünyasında yaşamıyorum kendim güveniyorumAllah aşkına yavrum ne zaman kurtulacaksın bu hayal dünyasından? Kaç tane yazar kitabı çıkar çıkmaz imza atmaya, imza günleri yapmaya başlamış. Kaç tane yazarın ilk kitabı satmış? Hele ki şiir gibi bir edebi türde. Hangi yayın evi çömez bir yazara imza günü düzenler?
Sen önce okuldaki imza föyüne düzgün imza at, kitapları imzalamayı sonra düşünürsün.
wuuu çok havalı, kitabınızmı çıkıyor, harikaaa :)
okuyucuya attığınız imza ile resmiyette kullandığınız imzanız farklı olsa iyi olur bence, ben bu konuda sorun bile yaşamıştım o yüzden resmiyette kullanılan imzayı herkesin bilmemesi iyi olur.
ayy o sorun bnde de varrr.çaıştıgım zamanlarda ımza atarım hepsı farklıpatronumda hep uyarırdı bı ımza bul kendıne dıye ama olmuyo ıste baş harfim ö. sessiz bir harf olsa egik yazarım ılk harfını flan ama olmuyo yanı çok seklsiizz
inan ki benim imzam da çok kötühatta o kadar gözü kapalı atarım ki geçende bankada bir işlemim vardı imza attım, görevli bu imza geçmiş imzalarınıza benzemiyor dedi ay bu sefer daha heyecan oldum hiç atamıyorum filan resmen çocuk imzası gibi.. Üzücü bir durum :)
Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın...yazarına değer veren bir yayınevim var canım hayal dünyasında yaşamıyorum kendim güveniyorum
bilginiz olmadığı çok belli hanımefendiUmarım hayal kırıklığı yaşamazsın...
Gayet düzgünce yazılmış iyi bir dileğe bile bu şekilde cevap veriyorsan diyecek bir şey yok... Başarılar diliyorum.bilginiz olmadığı çok belli hanımefendi
Gayet düzgünce yazılmış iyi bir dileğe bile bu şekilde cevap veriyorsan diyecek bir şey yok... Başarılar diliyorum.
Benım imzada berbat utanıyorum atarken her yerde de ayni imza olunca değiştiremedim .
en yukarda gayet açık yazdığınız hayal dünyası falan. ben o piyasayı biliyorum hanımefendi aynı zamanda editörüm de
fuara yakın bilgi veririm nasılsa benmde imza günüm olmuş olacak. istanbul tüyap ve cnr ye çok vakit varHangi yayınevindesiniz editör hanım merak ettim, özelden yazsanız da kitap fuarına gittiğimde bir baksam ne tarz kitaplar yayınlıyorsunuz. Hatta stand buluşması düzenleyelim, editörlüğünü yaptığınız kitaplar hakkında bilgi alırız. Ne hoş olur.
İzmir kitap fuarının açıldığından haberi olmayan editör. Hafta sonuna kadar açık, belki edebiyattan haberdar olursunuz gidersenizfuara yakın bilgi veririm nasılsa benmde imza günüm olmuş olacak. istanbul tüyap ve cnr ye çok vakit var
izmir de yaşayan biri olarak fuardan haberim var ama bu fuarda stand olarak yer almayacağız bazı nedenlerden dolayı.İzmir kitap fuarının açıldığından haberi olmayan editör. Hafta sonuna kadar açık, belki edebiyattan haberdar olursunuz giderseniz
izmir de yaşayan biri olarak fuardan haberim var ama bu fuarda stand olarak yer almayacağız bazı nedenlerden dolayı.
bilginz yoktur diye söylüyorum standlar ücret ile kiralanıyor (ufacık yer 10.000 tl den başlıyor ) taşıma maliyeti vs. hiç yoktan 50.000 tl yi buluyor zaten şuan bir sürü mayıs sonunda çıkacak olan basıma girecek kitaplar var maliyet vs. konusu fazla.Hıhı bazı nedenler evet...
bilginz yoktur diye söylüyorum standlar ücret ile kiralanıyor (ufacık yer 10.000 tl den başlıyor ) taşıma maliyeti vs. hiç yoktan 50.000 tl yi buluyor zaten şuan bir sürü mayıs sonunda çıkacak olan basıma girecek kitaplar var maliyet vs. konusu fazla.
yayınevlerine verilen standlar ücretle. ama onur konuğu yada tüyap - cnr yetkililerinin davet ettikleri yazarlar vs. ücretsiz stand açabiliyorlarÇok samimi bir yazar arkadaşım var. neredeyse bütün kitap fuarlarında standı oluyor ve hiç para vermiyor?
bilginz yoktur diye söylüyorum standlar ücret ile kiralanıyor (ufacık yer 10.000 tl den başlıyor ) taşıma maliyeti vs. hiç yoktan 50.000 tl yi buluyor zaten şuan bir sürü mayıs sonunda çıkacak olan basıma girecek kitaplar var maliyet vs. konusu fazla.
maliyet fazla tutacak değil bayağı yüklü bir kitap basımına girilecek canım o yüzden . ve bende bu işin içindeyim nihayetinde. şu an çıkacak olan bir çok kitabın editörlük çalışması elimden geçti. ki patronum borçla harçla iş yapmayan biri olduğu için zorlamak istemedi bütçeyi. zira günü gününe söz verdiği borçları için alacaklarını daha almadan ödeyen bir adamMaliyet konusu fazla diye kitap fuarina gitmeyen yayınevinin kitapları satmıyordur cicim. Zira 50000 o fuarda yapılacak 10 günlük satışların yanında devede kulak kalır. Bu arada izmirli yayın evlerini bilmiyorum pek cidden arama yaptım pek bişey çıkmadı.
Sürekli bilmiyorsuna getirerek üste çıkmaya çalışıyorsun ama yanlış yerdesin. Gayet iyi biliyorum. Çok yakınım usta bir yazardır. Çocuk ve gençlik kitapları yazar. Eminim sen de onun kitaplarıyla büyümüşsündür. Ayın 22sinden 25ine kadar bilgi yayın evi satndındayız. Bekleriz.
maliyet fazla tutacak değil bayağı yüklü bir kitap basımına girilecek canım o yüzden . ve bende bu işin içindeyim nihayetinde. şu an çıkacak olan bir çok kitabın editörlük çalışması elimden geçti. ki patronum borçla harçla iş yapmayan biri olduğu için zorlamak istemedi bütçeyi. zira günü gününe söz verdiği borçları için alacaklarını daha almadan ödeyen bir adam
kimliğimi deşifre etmek için neden isim vereyim ki.Tekrar soruyorum hangi yayın evi?