- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- Konu Sahibi yazarhanim35
Benden değil editör hanımdan müsa"de" isteyinDaha fazla kayıtsız kalamadım konuya gülmek istiyorum müsa-de var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden değil editör hanımdan müsa"de" isteyinDaha fazla kayıtsız kalamadım konuya gülmek istiyorum müsa-de var mı?
pardon da burası sıradan bir internet sayfası neden düzgün yazarak zamanımı harcayayım ki ? emin olun düzelttiğim metinlerde bir tane bile hata bulamazsınız.
Sana ciddi anlamda o yollardan okkalı şekilde geçmiş bi abla olarak yazıyorum. Elbette ki tavsiye amaçlı yazıyorum.gereken özeni doğru yerler de kullanmak yerine neden burada kullanayım ki alt tarafı bir site.
ben diycektim sen demişinAllah aşkına yavrum ne zaman kurtulacaksın bu hayal dünyasından? Kaç tane yazar kitabı çıkar çıkmaz imza atmaya, imza günleri yapmaya başlamış. Kaç tane yazarın ilk kitabı satmış? Hele ki şiir gibi bir edebi türde. Hangi yayın evi çömez bir yazara imza günü düzenler?
Sen önce okuldaki imza föyüne düzgün imza at, kitapları imzalamayı sonra düşünürsün.
okuyucuların derken ne iş yapıyorsun :))bu da dert mi demeyin lütfen benim için dert çnkü ve adminler lütfen taşımayın konuyu.
imzanın kişiliği yansıttığını söylerler ve benim imzam o kadar kötü ki. doğru düzgün imza ble atamıyorum hani bazılarının o kadar güzel imzaları oluyor ki. ismimde çok uzun değil sadece 4 harften oluşuyor. yakın zamanda bol bol imza atmam gerekecek ama milletin dalga geçmesinden çekiniyorum. patronum da imzan kötü değiştir okuyucuların saçma bulur dedi.
okuyucuların derken ne iş yapıyorsun :))
Pr çalişmalari başlamiş bile...
mantıklı :)Benim tek güzel şey imzam
Yoksa yazı stilim falan berbat
Ama imzam kalpkalp