Kötü İmza

birşey değil, neden sıradan olsun? ben sıradan mıyım şimdi?:)))

estafurullah benm ismim çok sıradan kalıyor imzada :)
Ben de karaliyorum bir şeyler :KK70:
Benimde düzgün bi imza bulmam lazimm

ne çok dertli varmış :))

Hahaha imza atamamak benimde problemim :KK70:
Ünide derse gelmediğimiz zaman bizim yerimize kolay imza atılsın diye hepimiz ismimizi el yazısıyla yazıyorduk :KK53:
Hatta benim imzamı benden daha iyi atan arkadaşım bile vardı.:confused:
Evlendikten sonra değiştircem bende o zamana kadar çalışmalar yaparım

Beğendiğiniz imza şeklini kendi adınıza uyarlayın derim.:KK39:

malesef beceriksizim olmuyor o :) bizde onu çok yapıyoruz aynı tarz imzalar karalamalar falan :)

bu yaşıma geldim benim de hala imzam yok
bi attığım diğerini tutmaz
okulda yerine imza attırma diyen hocam bile oldu halbuki hepsini ben karalıyorum :KK53:
geçende de bankadan para çekecektim kimliğim yoktu imza at diğerleriyle karşılaştırcaz dediler tabiki tutmadı imzam zor bela ikna edip çektim :KK53:

benmki hepsiyle bir tutar bldiğin ismimi el yazısı ile yazıyorum :)

Ne yalan söyleyeyim imzamı beğenirim :) çevreden de güzel dediklerine göre gerçekten güzel galiba. Sadece ismimi kullanıyorum atarken. Konu sahibi sana özelden atayım belki fikir olur. :)

İmza kalemi satılır bi de. Daha kalın uçlu daha hoş yazar ya onunla atın ya da ince kesik uçlu kaligrafi kalemleriyle

teşekkür ederim canım yarın bakacağım hatta dolma kalemim var bir tane şık ona mürekkep alıp deneyeceğim

Biri kötü imza mı dedi? :p Öğretmenliğe başlamadan önce çok hoş bir imzam vardı, şimdi sadece karalamaya dönüştü, istesem de eski imzamı atamıyorum artık :p 1 günde sadece sınıf defterini düşünürsek 14 kere imza atıyorum. Bunun dışında bir sürü evrak, nöbet defteri, yemek defteri, taşımalı defteri vs oluyor kimi günler.. Nasıl güzel imza atayım söyleyin hele bana..

ben senin yerinde olsam karalar geçerdim üşenirdim o kadr imzaya :)

Genelde yazarlar isimlerini kullanirlar imzalarinda. Kendi yazim stilinle el yazisiyla hos durabilir. Bir dene istersen. Ben karalamalari cok klasik buluyorum. Ismini guzel bir el yazisiyla imzaya cevirmek her zaman goze daha hos geliyor bence.

bulmam gerek hoş birşey bakalım :)

Yaşınız da önemli

Eşim bankaya gitmiş 10 yıl önceki imzasını istemişler atamamış tabii

Gösterin arayım demiş yine olmamış

Benim imzam 20 yıldır aynı ama eskileri ve yenileri arasında çok fark var

Bir de artık hep bilgisayar ile yazı yazdığımız için el yazılarımız da bozuluyor

Imza önerisi zor benim soyadım adımın ilk harfinin işinde bir şekilde yazı

Sonu f ile biten Elif geldi aklıma el yazısı ile hafif eğim gayet güzel olur basit değil karakteristik bir e ile yazılınca

Yaşınız da önemli

Eşim bankaya gitmiş 10 yıl önceki imzasını istemişler atamamış tabii

Gösterin arayım demiş yine olmamış

Benim imzam 20 yıldır aynı ama eskileri ve yenileri arasında çok fark var

Bir de artık hep bilgisayar ile yazı yazdığımız için el yazılarımız da bozuluyor

Imza önerisi zor benim soyadım adımın ilk harfinin işinde bir şekilde yazı

Sonu f ile biten Elif geldi aklıma el yazısı ile hafif eğim gayet güzel olur basit değil karakteristik bir e ile yazılınca

22 yaşındayım canım :) o karakteristik e harfi çıkmıyor bendn :)

22 yaşındayım canım :) o karakteristik e harfi çıkmıyor bendn :)

Bir süre sonra oturacak o yazınız daha gençsiniz

Günde 300 imza attığım kolumun ağrıdığı zamanları bilirim hiçbiri birbirine benzemiyor o zaman

Ya da elemanların sen atmışsın taklit bu git kendisi atsın diye gönderildiklerini

Bir süre sonra oturuyor ama yukarıdaki kesik uclu kalem önerisi güzel onu da hep yanında taşımak lazım

benim de kötüdür imzam...
birde farklılık olsun diye kızlık soyadımı kullanırım imzada...bari ordan değişiklik olsun didimm :p

ben ilk soyadımıda kızlık soyadı demek istemiyorum, sevmiyorum bu tarz tabirleri imzamda kullanıyorum.uzun oluyor ama olsun.:)

Sadece eve kargo falan geldiğinde sallapati imza atarım. Diğerleri düzgündür, ortaokulda alıştırma yapmıştım, bugüne kadar geldi. Bunda dertlik bir konu yok, alın bir tane boş kağıt alıştırma yapın olsun bitsin yani.:KK51:

Yazin kötüyse ondan olabilir benim yazim cok kötü mesela ne yaparsam yapiyim kötü oluyor imzam da ... bide ilk harfi guzel degil yazilisi

Çok imza attığım için güzel filan değil imzalarım bildiğin karalama. İmzadan karakter okuma olayını biraz biliyorum. Kişiliği yansıtıyor imza zorla olmaz yani istediğin kadar uğraş neysen osun şekli değişsede genel anlam değişmiyor yorumlamada.

Bir süre sonra oturacak o yazınız daha gençsiniz

Günde 300 imza attığım kolumun ağrıdığı zamanları bilirim hiçbiri birbirine benzemiyor o zaman

Ya da elemanların sen atmışsın taklit bu git kendisi atsın diye gönderildiklerini

Bir süre sonra oturuyor ama yukarıdaki kesik uclu kalem önerisi güzel onu da hep yanında taşımak lazım

en fazla 2 ay sonra imza atmaya başlayacağım kitaplara kötü olsun istemiyorum

benim de kötüdür imzam...
birde farklılık olsun diye kızlık soyadımı kullanırım imzada...bari ordan değişiklik olsun didimm :p

benm oda yok ama 2 adım ve soyadım gayet uzun duruyor

ben ilk soyadımıda kızlık soyadı demek istemiyorum, sevmiyorum bu tarz tabirleri imzamda kullanıyorum.uzun oluyor ama olsun.:)

bende 2 adımı soyadımı kullansam bayağı uzun olur

Sadece eve kargo falan geldiğinde sallapati imza atarım. Diğerleri düzgündür, ortaokulda alıştırma yapmıştım, bugüne kadar geldi. Bunda dertlik bir konu yok, alın bir tane boş kağıt alıştırma yapın olsun bitsin yani.:KK51:

denedim ama havalı bir imza çıkmıyor :)

Yazin kötüyse ondan olabilir benim yazim cok kötü mesela ne yaparsam yapiyim kötü oluyor imzam da ... bide ilk harfi guzel degil yazilisi

evet yazım kötüdür :)

Çok imza attığım için güzel filan değil imzalarım bildiğin karalama. İmzadan karakter okuma olayını biraz biliyorum. Kişiliği yansıtıyor imza zorla olmaz yani istediğin kadar uğraş neysen osun şekli değişsede genel anlam değişmiyor yorumlamada.

şekli havalı olsa yeter bna :)

Yılmaz Morgül'den ders al derim :KK70: Adamın yazı stili fena imzasıda çok güzel direk sanatçı kişilik yetenekli derim o yazı ve imzadan :)

Imza günlerindeki imzalar da artîstik değil ki

Aşk şiirlerine uygun bir imza bul o zaman hatta adın anlaşılmasın ki merak edilsin

Örneğin geçen bir evrak geldi altında isim yok imza var Tülay diye aradım Tülay yok dediler anlattım diğer birimdefir dediler bulundu ama imzası karalama olsa idi onu bulamazdım

Yanında bir imza daha vardı onda da adı soyadı gibi bir şey vardı ama çözememiştim

Bir de tanıdığım büyük adamların kolay imzası var olmadığında yerine imza attıra attıra büyük adam oldu deriz

Bir de adlarınızın ve soyadınızın ilk harflerinden bir kombin deneyin

ismimim sonu f ile bitiyor soyadımı kullanmak istemiyorum imzam da :)
wuuu çok havalı, kitabınızmı çıkıyor, harikaaa :)

okuyucuya attığınız imza ile resmiyette kullandığınız imzanız farklı olsa iyi olur bence, ben bu konuda sorun bile yaşamıştım o yüzden resmiyette kullanılan imzayı herkesin bilmemesi iyi olur.

ayy o sorun bnde de varrr.çaıştıgım zamanlarda ımza atarım hepsı farklı :KK70: patronumda hep uyarırdı bı ımza bul kendıne dıye ama olmuyo ıste :KK70: baş harfim ö. sessiz bir harf olsa egik yazarım ılk harfını flan ama olmuyo yanı çok seklsiizz

inan ki benim imzam da çok kötü :KK43: hatta o kadar gözü kapalı atarım ki geçende bankada bir işlemim vardı imza attım, görevli bu imza geçmiş imzalarınıza benzemiyor dedi :KK12: ay bu sefer daha heyecan oldum hiç atamıyorum filan :KK17: resmen çocuk imzası gibi.. Üzücü bir durum :)

X