- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Yillardir bende bununla savaşıyorum canim yanliz değilsin ama şimdiki imzami begeniyorum.Sana tavsiyem imzasini begendigin birinden sana yardim etmesini iste.O biraz yazarsa senin kafandada bi şey oluşur.
Hele benimki dersin ilkokul çocuğu imzası. Evlenirken de attım valla yapacak bişey yok sanırım..
Isminin baş harfini bira eğik gerisi cok küçük soyadininbas harfini buyuk gerisini küçük yapçevremde öyleleri de yok ki en iyisi derste imza sirküsünü inceleyeyim beğendiğime yapışır yardım isterim :))
benmkide öyle :)) iğrenç br imza ama kitapları imzalarken kötü duracak işte
ismimim sonu f ile bitiyor soyadımı kullanmak istemiyorum imzam da :)Isminin baş harfini bira eğik gerisi cok küçük soyadininbas harfini buyuk gerisini küçük yap
Eskiden böyle sorunlar yokmuş ne güzel parmak bas bitti
''okuyucuların'' derken? mesleğiniz nedir? ben ismimi ve soy ismimi el yazımla yazıyorum imza olarak.
hahah bende mi parmak bassam ne :))
yazar adayıyım ben :) soyadımı kullanmak istemiyorum imzam da çnkü 2 ismim var zaten
ben el yazısıyla yazarsam çok sıradan olacak :) teşekkür ederim ayrıcaooo hayırlı olsun.:) dediğim gibi ben el yazımla yazıyorum valla. iyide duruyor.:)
birşey değil, neden sıradan olsun? ben sıradan mıyım şimdi?:)))ben el yazısıyla yazarsam çok sıradan olacak :) teşekkür ederim ayrıca
Ne yalan söyleyeyim imzamı beğenirim :) çevreden de güzel dediklerine göre gerçekten güzel galiba. Sadece ismimi kullanıyorum atarken. Konu sahibi sana özelden atayım belki fikir olur. :)