Kötü İmza

gereken özeni doğru yerler de kullanmak yerine neden burada kullanayım ki alt tarafı bir site.
Sana ciddi anlamda o yollardan okkalı şekilde geçmiş bi abla olarak yazıyorum. Elbette ki tavsiye amaçlı yazıyorum.
Ama bu tavsiyenin hedefi direkt olarak sen değilsin, hedefi somut bir kişi değil. Tavsiyenin hedefi daha çok "de'yi ayırmasa da hani olur ya hisleri güzeldir de elinden okunabilecek birkaç satır dökülmüştür; olur ya bi gün denk gelirim okurum falan; olur ya bi şekilde sıyrılır diğerlerinin arasından da bi farklılık yaratmış olur" falan (Edebiyatın yarısı kafa, yarısı histir çünkü bana göre, birinden birine sahip olmayanı gelip bi başkası tamamlar / düzeltirse, sahip olduğu tek tarafı en azından ifade edebilmiş olması yeterlidir benim için); işte bu soyut ihtimaller bütününe tavsiyem.
İstersen adres tarifi yazıyor ol; istersen saçma sapan bir siteye, istersen kitabına, olması gerektiği gibi yaz. Neden? Birincisi özsaygıya sahip olabilmen için, ikincisi de seni okuyanlara saygını gösterebilmen için. Seni, satırlarını, değerli zamanlarından ödün vererek okuyan her insana tek tek saygı borcun var çünkü. Eğer bu işte samimi olacaksan, samimiyetini bu şekilde göstermek zorundasın. İkincisini yapmazsan, birincisine sahip olamazsın çünkü. Özsaygısı olmayan bir yazara yazar demek sade pideye iskender demek gibi bişey olur çünkü.
Acıkmışım ya la.

Lan. Ben senin niki yeni tanıdım ya la? Bildiğimiz elifksk, bi de kimlik deşifresinden falan bahsetmişsin. Te allam.
Ben de kime ne yazıyorum allasen ya, dışardan okuyanlar falan faydalanır, neyse.

ismini biliyorum, italik veya normal bi el yazisiyla klasik atilan imzalar bence daha hos.. hepsini kucuk harfle yazsan ayri bi hos durur.. bence..
he bi de guzel imza atabilme tavsiyesi ise yaramaz.. imza taklit bile edilemeyen, karakteristik bsydir.. aldigin onerilerle yazi stilin degismeyecek..

ben diycektim sen demişin

okuyucuların derken ne iş yapıyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…