- 8 Ekim 2021
- 1.382
- 2.754
-
- Konu Sahibi mandaalina
Kendinizi ben hissetmiyorum diye şartlandırmayın. Psikolojik muhtemelen sizinkisi. Eşiniz konusunda yorum yapamayacağım, küçük olanlar genelde özgüvensiz oluyor ve bunu çok negatif bir şekilde yansıtıyorlar partnerlerine. Fakat birbirinizin neyden hoşlandığını kavrayıp ön sevişmeyi uzun tutarsanız bir problem kalmaz gibi. Ayrıca küçük diye de hayatınızı karartmayın ayol bunun vibratörü var, çeşit çeşit oyuncağı var bulursunuz zevkinize göre bir şeyler. ✌Cinsellik bölümüne konuyu açamadım taşınacağını umuyorum.
Nişanlımla yaklaşık 3-4 aydır yaşadığımız bir cinsel birliktelik var. Öncesi yoktu. İkimizinde ilk cinsel birlikteliği.
İlişkiden hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Çok erken boşalıyor. Ya 10 saniye sürüyor yada taş çatlasın 30 saniyedir bu süre. Asla 1 dakikayı bulmuyor.
Ve penisi küçük. Neye göre kime göre derseniz ilk ilişkim olduğundan onu bilemiyorum fakat içimde hissetmiyorum, hiçbir zorluk zaten yok. Kendisi de bunu kafasına çok takıyor. Küçük olduğundan hiçbir şey yapamıyorum o psikolojiyle de böyle oluyor diyor. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum gibi söylemleri oluyor. Bu konu haricinde ilişkimiz gayet iyi durumda, güzel ilerliyor.
Bunun için haftaiçi kendisine ürolojiden randevu aldık, bekliyoruz. Doktor kontrolünde ilaç tedavisi varmış sanırım, araştırdığımızda onu gördük.
Bende jinekolojiden mi randevu almalı mıyım, hissizlik için? Yada başka bölüm mü bakıyor? Bilemedim..
Bu durumu yaşayanlar bana yol gösterebilir mi? Gerçekten zevk zerresi bende yok sanki oradaki tüm hislerim alınmış gibi.
Yağ tabakasının altında kalıyor penisin bir kısmı. O yüzden normalden kısa oluyor.Böyle bir ihtimal olabilir mi gerçekten? kendisi de diyordu bunu. Pek inandırıcı gelmemişti kiloyla uzunluğun nasıl bir alakası olabilir diye açıkçası.
Kendisi ameliyat olmak istiyor anladığım kadarıyla ? Siz uzman görüşleri doğrultusunda ilerleyin . Bu uzunluğa göre hissetmemeniz normal ,sizde sorun olduğunu düşünmüyorum .
Yağ tabakasının altında kalıyor penisin bir kısmı. O yüzden normalden kısa oluyor.
Umarım en kısa sürede çözülür sorununuz.Hiç bilmiyordum bunu. Zayıflaması zaten genel sağlığı için de şart gerçekten. Çok teşekkür ederim yardımınız için
Keşke daha fazla yardımcı olabilsek ...Evet ameliyatı istiyor fakat araştırdığına göre epey komplikasyonları olan bir ameliyatmış bu. Bu da beni korkutuyor çok. Ürolog umarım bize bir çare olur. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Bu durum bebeklerde de oluyor. Kasık bölgesi yağlanması dan dolayı pipi içeride kalıyor. Gömülü pipi diye geçiyor. İdrara sıkıştığında dışarı çıkan pipi işi bitince resmen kayboluyor. Büyüyüp çocuklar normal kiloların eriştiğinde normale dönüyor.Yağ tabakasının altında kalıyor penisin bir kısmı. O yüzden normalden kısa oluyor.
Evet kimse kucuklugunden bahsetmez, ama buyuklugunden bahseder ancakKimse eşinin veya sevgilisinin penis boyutundan arkadaşına, çevresine şikayette bulunmaz bence, en azindan aklı başındaysa...
Ama kucuk penis tercih edilesi bir durum değildir bence.
Konu sahibine yazamadim.
Düzenli cinsel ilişkiniz yoksa araliklar çook uzunsa bu yuzden erken boşalıyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyin 30 saniyede bir sey anlamamaniz normal.
Acil zayıflaması lazım doğru diyosunuz .Bu durum bebeklerde de oluyor. Kasık bölgesi yağlanması dan dolayı pipi içeride kalıyor. Gömülü pipi diye geçiyor. İdrara sıkıştığında dışarı çıkan pipi işi bitince resmen kayboluyor. Büyüyüp çocuklar normal kiloların eriştiğinde normale dönüyor.
Nasil birsey yapacaklardiki cocukken gitseydi?Anlattığınıza göre mikropenis maalesefisterseniz araştırın. Çocukken annesi götürseydi doktora tamamen normal olabilirdi aslında. Neyse artık. Siz karar vereceksiniz. Çok zor durum ikiniz için de.
Ben konu sahibi değilim :)Acil zayıflaması lazım doğru diyosunuz .
Sizinde bu durumla basa çıkıp çıkarmayacağını düşünüp taşınıp ona göre devam etmeniz lazım çok zor sizin yükünüz hem yardımcı olmak hemde psikolojik olarak kendinizi olumlu tutmanız gerek
Biliyorum sizin mesajınızda yazdığınıza katıldığım için alıntı yaptım zayıflaması lazım diye gerisini de konu sahibide okur diye yazdımBen konu sahibi değilim :)
Çok şaşırdım yoruma.Ya ne bileyim. Süre, partnerin cinsellikte genel anlamda iyi olup olmaması, pozisyon vs. konularında konuşuluyor bazen kız-kıza ortamlarda ama hiç penis boyuyla ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen, hatta partneri işin içine katmadan bu konudaki tercihleri ile ilgili üstü kapalı şaka yapan bir kadın tanımadım. Ben hep erkeklerin kendi kendilerine kompleks yaptığı kadınların aslında o kadar da ilgilenmediği bir konu olduğunu düşünürüm o yüzden boyutun. İşlevsel ve ortalama organlar için geçerli tabi bu söylediğim.
Evet kimse kucuklugunden bahsetmez, ama buyuklugunden bahseder ancak
Ne zamandır aktif sex hayatınız var ten uyumu olmayabilir
Burda cok hava atan var yavrummm, gel cinsellik bolumune.. kocaminki su kadar buyukler.. benim herif her gece her geceBen arkadas arasinda cinselliğimin hic bir ayrintisini konuşmam.
Cinselik konuşmayi tercih eden kadınlar olsa bile yine de eş, sevgilinin cinsel organı hakkinda buyuk/ kucuk diye konusulmaz bence ya.
Cinsellik konuşmak başka doğrudan adamin organini çevreye konu etmek başka çok iğrenç. O yuzden kimse bahsetmiyordur diye umuyorum şikayetci olsa da.
Devamı geldiğinde görselden dolayı istemsiz keyfiniz kaçıyor olabilir muhtemelen.Yaklaşık 4 ay diyebilirim. Öpüşürken falan gayet hoşuma gidiyor, devamını istiyorum. Ama devamı geldiğinde de dediğim gibi beklediğim gibi olmuyor. Kendisinin de tam tersi. Tahmin ettiğimden çok daha güzel dayanabileceğim bir şey değil diyor ve en fazla 30 saniye sürüyor. Ten uyumu karşılıklı mı olur peki acaba?