Kötü giden cinsellik.

Kendinizi ben hissetmiyorum diye şartlandırmayın. Psikolojik muhtemelen sizinkisi. Eşiniz konusunda yorum yapamayacağım, küçük olanlar genelde özgüvensiz oluyor ve bunu çok negatif bir şekilde yansıtıyorlar partnerlerine. Fakat birbirinizin neyden hoşlandığını kavrayıp ön sevişmeyi uzun tutarsanız bir problem kalmaz gibi. Ayrıca küçük diye de hayatınızı karartmayın ayol bunun vibratörü var, çeşit çeşit oyuncağı var bulursunuz zevkinize göre bir şeyler. ✌

Kendisi ameliyat olmak istiyor anladığım kadarıyla ? Siz uzman görüşleri doğrultusunda ilerleyin . Bu uzunluğa göre hissetmemeniz normal ,sizde sorun olduğunu düşünmüyorum .

Evet ameliyatı istiyor fakat araştırdığına göre epey komplikasyonları olan bir ameliyatmış bu. Bu da beni korkutuyor çok. Ürolog umarım bize bir çare olur. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Yağ tabakasının altında kalıyor penisin bir kısmı. O yüzden normalden kısa oluyor.

Hiç bilmiyordum bunu. Zayıflaması zaten genel sağlığı için de şart gerçekten. Çok teşekkür ederim yardımınız için

Yağ tabakasının altında kalıyor penisin bir kısmı. O yüzden normalden kısa oluyor.
Bu durum bebeklerde de oluyor. Kasık bölgesi yağlanması dan dolayı pipi içeride kalıyor. Gömülü pipi diye geçiyor. İdrara sıkıştığında dışarı çıkan pipi işi bitince resmen kayboluyor. Büyüyüp çocuklar normal kiloların eriştiğinde normale dönüyor.

Sadece boyuyla ilgili değil probleminiz. Bu kadar kısa süren ilişkiden bir saat sonra tekrar sertleşmemesi de problem. Muhtemelen de partneriniz kendisi zaten durumdan rahatsız olduğu ve size karşı da yetersizlik korkusu olduğu için psikolojik olarak da etkileniyor ilişki durumu. İki tarafın tecrübesiz oluşunun da etkisi vardır tabi ki ama farklı problemler olduğu çok açık.

Evet kimse kucuklugunden bahsetmez, ama buyuklugunden bahseder ancak

Acil zayıflaması lazım doğru diyosunuz .
Sizinde bu durumla basa çıkıp çıkarmayacağını düşünüp taşınıp ona göre devam etmeniz lazım çok zor sizin yükünüz hem yardımcı olmak hemde psikolojik olarak kendinizi olumlu tutmanız gerek

Anlattığınıza göre mikropenis maalesef isterseniz araştırın. Çocukken annesi götürseydi doktora tamamen normal olabilirdi aslında. Neyse artık. Siz karar vereceksiniz. Çok zor durum ikiniz için de.
Nasil birsey yapacaklardiki cocukken gitseydi?

Çok şaşırdım yoruma.
Nasıl konuşulmasın ya, konuşulur elbette konu uygunsuz yerlere kaydiysa :)
Ama tabii kimse kocasından , sevgilisinden bahsetmez. Genelde 'eskiler' anılır böyle.
Ben bir kadın olarak ilgileniyorum şahsen 'o' konuyla. Ayrıca tabii iyi bir cinsellik için bir sürü kistas var ama boy da kalınlık da ilk sıralarda geliyor bence.
Zaten erkekler bu konuda guvensizse çok etkileniyorlar. Ya konusahininki gibi ozguvensizlikten erken boşalıyorlar ya da karakter olarak karşısındakini psikolojik oaldak ezmeye çalışıyorlar, ego tatmini için... En azından benim gözlemim bu yönde:)
Konuya gelince, ben yerinde olsam aslaaaaa evlenmezdim.
İyi bir insanmış. İyi de dünyadaki son iyi insan o değil ya. Lise aşkınızla hala beraber olduğu için bilmiyorsunuz ama piyasada çoook fazla iyi,yakışıklı,güzel ahlaklı erkek var birlikte olacak.
Bile bile lades demeye, otuz saniyede biten seks hayatıyla dolu geçen bir ömre lüzum yok.
Ha, eğer ben bu olayı evliyken yasasaydim (ki asla yatakta uyumu yakalamadigim bir adamla evlenme yoluna gitmeyeceğime eminim) o zaman da ön sevişmeyi uzun tutmayı sağlardim, varsın ön sevişmede boşalsin,ikinci daha uzun sürer elbet. Ayrıca küçük beyler için binlerce pozisyon var internette (mesela makas,mesela doggy) . Yatakta o hareketlere yonlendirirdim, ayrıca seks oyuncakları var, kadınlar için . Madem işi kısa sürüyor, bari işe başlamadan o aletleri kullansın, eliyle de kısa sürede bırakacak değil ya. Böylece her iki taraf için de keyifli bitebilen bir aktivite olur. Haa tabii ki kendi dururken oyuncak kullanmayı yediremeyen bir erkekse bu benim lugatimda bencil bir erkek demektir. Ben onunla 30 saniyelik nice geceler geçirmişken o benim için elini yoramiyorsa zaten değmez demektir

Evet kimse kucuklugunden bahsetmez, ama buyuklugunden bahseder ancak

Ben arkadas arasinda cinselliğimin hic bir ayrintisini konuşmam.

Cinselik konuşmayi tercih eden kadınlar olsa bile yine de eşinin, sevgilisinin cinsel organı hakkinda buyuk/ kucuk diye konusulmaz bence ya.
Cinsellik konuşmak başka doğrudan adamin organini çevreye konu etmek başka, çok iğrenç. O yuzden kimse bahsetmiyordur diye umuyorum şikayetci olsa da.

Ne zamandır aktif sex hayatınız var ten uyumu olmayabilir

Yaklaşık 4 ay diyebilirim. Öpüşürken falan gayet hoşuma gidiyor, devamını istiyorum. Ama devamı geldiğinde de dediğim gibi beklediğim gibi olmuyor. Kendisinin de tam tersi. Tahmin ettiğimden çok daha güzel dayanabileceğim bir şey değil diyor ve en fazla 30 saniye sürüyor. Ten uyumu karşılıklı mı olur peki acaba?

Burda cok hava atan var yavrummm, gel cinsellik bolumune.. kocaminki su kadar buyukler.. benim herif her gece her gece genel olarak konusmakta sknti yok zaten..

Devamı geldiğinde görselden dolayı istemsiz keyfiniz kaçıyor olabilir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…