- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.588
-
- Konu Sahibi mandaalina
Küçük küçük diyorsunuz da ne kadar küçük olabilir ki?30 cm falan mi olmalı? Çok kayganlik varsa ve dikkatinizi veremiyorsaniz hissetmeyebilirsiniz? Ki zaten 30 saniye sürüyor diyorsunuz..hissetmemeniz normalÖpüştüğümüzde, sarıldığımızda bir nebze daha masumane bu gibi şeylerde hoşuma gidiyor, bir kıpırtı hissediyorum. Olay o noktaya gelip ilerlediğinde hiç his yok. Biz bir de liseden beri beraberiz güçlü bir bağ sevgi olmasaydı asla devam etmezdim.
Boyut konusunda da kendisinin söylediklerine göre bende size aktarıyorum aslında. Kendisi sürekli araştırıyor, ameliyatlara kadar. Ameliyat olabilmesi için belli bir boyutun altında olması gerekiyormuş ve kendisine bu kriter uyuyor. O yüzden de epey küçük diyebiliyoruz aslında. Bende de bir problem olabilir o da beni üzüyor, jinekoloji bu gibi durumlara çözüm olabiliyor mu bilemiyorum da.
Yorumlarınız için de çok teşekkür ederim
Yok yahu kızlar gayet yorum yapıyorlar mesela ex`lerinin boyuyla ilgili. Ama şimdiki ilişkin icin iyi ya da kötü bi şey söylemek ayıp olur. Gerçi exler hakkında da konuşulmamalı da işte... Bir de tcde kadinlar kaç erkekle birlikte oluyorlar ki kiyaslayabilsinler.Ya ne bileyim. Süre, partnerin cinsellikte genel anlamda iyi olup olmaması, pozisyon vs. konularında konuşuluyor bazen kız-kıza ortamlarda ama hiç penis boyuyla ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen, hatta partneri işin içine katmadan bu konudaki tercihleri ile ilgili üstü kapalı şaka yapan bir kadın tanımadım. Ben hep erkeklerin kendi kendilerine kompleks yaptığı kadınların aslında o kadar da ilgilenmediği bir konu olduğunu düşünürüm o yüzden boyutun. İşlevsel ve ortalama organlar için geçerli tabi bu söylediğim.
Zamanla olacak hisCinsellik bölümüne konuyu açamadım taşınacağını umuyorum.
Nişanlımla yaklaşık 3-4 aydır yaşadığımız bir cinsel birliktelik var. Öncesi yoktu. İkimizinde ilk cinsel birlikteliği.
İlişkiden hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Çok erken boşalıyor. Ya 10 saniye sürüyor yada taş çatlasın 30 saniyedir bu süre. Asla 1 dakikayı bulmuyor.
Ve penisi küçük. Neye göre kime göre derseniz ilk ilişkim olduğundan onu bilemiyorum fakat içimde hissetmiyorum, hiçbir zorluk zaten yok. Kendisi de bunu kafasına çok takıyor. Küçük olduğundan hiçbir şey yapamıyorum o psikolojiyle de böyle oluyor diyor. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum gibi söylemleri oluyor. Bu konu haricinde ilişkimiz gayet iyi durumda, güzel ilerliyor.
Bunun için haftaiçi kendisine ürolojiden randevu aldık, bekliyoruz. Doktor kontrolünde ilaç tedavisi varmış sanırım, araştırdığımızda onu gördük.
Bende jinekolojiden mi randevu almalı mıyım, hissizlik için? Yada başka bölüm mü bakıyor? Bilemedim..
Bu durumu yaşayanlar bana yol gösterebilir mi? Gerçekten zevk zerresi bende yok sanki oradaki tüm hislerim alınmış gibi.
Bende aynıyım canımCinsellik bölümüne konuyu açamadım taşınacağını umuyorum.
Nişanlımla yaklaşık 3-4 aydır yaşadığımız bir cinsel birliktelik var. Öncesi yoktu. İkimizinde ilk cinsel birlikteliği.
İlişkiden hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Çok erken boşalıyor. Ya 10 saniye sürüyor yada taş çatlasın 30 saniyedir bu süre. Asla 1 dakikayı bulmuyor.
Ve penisi küçük. Neye göre kime göre derseniz ilk ilişkim olduğundan onu bilemiyorum fakat içimde hissetmiyorum, hiçbir zorluk zaten yok. Kendisi de bunu kafasına çok takıyor. Küçük olduğundan hiçbir şey yapamıyorum o psikolojiyle de böyle oluyor diyor. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum gibi söylemleri oluyor. Bu konu haricinde ilişkimiz gayet iyi durumda, güzel ilerliyor.
Bunun için haftaiçi kendisine ürolojiden randevu aldık, bekliyoruz. Doktor kontrolünde ilaç tedavisi varmış sanırım, araştırdığımızda onu gördük.
Bende jinekolojiden mi randevu almalı mıyım, hissizlik için? Yada başka bölüm mü bakıyor? Bilemedim..
Bu durumu yaşayanlar bana yol gösterebilir mi? Gerçekten zevk zerresi bende yok sanki oradaki tüm hislerim alınmış gibi.
yahu hangi çağdayız bu adamı hadi ailesi cahilmiş, küçükken doktora götürmemiş, kendisi hiç mi akıl etmemiş büyüyünce benim penisin neden böyle gömülü de ereksiyon halinde bile 7-8 cm bunu bir doktora sorayım dememiş? şaka mı bu? bu kadar boş mu bu adam gerçekten?Haftada bir veya iki kere genelde. Ki kendisini yetersiz gördüğü için artık hiç istemiyor. Zaten saniyeler sürüyor moralimiz bozulmasın boşuna diye düşünüyor.
Kızlar valla hiç bilmediğim için yazıyorum. Yani penis küçük olabilir de kadın kadına da olan ilişkilerde hiç penis olmadan da kadınlar orgazm olabiliyor. Hatta parmakla da kendini tatmin eden var. Bu nasıl iştir ben anlamadım.
İllaki de büyük olması gerekmiyor yeterki adam kullanmayı bilsinİşin özü penis boyunun en buyuk artisi gorsellik buyuk olunca sanki daha cabuk etkileniyoruz kucukte ise sanki bu bana yetmez hissiyati iliskiyi olumsuz etkiliyor diye dusunuyorum benim icin kalin olmasi cok daha önemli tabi herkes icin bu farklilik gösterebilir ama benim ki tecrubeyke sabit ayrica şunuda eklemeden edemeyecem 20 cm lik penisin yapamadigini 3-5 cm lik dil fazlasiyla yapiyor yeter ki onu kullanmayi bilen bi partner olsun