- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi mandaalina
Küçük dediğiniz ne kadar mesela 10 cm den küçük mü ? Birde büyük olsada zevk alacaksınız diye bir garanti yok. Eşiniz sizi oral yolla, elle falan tatmin etmeye çalışsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıks gayet şikayet edilebilen bi mevzu. Aşşırı küçük olmasına da gerek yok şikayet etmek için.Ya ne bileyim. Süre, partnerin cinsellikte genel anlamda iyi olup olmaması, pozisyon vs. konularında konuşuluyor bazen kız-kıza ortamlarda ama hiç penis boyuyla ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen, hatta partneri işin içine katmadan bu konudaki tercihleri ile ilgili üstü kapalı şaka yapan bir kadın tanımadım. Ben hep erkeklerin kendi kendilerine kompleks yaptığı kadınların aslında o kadar da ilgilenmediği bir konu olduğunu düşünürüm o yüzden boyutun. İşlevsel ve ortalama organlar için geçerli tabi bu söylediğim.
Ya ne bileyim. Süre, partnerin cinsellikte genel anlamda iyi olup olmaması, pozisyon vs. konularında konuşuluyor bazen kız-kıza ortamlarda ama hiç penis boyuyla ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen, hatta partneri işin içine katmadan bu konudaki tercihleri ile ilgili üstü kapalı şaka yapan bir kadın tanımadım. Ben hep erkeklerin kendi kendilerine kompleks yaptığı kadınların aslında o kadar da ilgilenmediği bir konu olduğunu düşünürüm o yüzden boyutun. İşlevsel ve ortalama organlar için geçerli tabi bu söylediğim.
nisanlinizi yeterince sevmiyor olabilir misiniz? öpüsürken nasil hissediyorsunuz yani sogukluk yasiyorsunuzdur belki, hepsi bir butun bunlarin.Dokunduğunda da bir şey hissedemiyorum. Acaba bu durum etkiliyor olabilir mi, psikolojik mi acaba diyorum.
Cıks gayet şikayet edilebilen bi mevzu. Aşşırı küçük olmasına da gerek yok şikayet etmek için.
Konu sahibi size gelince, tam sertleşme sağlanıyor mu? Bazen deneyimsiz erkekler sertleşme problemleri olduğunu anlamayabiliyorlar. Siz de deneyimsizsiniz gerçi. Bir uzmana görünmekte fayda var.
Cıks gayet şikayet edilebilen bi mevzu. Aşşırı küçük olmasına da gerek yok şikayet etmek için.
Konu sahibi size gelince, tam sertleşme sağlanıyor mu? Bazen deneyimsiz erkekler sertleşme problemleri olduğunu anlamayabiliyorlar. Siz de deneyimsizsiniz gerçi. Bir uzmana görünmekte fayda var.
nisanlinizi yeterince sevmiyor olabilir misiniz? öpüsürken nasil hissediyorsunuz yani sogukluk yasiyorsunuzdur belki, hepsi bir butun bunlarin.
İlk seferde tam sertleşme oluyor. Zaten dediğim gibi maksimum 30 saniye. Fakat ikinciye asla bir sertleşme olmuyor. Ki aradan bi yarım saat-bir saat geçmiş oluyor. Çok çok nadir ikinciye sertleşme olsa dahi hemen o sertlik bitiyor tamamen, yarıda kalıyor.
Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.
Belki benim hssizliğimin sebebi bu da değildir fakat kendisi psikolojik olarak çökmüş durumda. Bende olumsuz hiçbir şey söylemiyorum kırmamak adına. Ameliyatla da maksimum +3 cm olabiliyormuş. Ama genel olarak 1,5cmmiş.
Kilolu mu nişanlınız?Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.
Belki benim hssizliğimin sebebi bu da değildir fakat kendisi psikolojik olarak çökmüş durumda. Bende olumsuz hiçbir şey söylemiyorum kırmamak adına. Ameliyatla da maksimum +3 cm olabiliyormuş. Ama genel olarak 1,5cmmiş.
siz kendiniz hiç masturbasyon filan yapmadınız mı daha önce. Yeni mi oldu bu hissizlik.Boşalabiliyor musunuz?Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.
Kilolu mu nişanlınız?
Önce bi kilo versin. Kilodan dolayı içine kaçıyordur muhtemelen. Doktor da aynı şeyi söyleyecektir sanıyorum ciddi fizyolojik bir sorunu yoksa. Kilo vererek ameliyatta hedeflenen ölçüleri tutturma ihtimali var.Evet boyuna göre kilosu fazla. 95 küsur diye hatırlıyorum
siz kendiniz hiç masturbasyon filan yapmadınız mı daha önce. Yeni mi oldu bu hissizlik.Boşalabiliyor musunuz?
o zaman nişanlınızın gerginliği size de bulaşıyor muhtemelen. Gene de bir doktora görünün ama bence nişanlınız sorununu çözdüğünde sizinki de çözülebilir.Kendim tabi ki yapıyorum ve sonuca ulaşabiliyorum. Ki çabuk olmuyor o da. Ama nişanlım dokunduğunda sıfır his. Öpüşürken falan gayet iyi hissediyorum aslında. İnanın çözemedim bende, odak sorunum da var. kendisi yetersiz hissettiği için hep of pufla geçiyor.
Önce bi kilo versin. Kilodan dolayı içine kaçıyordur muhtemelen. Doktor da aynı şeyi söyleyecektir sanıyorum ciddi fizyolojik bir sorunu yoksa. Kilo vererek ameliyatta hedeflenen ölçüleri tutturma ihtimali var.
Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.
Kendisi ameliyat olmak istiyor anladığım kadarıyla ? Siz uzman görüşleri doğrultusunda ilerleyin . Bu uzunluğa göre hissetmemeniz normal ,sizde sorun olduğunu düşünmüyorum .Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.