- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
-
- Konu Sahibi mandaalina
Yaklaşık 4 ay diyebilirim. Öpüşürken falan gayet hoşuma gidiyor, devamını istiyorum. Ama devamı geldiğinde de dediğim gibi beklediğim gibi olmuyor. Kendisinin de tam tersi. Tahmin ettiğimden çok daha güzel dayanabileceğim bir şey değil diyor ve en fazla 30 saniye sürüyor. Ten uyumu karşılıklı mı olur peki acaba?
Öpüştüğümüzde, sarıldığımızda bir nebze daha masumane bu gibi şeylerde hoşuma gidiyor, bir kıpırtı hissediyorum. Olay o noktaya gelip ilerlediğinde hiç his yok. Biz bir de liseden beri beraberiz güçlü bir bağ sevgi olmasaydı asla devam etmezdim.
Boyut konusunda da kendisinin söylediklerine göre bende size aktarıyorum aslında. Kendisi sürekli araştırıyor, ameliyatlara kadar. Ameliyat olabilmesi için belli bir boyutun altında olması gerekiyormuş ve kendisine bu kriter uyuyor. O yüzden de epey küçük diyebiliyoruz aslında. Bende de bir problem olabilir o da beni üzüyor, jinekoloji bu gibi durumlara çözüm olabiliyor mu bilemiyorum da.
Yorumlarınız için de çok teşekkür ederim
Çok şaşırdım yoruma.
Nasıl konuşulmasın ya, konuşulur elbette konu uygunsuz yerlere kaydiysa :)
Ama tabii kimse kocasından , sevgilisinden bahsetmez. Genelde 'eskiler' anılır böyle.
Ben bir kadın olarak ilgileniyorum şahsen 'o' konuyla. Ayrıca tabii iyi bir cinsellik için bir sürü kistas var ama boy da kalınlık da ilk sıralarda geliyor bence.
Zaten erkekler bu konuda guvensizse çok etkileniyorlar. Ya konusahininki gibi ozguvensizlikten erken boşalıyorlar ya da karakter olarak karşısındakini psikolojik oaldak ezmeye çalışıyorlar, ego tatmini için... En azından benim gözlemim bu yönde:)
Konuya gelince, ben yerinde olsam aslaaaaa evlenmezdim.
İyi bir insanmış. İyi de dünyadaki son iyi insan o değil ya. Lise aşkınızla hala beraber olduğu için bilmiyorsunuz ama piyasada çoook fazla iyi,yakışıklı,güzel ahlaklı erkek var birlikte olacak.
Bile bile lades demeye, otuz saniyede biten seks hayatıyla dolu geçen bir ömre lüzum yok.
Ha, eğer ben bu olayı evliyken yasasaydim (ki asla yatakta uyumu yakalamadigim bir adamla evlenme yoluna gitmeyeceğime eminim) o zaman da ön sevişmeyi uzun tutmayı sağlardim, varsın ön sevişmede boşalsin,ikinci daha uzun sürer elbet. Ayrıca küçük beyler için binlerce pozisyon var internette (mesela makas,mesela doggy) . Yatakta o hareketlere yonlendirirdim, ayrıca seks oyuncakları var, kadınlar için . Madem işi kısa sürüyor, bari işe başlamadan o aletleri kullansın, eliyle de kısa sürede bırakacak değil ya. Böylece her iki taraf için de keyifli bitebilen bir aktivite olur. Haa tabii ki kendi dururken oyuncak kullanmayı yediremeyen bir erkekse bu benim lugatimda bencil bir erkek demektir. Ben onunla 30 saniyelik nice geceler geçirmişken o benim için elini yoramiyorsa zaten değmez demektir
Hormon tedavisi veriliyor ve tamamen normale dönebiliyor. Şurada bilgi var:Nasil birsey yapacaklardiki cocukken gitseydi?
Aynen bu durum 11 aylık oglumda var benim kasık kısmı kilolu diye içine kaçıyor neredeyseBu durum bebeklerde de oluyor. Kasık bölgesi yağlanması dan dolayı pipi içeride kalıyor. Gömülü pipi diye geçiyor. İdrara sıkıştığında dışarı çıkan pipi işi bitince resmen kayboluyor. Büyüyüp çocuklar normal kiloların eriştiğinde normale dönüyor.
Oral deneyiminiz oldu mu peki? Olduysa ondada mı bi hissizlik vardı?
kılo verıp spor yaparsa lıbıdosu zaten yukselır kılo dan dolayı da sıkıntı yasıyor aslında gobek rahat hareketı engeller en basıtı ...Evet boyuna göre kilosu fazla. 95 küsur diye hatırlıyorum
Ilk dega duydum..kac yasinda olmasi gerekiyo cocuk baktimHormon tedavisi veriliyor ve tamamen normale dönebiliyor. Şurada bilgi var:
İlk seferde tam sertleşme oluyor. Zaten dediğim gibi maksimum 30 saniye. Fakat ikinciye asla bir sertleşme olmuyor. Ki aradan bi yarım saat-bir saat geçmiş oluyor. Çok çok nadir ikinciye sertleşme olsa dahi hemen o sertlik bitiyor tamamen, yarıda kalıyor.
uzgunum cınsel yontem tatmın olabılecegınız mutlu olabılecegınız bır evlılık olmayacak yanı evleneceksenız bunu bılın cunku cıddı problemler bunlarBunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.
Belki benim hssizliğimin sebebi bu da değildir fakat kendisi psikolojik olarak çökmüş durumda. Bende olumsuz hiçbir şey söylemiyorum kırmamak adına. Ameliyatla da maksimum +3 cm olabiliyormuş. Ama genel olarak 1,5cmmiş.
Ya aslında bu da olabilir daha çok yeni oldugu için alışma süresinde erken boşalıyo sonuçta çok yeni bi his onun için o çözülür de boyut kısmı sıkıntı sizin hissetmiyor oluşunuz asıl problem yoksa erken boşalma çözülebiliyoYaklaşık 4 ay diyebilirim. Öpüşürken falan gayet hoşuma gidiyor, devamını istiyorum. Ama devamı geldiğinde de dediğim gibi beklediğim gibi olmuyor. Kendisinin de tam tersi. Tahmin ettiğimden çok daha güzel dayanabileceğim bir şey değil diyor ve en fazla 30 saniye sürüyor. Ten uyumu karşılıklı mı olur peki acaba?
Bilirsiniz herkesin fizyolojik anatomik bölgeleri farklılık gösterebilir. Siz tabi kesfettiyseniz eger kendinizi nereden zevk alıp almayacagınızı biliyorsanız eger sorun ciddi. Vakit kaybetmeden tedaviye yönlenmesi gerek. Tabi tedaviye cevap verip vermemesi muamma.Evet birkaç kez oldu.
Onda da bir şey hissedemedim. Hatta irkildim, belki o hissi yaşamışsınızdır zevk değil de rahatsızlık, gıdıklanma gibi.
Kendimi tatmin ederken mesela kendimi iyi tanıdığımdan nereye baskı uygulayacağımı biliyorum ve zevk alıyorum.
ilişkidense öpüşürken bile daha çok zevk alıyorum düşünün
Siz bu adamı tensel olarak arzulamıyorsunuz bedeniniz onu resmen kabul etmiyor oral oldugu halde ebile böyle hissetmeniz psikolojik onu arzulamıyosunuz öpüşürken tahrik olmanız falan bende sizin o an hayal ettiginiz şeylerden olabilir ama ilerisinde beklediğiniz durumları yada bedeni bulamayınca olmuyor gibi geldi bana şahsen kocam bana uyuyacakken sarılınca nefesinden tahrik olan biriyim gerçekten beden olarak onu arzulasanız böyle hissetmezsiniz gibiEvet birkaç kez oldu.
Onda da bir şey hissedemedim. Hatta irkildim, belki o hissi yaşamışsınızdır zevk değil de rahatsızlık, gıdıklanma gibi.
Kendimi tatmin ederken mesela kendimi iyi tanıdığımdan nereye baskı uygulayacağımı biliyorum ve zevk alıyorum.
ilişkidense öpüşürken bile daha çok zevk alıyorum düşünün
doktora gıttıgınde doktor once kılo ver dıyecek buyuk ıhtımalHaklısınız.
Gerçekten kafa yapımız o kadar uyuyor ki, bu sebeple ayrılmak beni çok çok üzer. Hep bir çözüm arayışındayız bu sebeple. İlk seferde boşalıyor ama ikincisine maalesef geçemiyoruz. Sertleşme asla olmuyor. Bir iki kez ikinci olmuştur, o da yine 1 dakikanın altında sürmüştür.
Bir de ben üstteyken iki üç kez gel git derken üçüncüde bitiyor. Daha vahim oluyor kısacası. Boyutu küçük olduğundan hareketim kısıtlanıyor, inip kalkma mesafesi sıfıra yakın gibi. Böyle mi anlatılır bilemedim de ama, kusuruma bakmayın açık açık yazıyorum.
Tavsiyelerine de uyacağım mutlaka çok teşekkür ederim gerçekten
ne sıklıkla cinsellik yaşıyorsunuz peki? bu da önemli