Çok şaşırdım yoruma.
Nasıl konuşulmasın ya, konuşulur elbette konu uygunsuz yerlere kaydiysa :)
Ama tabii kimse kocasından , sevgilisinden bahsetmez. Genelde 'eskiler' anılır böyle.
Ben bir kadın olarak ilgileniyorum şahsen 'o' konuyla. Ayrıca tabii iyi bir cinsellik için bir sürü kistas var ama boy da kalınlık da ilk sıralarda geliyor bence.
Zaten erkekler bu konuda guvensizse çok etkileniyorlar. Ya konusahininki gibi ozguvensizlikten erken boşalıyorlar ya da karakter olarak karşısındakini psikolojik oaldak ezmeye çalışıyorlar, ego tatmini için... En azından benim gözlemim bu yönde:)
Konuya gelince, ben yerinde olsam aslaaaaa evlenmezdim.
İyi bir insanmış. İyi de dünyadaki son iyi insan o değil ya. Lise aşkınızla hala beraber olduğu için bilmiyorsunuz ama piyasada çoook fazla iyi,yakışıklı,güzel ahlaklı erkek var birlikte olacak.
Bile bile lades demeye, otuz saniyede biten seks hayatıyla dolu geçen bir ömre lüzum yok.
Ha, eğer ben bu olayı evliyken yasasaydim (ki asla yatakta uyumu yakalamadigim bir adamla evlenme yoluna gitmeyeceğime eminim) o zaman da ön sevişmeyi uzun tutmayı sağlardim, varsın ön sevişmede boşalsin,ikinci daha uzun sürer elbet. Ayrıca küçük beyler için binlerce pozisyon var internette (mesela makas,mesela doggy) . Yatakta o hareketlere yonlendirirdim, ayrıca seks oyuncakları var, kadınlar için . Madem işi kısa sürüyor, bari işe başlamadan o aletleri kullansın, eliyle de kısa sürede bırakacak değil ya. Böylece her iki taraf için de keyifli bitebilen bir aktivite olur. Haa tabii ki kendi dururken oyuncak kullanmayı yediremeyen bir erkekse bu benim lugatimda bencil bir erkek demektir. Ben onunla 30 saniyelik nice geceler geçirmişken o benim için elini yoramiyorsa zaten değmez demektir