Kötü giden cinsellik.

Cıks gayet şikayet edilebilen bi mevzu. Aşşırı küçük olmasına da gerek yok şikayet etmek için.

Konu sahibi size gelince, tam sertleşme sağlanıyor mu? Bazen deneyimsiz erkekler sertleşme problemleri olduğunu anlamayabiliyorlar. Siz de deneyimsizsiniz gerçi. Bir uzmana görünmekte fayda var.

İçeride hissetmeyecegi kadar kucukse ortalama boylardadir diye dusunmedim ben acikcasi. zaten konu sahibi de ameliyat icin yeterli kucuklukte yazmış.

Vallahi kim ne derse desin cinsellik olmadan evlilik olmaz.İliskimiz cinsellik hariç iyi diyorsunuz ..Ee evlenince ne olacak.Boyu için soylediklerinize gelince tabii kimse uluorta yerde eşimin sevgilim penisi şu kadar bu kadar diye dolaşmaz bunu duymamaniz normal.İsrarla ufak demenizden anladığım demek cidden küçük.Onu da doktora soracak artik

Dokunduğunda da bir şey hissedemiyorum. Acaba bu durum etkiliyor olabilir mi, psikolojik mi acaba diyorum.
nisanlinizi yeterince sevmiyor olabilir misiniz? öpüsürken nasil hissediyorsunuz yani sogukluk yasiyorsunuzdur belki, hepsi bir butun bunlarin.

İlk seferde tam sertleşme oluyor. Zaten dediğim gibi maksimum 30 saniye. Fakat ikinciye asla bir sertleşme olmuyor. Ki aradan bi yarım saat-bir saat geçmiş oluyor. Çok çok nadir ikinciye sertleşme olsa dahi hemen o sertlik bitiyor tamamen, yarıda kalıyor.

Bana denk gelmemiş demek ki.

O zaman buradan gizli gizli kadınlar kulübü okuyan erkeklere sesleniyorum. Boyu da işlevi de önemli arkadaşlar

nisanlinizi yeterince sevmiyor olabilir misiniz? öpüsürken nasil hissediyorsunuz yani sogukluk yasiyorsunuzdur belki, hepsi bir butun bunlarin.

Kendisini gerçekten çok seviyorum. Öpüşürken gayet hoşlanıyorum bir kıpırtı oluyor, ama durum o raddeye gelince bir his yok bende. Onda da aksine inanılmaz yoğun bir his var. Tecrübesiziz epey bir de.

Ciddi cinsel problemleri olan bir adam var karşınızda. Düzelme ya da düzelmeme ihtimalleri var. Düzelmeme ihtimalinde bir ömür boyu cinsellik olmadan yaşayabilecek misiniz bir düşünün bunu.

Bunu burada yazmam pek doğru değil fakat anlamanız adına yazmak durumundayım. Kendisinin bana söylediği sertleşmiş hali 7 cm. Normal hali ise içine göçük bir şekilde. Görünür halde bir uzunluk yok. Ameliyat için olabilecek bir ölçüymüş bu.

Belki benim hssizliğimin sebebi bu da değildir fakat kendisi psikolojik olarak çökmüş durumda. Bende olumsuz hiçbir şey söylemiyorum kırmamak adına. Ameliyatla da maksimum +3 cm olabiliyormuş. Ama genel olarak 1,5cmmiş.

Pff 1,5-3 cm icin ameliyat olacaksa hiç olmasin bence. Ha 7 cm olmuş ha 8-10cm olmuş pek fark yok ikisi de çok minicik zaten. Hem minik hem de sorunlu boyle omur boyu uğrasilir mi bilemedim.

1,5cm icin ameliyat olan var miymiş garip.

Kilolu mu nişanlınız?

siz kendiniz hiç masturbasyon filan yapmadınız mı daha önce. Yeni mi oldu bu hissizlik.Boşalabiliyor musunuz?

siz kendiniz hiç masturbasyon filan yapmadınız mı daha önce. Yeni mi oldu bu hissizlik.Boşalabiliyor musunuz?

Kendim tabi ki yapıyorum ve sonuca ulaşabiliyorum. Ki çabuk olmuyor o da. Ama nişanlım dokunduğunda sıfır his. Öpüşürken falan gayet iyi hissediyorum aslında. İnanın çözemedim bende, odak sorunum da var. kendisi yetersiz hissettiği için hep of pufla geçiyor.

o zaman nişanlınızın gerginliği size de bulaşıyor muhtemelen. Gene de bir doktora görünün ama bence nişanlınız sorununu çözdüğünde sizinki de çözülebilir.

Önce bi kilo versin. Kilodan dolayı içine kaçıyordur muhtemelen. Doktor da aynı şeyi söyleyecektir sanıyorum ciddi fizyolojik bir sorunu yoksa. Kilo vererek ameliyatta hedeflenen ölçüleri tutturma ihtimali var.

Böyle bir ihtimal olabilir mi gerçekten? kendisi de diyordu bunu. Pek inandırıcı gelmemişti kiloyla uzunluğun nasıl bir alakası olabilir diye açıkçası.

Anlattığınıza göre mikropenis maalesef isterseniz araştırın. Çocukken annesi götürseydi doktora tamamen normal olabilirdi aslında. Neyse artık. Siz karar vereceksiniz. Çok zor durum ikiniz için de.

Kendisi ameliyat olmak istiyor anladığım kadarıyla ? Siz uzman görüşleri doğrultusunda ilerleyin . Bu uzunluğa göre hissetmemeniz normal ,sizde sorun olduğunu düşünmüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…