- 12 Ekim 2021
- 24
- 17
- 29
-
- Konu Sahibi mandaalina
Dokunduğunda da bir şey hissedemiyorum. Acaba bu durum etkiliyor olabilir mi, psikolojik mi acaba diyorum.Cinselliğe sadece penetrasyon olarak bakmayın bence. Nişanlınız oral seksi, sizi elle uyarmayı vs. öğrensin. Ancak siz orgazma ulaştıktan sonra penetrasyon yaşayın.
Antidepresan ya da doğum kontrol hapı kullanıyor musun? İkisi de cinsel isteksizlik ve malum bölgede hissizlik yapabiliyor çünkü.Dokunduğunda da bir şey hissedemiyorum. Acaba bu durum etkiliyor olabilir mi, psikolojik mi acaba diyorum.
Cinselliğe sadece penetrasyon olarak bakmayın bence. Nişanlınız oral seksi, sizi elle uyarmayı vs. öğrensin. Ancak siz orgazma ulaştıktan sonra penetrasyon yaşayın.
Bir de normalde boyut konusunu dile getirmenizden dolayı erkek ya da fake olduğunuzu düşünürdüm ama samimi gözüküyor profiliniz. Daha önce tanıdığım hiçbir kadının boyut konusunda şikayet ettiğini duymadım ben. Gerçekten patolojik olarak mı sıkıntılı bir boyutta acaba?
Siz nisanlisiniz ve daha evlenmeden dokundugunda bile etkilemiyorsanız orada bi düşünün derim.Dokunduğunda da bir şey hissedemiyorum. Acaba bu durum etkiliyor olabilir mi, psikolojik mi acaba diyorum.
Siz nisanlisiniz ve daha evlenmeden dokundugunda bile etkilemiyorsanız orada bi düşünün derim.
Evlenince iyice heyecan vs azalınca daha kötü boşluğa düşebilirsiniz.BENce durup düşünün gerçekten seviyomusunuz psikolojik olarak etkilemişsiniz ya da bu durumlardan ötürü soğuma var soğuma varsa yol yakınken ayrılın karşınızdaki inSanida yetersizlik duygusuna düşürmeyin derim
Bu durumdan muzdaripsiniz sanırımKuzum slm sen bu konuyu cok yanlış yere açtın simdi seni taslamaya bdv ruh hastası kadınlarından bazıları gelecek .bunlar Oyoe kadınlar ki kocalarıyla kaynanalarıyla evde mutsuz olup mutsuzluklarını baskasini mutsuz ederek laf sokarak egolarını tatmin ederek çıkarmaya çalışan kadınlar. birazdan damlarlar dikkatli ol bence
Abla en son sövüyordu, üyelik iptali falan diyordu. Gitmeden birkaç yerde daha saydırayım dedi herhalde.Bu durumdan muzdaripsiniz sanırım. Bence bunun icin ayrı bir konu açın , konuyla çok alakasız bir yorum cünkü
Ya ne bileyim. Süre, partnerin cinsellikte genel anlamda iyi olup olmaması, pozisyon vs. konularında konuşuluyor bazen kız-kıza ortamlarda ama hiç penis boyuyla ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen, hatta partneri işin içine katmadan bu konudaki tercihleri ile ilgili üstü kapalı şaka yapan bir kadın tanımadım. Ben hep erkeklerin kendi kendilerine kompleks yaptığı kadınların aslında o kadar da ilgilenmediği bir konu olduğunu düşünürüm o yüzden boyutun. İşlevsel ve ortalama organlar için geçerli tabi bu söylediğim.Kimse eşinin veya sevgilisinin penis boyutundan arkadaşına, çevresine şikayette bulunmaz bence, en azindan aklı başındaysa...
Ama kucuk penis tercih edilesi bir durum değildir bence.
Konu sahibine yazamadim.
Düzenli cinsel ilişkiniz yoksa araliklar çook uzunsa bu yuzden erken boşalıyor olabilir. Bir de ön sevişmeyi uzun tutmayı deneyin 30 saniyede bir sey anlamamaniz normal.