Kötü gecmisi..Gecmis gecmiste kalir mi?

Konusmalarin ekran goruntusunu yolla bas tekmeyi

Gunduz muhafazakar gece capkin var mi boyle bisey

Doğru diyorsunuz güven tek kullanımlık. Yani bu konuşmalar ilişkinin adı koyulduğu günden sonraki bir tarihte olsa zaten ayrılması gerekirdi konu sahibinin. Ama ondan önce yaşanmış olaylar çok da problem değil bence. Yalan söylemiş olması çok büyük bir hata ama çekinmiş olabilir diye düşündüm ben. Sonuçta herkes yeni bir ilişkiye başlarken geçmişini olduğu gibi %100 anlatıyor mu ki ? Sadece karşımızdakinin anlattığı kadarını bilip, güvenmeyi tercih ediyoruz. Anlatmıyorsa da bunun en büyük nedeni karşı tarafın yargılayacağını ve kendisine asla güvenmeyeceğini düşündüğünden. Bunu erkekler kadar kadınlar da yapıyor aynı şekilde yargılanma korkusu yüzünden. Ama bir insan vardır yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiştir veya ilişkisi başladıktan sonra aynı şekilde bu olaylara devam ediyordur, o olayların hiçbir şekilde affı olmaz zaten.

yol verecegini sanmiyorum cünki sevgisinin gercekten büyük oldugunu biliyorum ama sorun bana kendisini yanlis tanitmasi
suan kafamda su var bunu yaptiysa kim bilir daha neler vardir

Sen öyle san ufaklık.

Kendi İstanbulun yarıısyla yatar kalkar; sana gelince sevişmeyi bırak, başka biriyle önceden el ele tutuşmuşsan bile ''sindiremez''.

Bu çocuktaki muhafazakarlık anlayışı = kadınlar iffetli olsun , ben erkeğim istediğim haltı yerim.

Ev tutup hatun getirmek onun muhafazakarlık anlayışına ters değil, o yüzden aslında yalan söylemiş pek sayılmaz. Ne de olsa erkek adam yapar. Kendim istediğimle takılayım ama karım el değmemiş olsun, di mi?

yol verecegini sanmiyorum cünki sevgisinin gercekten büyük oldugunu biliyorum ama sorun bana kendisini yanlis tanitmasi
suan kafamda su var bunu yaptiysa kim bilir daha neler vardir

Sen geçmişte biriyle yatmış olsan sana yol vermezdi evet işine gelirdi iyi takılırdı senle. Öyle bir beraberliğin olmağına göre evlenebilirsiniz.

"Yalan soylemis olmasi buyuk bir hata" cumlesi "ama" ile baslayan bir cumleyi kaldiramaz bayan.

erk arkının yaşadıkları senle ciddi bir birlikteliğe başlamadan olmuş ve sana daha öncesinde kimseyle birlikte olmadım da dememiş. ben geçmişteki ilişkilerin yeni ilişkide anlatılmaması taraftarıyım ne gerek var yani önemli insanlar olsa hayatımda olurdu zaten bitmiş gitmiş insanlarla yaşadığım şeyleri neden tekrar hatırlayayım anlatayım konuşayım vs..

eğer erkek arkın senin geçmişinle alakalı seni sıkıştırmıyorsa sorular sormuyorsa falan geçmişe önem veren bir insan olmadığından sana önemsiz kişileri anlatmamış demektir. ama yok seni sıkıştırıp kimle ne yaptın ne zaman yaptın vs soruyorsa o zaman bi kişilik bozukluğundan bahsedebiliriz. sen yine de arada face e girmeye devam et. kontrolu bırakma ama face sonrası aramadan şüphelendim ben de. onun tlfuna falan msj gitmiş olmasın sakın faceinize giriş yapıldı diye?

Bana kendını yanlış tanıtması dıyorsun sorun degıl mı? Yanlış kelımesı olduğuna göre,doğru bırı degıl, sende yanlış anlamadın okuduklarını,Yaşanmış bıtmıs gecmış ama senınle cıddı düşündüğünü söyleyen bı adamın sana dürüst olmaması soru ısaretı,tamam onunla bununla affedersinız yattım dıyemez belkı ama dürüst bı adam gecıcı bı kaç ılışkım oldu dıye bılır,yanlış mı düşünüyorum.bence yol yakınken bıtırmelısın.sımdı yalan söyleyen gecmısı gızleyen her zaman gıxleyecektır sızden bır cok seyı,karar sızın.cok ıyı duşunun.

Fb sifresini kirip bakacak kadar güvenmiyorsaniz neden o adamla birliktesiniz bende bunu cözemedim.

Geçmiş geçmişte şöyle kalabilir sana dürüst olsaydı ama o kendini başka biri gibi göstermiş yarın bi gün evlensen sana Hayır yok dese aklına gelmeyecek mi ya varsa önceden de böyle oldu diye hem tarih olarak ne zamanın mesajı bütün konuyu okumadım ama bu geçmiş olayı değil dürüstlük olayı

Durumla ilgili yorum yapamıyorum fikir yurutemedim ama şifresini öğrenmiş olmana çok takılma bence. Yani, bildigimi bilmiyor nasıl soylicem diye dusunucek bi durum yok. Şayet sen şifresini habersiz aldığında hiç biseylle karsilasmamis olsan sen haksız olurdun ama şimdi onun olayı senin şifre olayını rahat bastirir dert etme benim kafam bu yönlü çalışıyor yani, sifremin sende ne işi var dese bana, iyi ki de varmış derim. Ne dicek bana nasıl guvenmezsin de diyemicegine göre mesajlardan sonra, no problem.

İğrenç yaa bu adamla bir gelecek düşünebilicek misinn acabaaa ????? Miden kaldiracak mi bunu merak ettim !?? Sırf ilişki yaSamak için kiz ayarlamak çok feci bir durum bence iyi düşünmelisin sonra pişman olmayasin :)

Uyuyamiyorum suan..
Kalbim gecmisi takma cekinmistir anlatmaya diyor fakat beynim bambaska sey diyorr

Başlıkla konunun alakası ne.
başlığın sevgilimin yalanları yada aldatıldım olmalıydı

Adamın geçmişi önemli olmazdı, yalan söylemeseydi eğer. Sana kendini, senin olmasını umut ettiğin kişi olarak tanıtmış yani bir nevi kandırıyor seni. Bir halt olmaz bundan üzgünüm.

Şimdi bir üye yazmış yurt dışı olayını.
Eee bu çocuk seni vize için istiyor. Ya niye gurbetçi kızlarımız kendilerine ısrarla Anadolu'nun bağrından erkek buluyor? Yaşadığınız ülkede hiç mi yok Türk delikanlısı?
Aferin kullandırın kendinizi.
Yüzyüze görüşmediğiniz adamla ilişki yürütmekteki amacınız nedir?
Ya adamın amacı çok belli değil mi?
Türkiyede o kadar çok kız dururken taaa gidip internetten Avrupada yaşayan kızlarla sevgililik yapıyor.
Etrafında hiç mi böyle kandırılan kadın yok, benim çok var. Lütfen biraz mantıklı ol, hey şey çok açık.

Son düzenleme:
Birkez daha 'adam pisliğin teki çıktı Rıza baba' vakası. Dürüst olduğu ve pisman olduğu sürece her geçmiş affedilir. Ama bu yaptığı çok iğrenç. Hem karşısındakine hic saygısı yok. sevgiside yok haliyle. Face konusu açmadan yolverin gitsin. Siz hakliyken Face yüzünden üste cikmaya çalışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…