Kötü gecmisi..Gecmis gecmiste kalir mi?

simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor :KK43:
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz
Abartı gibi biraz. Sonuçta senden önce olmuş bitmiş bir şey. Biraz kontrol et. Halen devam ediyorsa bitirirsin. Sevgilinin yaşı küçük de değil. Ayrıca daha yeni sevgilisiniz, sana şununla yattım bununla sadece seks için birlikte oldum diyecek değil herhalde. Kaldı ki bazı erkekler bunu hem cinsleriyle dahi paylaşmazlar. Sen ne düşünürsün bilemiyorum ama en azından kendi düşüncemi söyleyeyim geçmişte olan seks ilişkisini paylaşmadığı için sevgilimi terk etmezdim. Ben de paylaşmam çünkü. Geçmiş, geçmişte kalır. Sen sevgilini takip etmeye devam et bence. Halen yapıyorsa ayrıl. Ama eskiden yaşadığı seks ilişkisini seninle paylaşmak zorunda değil. Kaldı ki ben erkek olsam bunu değer verdiğim kızla paylaşmam. Takipte kal...

Az once aradi tam aciklayacaktim herseyi ama moralinin bozuk oldugunu anladim cok uzgundu buyuk sorunu var ailesiyle onu anlatti. Hayatinda tek umudu benim oldugunu soyledi ve sende beni yari yolda birakirsan maf olurum dedi. O an birsey diyemedim sadece dinledim...

ne diyeceğimi bilemedim. ama ilişkileri hakkında arkadaşlarıyla konuşuyor olması çok itici geldi bana.

Kendini "temiz" göstermiş ki senden temizlik beklemeye hakkı olsun, geçmişini dilediği gibi kurcalayabilsin ve hatta yüzüne vursun. Erkeklerin genelinin düzgün, muhafazakar ayağına yatma sebebi bu. Midemi bulandırıyor bu tip erkekler, ben olsam ayrılırdım.

Az once aradi tam aciklayacaktim herseyi ama moralinin bozuk oldugunu anladim cok uzgundu buyuk sorunu var ailesiyle onu anlatti. Hayatinda tek umudu benim oldugunu soyledi ve sende beni yari yolda birakirsan maf olurum dedi. O an birsey diyemedim sadece dinledim...

Tum gunum onun sayfasini msjlarini arkadaslarini didiklemekle gecti
Birsey bulamadim genelde arkadaslari onsuz takilmis etiketler oyle gozukuyo cunki calistigi icin kesin gidememistir genelde is saatlerinde takilmislar
Off..

Hımmm siz öyle diyorsanız.
xenforo-smilies-kk14.gif
Durup dururken böyle bir konuşma yapması çok manidar doğrusu.

kadınlara bakışı oldukça sorunlu böyle bir tiple sağlıklı ilişki kurulamaz yarın seni de o kızlar gibi görür.

bir diğer sen öyle bir durumda olsan o kabul edermiydi?

Tamam seni rahatlatacaksa gecmis gecmiste kaldi ama burada onemli olan gecmis degilki, sana yalan soylemis
Kendini farkli biri gibi tanitmis
Ben olsaydim bunun hesabini sormadan duramazdim

Size tum gercekleri oldugu gibi anlatsaydi ona olumsuz tepki verirdiniz. Onunn sizden onceki hayati sizin konunuz degil. Sizinleyken duzgunse mesele yoktur.

bu da erkeklerin yeni numarası herhalde her türlü haltı ye ye sonra masum bi kıza yanaş ağla zırla ben sensiz yapamam diye o haltları yerken aklın nerdeydi??

Gecmis gecmiste kalmaz guzelim en sonunda doner dolasir elinde patlar.Oyle kizlarla cok rahat ilski yasayan biriyle ciddi dusunme derim .Sonunda senin canin yanar .Erkek yada kadin olsun bir insanin bazi degerlere sahip olup kendine bir limit koymasi gerekir .Hic kimse sinirsiz ozgur degildir.
Bu adamin deger yargilari belliki yok senle devam etsede bir sure sonra bikip yine eski hayatini ister.Boyle her halti yemis onlarcasiyla beraberlik yasayanlar tek kisiyle mutlu olmaz olamaz olsada kisa surer

inan karşındaki dürüst olsa dert, olmasa ayrı dert. Hem senin açından hem onun açısından. Benimde erkek arkadaşım da böyleymiş geçmişi kötüymüş yani bir sürü kızla beraber olmuş falan. Konu konuyu açtı sordum bende, o da anlattı, senden saklayamam dürüst olmam gerekir dedi. Ama gel gelelim sevgilim bana karşı dürüst oldu diye sevinemedim tabi ki aklıma taktım durdum. O hayatı özler mi, gerçekten değişmiş midir falan diye. Baktım her konu da yüzüne vuruyorum durup dururken çocuğu söylediğine pişman ediyorum bende kendimi düzeltmeye karar verdim. Güvenimi de sarsmadı hiç o yüzden şimdilik bu konuyu kapadım ama yine de arada içim içimi yer. Belki de senin ondan soğuyacağını, tam olarak güvenemeyeceğini falan düşündü diye saklamak zorunda hissetmiştir kendini. Doğru mu? kesinlikle değil. Ama yeni bir ilişkiyse bahsetmekten çekinmiş olabilir. Yalan söylemesi hoş değil ama biraz daha gözlemle bence Sana karşı başka bir yanlışı başka yalanları yoksa ve kendi içinde bu durumu sindirebiliyorsan bir şans daha verip devam edebilirsin.

birazdan herseyi söyleyecem. sanki hersey üst üste geliyor gibi
bugün arkadasiyla disari cikti 4 saattir kendisinden haber alamadim internetini bile kapatmisti
az önce özür diledi sohbete daldigini söyledi. pekte inanmadim
artik o mesajlardan sonra haber alamadigimda hep icimde bi süphe olacak
bununla yasayabilecegimi sanmiyorum...

Bu insan seninle alakalı böyle bir durumla karşılaşsaydı ne yapardı asıl soru bu. Sana yol vericek bi tipse yapacağın bu olsun. Ha yok sevgisi büyük beni bu şekilde yargılamaz diyosan sende yargılamamalısın.

Gerçi bir de sana kendini farklı lanse etmiş o konuda var..

inan karşındaki dürüst olsa dert, olmasa ayrı dert. Hem senin açından hem onun açısından. Benimde erkek arkadaşım da böyleymiş geçmişi kötüymüş yani bir sürü kızla beraber olmuş falan. Konu konuyu açtı sordum bende, o da anlattı, senden saklayamam dürüst olmam gerekir dedi. Ama gel gelelim sevgilim bana karşı dürüst oldu diye sevinemedim tabi ki aklıma taktım durdum. O hayatı özler mi, gerçekten değişmiş midir falan diye. Baktım her konu da yüzüne vuruyorum durup dururken çocuğu söylediğine pişman ediyorum bende kendimi düzeltmeye karar verdim. Güvenimi de sarsmadı hiç o yüzden şimdilik bu konuyu kapadım ama yine de arada içim içimi yer. Belki de senin ondan soğuyacağını, tam olarak güvenemeyeceğini falan düşündü diye saklamak zorunda hissetmiştir kendini. Doğru mu? kesinlikle değil. Ama yeni bir ilişkiyse bahsetmekten çekinmiş olabilir. Yalan söylemesi hoş değil ama biraz daha gözlemle bence Sana karşı başka bir yanlışı başka yalanları yoksa ve kendi içinde bu durumu sindirebiliyorsan bir şans daha verip devam edebilirsin.
bizde bu konuyu konustugumuzda bana anlattiginda hep yüzüne vururdum icim icimi yerdi aynen bahs ettigin gibi. Düzelmeye karar vermistim tamda unutmustum ki bu mesajlar cikti karsima. zar zor güvenebilen biri oldugumu biliyor ama zoruma giden hep bana dürüst olacagini söyledi hep dürüsttüde yanlisini dogrusunu söylerdi taaki bu mesajlari ben görene kadar..

Erkekler kendi aralarında bu tip şeyleri konuşur yapmadığı şeyleride yaptım deyip kendilerince hava atarlar.
Belkide size söylediği doğru, arkadaşlarına söylediği yalandır. Arkadaşları bugün şu kızla şöyle yaptım böyle yaptım diyerek anlattıysa oda bende yaptım deyip yalan söylemiştir, kimbilir. Benim 1 tane oldu yada hiç olmadı diyemez dalga geçerler çünkü.

Ben olsam çokta takılmam bunlara, bana davranışına bakarım.

Bu insan seninle alakalı böyle bir durumla karşılaşsaydı ne yapardı asıl soru bu. Sana yol vericek bi tipse yapacağın bu olsun. Ha yok sevgisi büyük beni bu şekilde yargılamaz diyosan sende yargılamamalısın. Gerçi bir de sana kendini farklı lanse etmiş o konuda var..
yol verecegini sanmiyorum cünki sevgisinin gercekten büyük oldugunu biliyorum ama sorun bana kendisini yanlis tanitmasi
suan kafamda su var bunu yaptiysa kim bilir daha neler vardir

yol verecegini sanmiyorum cünki sevgisinin gercekten büyük oldugunu biliyorum ama sorun bana kendisini yanlis tanitmasi
suan kafamda su var bunu yaptiysa kim bilir daha neler vardir

Kız adam katilde çıkmaz heralde kurma kafanda o kadar :) hatasını küçümsemiyorum haklısın ama bunu kafanda çığ yapma sevgisinden eminsen.

Baska nasil bir yanlisi olabilir ki? Bu basli basina en buyuk yanlis zaten.

Yalniz gecirilen bir hayat, devamli gecmisteki hatasina takildiginiz bir adamla gecireceginiz kuruntulu bir hayattan cok daha iyi. Kafa rahat en azindan.

Konu sahibine takipte ol seklinde tavsiyeler veren bayanlara hayret ediyorum. Bu esnekligi aklim almiyor.

Guven tek kullanimlik bayanlar. Uzgunum.

eskiden yasadıgı cinsel birlikteliklerini sana anlatması zaten cok sacma degilmi bunun icin trip atıp sorun cıkarırsan bence ilişkiye zarar verirsin

Ne varsa bu "muhafazakarim" diyene var zaten iyi maske oldu bu kelime .. öyle olan insan hal hareketiyle ortaya koyar kendini .Benim fikrim hiçbir sebep sunmadan onu terketmeniz zira konuştukça tiksineceksiniz.Yalanlariyla üste çıkıp sizi özel alanına saldırmayla suclayacak elle tutulur yanı yok bence kadınlara kızlara peçete muamelesi yapan hevesi geçince seni de baştacı yapmaz merak etme

X