Kötü gecmisi..Gecmis gecmiste kalir mi?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
32
simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz

bu yaşadığın hayal kırıklığı varya....
bunu hiç unutamiycaksın....
şaşkınlığını algılayabiliyorum...
ben olsam ağzıma geleni söyler postalardım...çünkü bu tür kendini farklı tanıtan insan kadar itici birşey yok...
kocan değil,çocuğunun babası değil...
bas tekmeyi...

Sorun erkek arkadaşının geçmişinde değil, sana olan şeyleri olmamış gibi söyleyip kendisini temiz göstermesinde bence.
Erkek arkadaşın seninle ilgili aynı şeyleri öğrense ne tepki verirdi onu düşün, sorun ederdi diyorsan nasıl öğrenmiş olduğunun çok önemi yok, konuşmaya hakkın var.

şifresini ondan izinsiz bulduğun ve izinsiz face'ine baktığın için suçlu durumdasın ama hayal kırıklığını muhtemelen atlatamazsın onunla konuşmadığın takdirde. konuşur ve tercihini onun açıklamalarından yana yaparsan hayal kırıklığını bastırmak zorunda kalırsın. tartışmanızda tekrar hatırlatırsan beni böyle kabul ettin diye pişkinliğe bile vurabilir, susarsın.

yerinde olsam hiçbir açıklama yapmadan ondan soğuduğumu ve ayrılmak istediğimi söylerim. hayal kırıklığını içinde tutamıyor olabilirsin ama böylece başta yaptığın hatayı o da bilmez.

Bu mesajlaşmalar eski mi, yeni mi?

Niye erkeklerin bu konuda yarış halinde olduklarını anlayamıyorum.
Ve bence hava atmak için böyle konuştuğunu sanmıyorum.
Ki zaten okuduklarından sonra soğumuşsundur diye düşünüyorum.
Tek çözüm açıkça konuşmak..

"Biz buralarda tek gecelik ilişkilere sıcak bakmayız yeğen" tribi çekip altından bir ergen irisi çıkmış adeta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…