Kötü gecmisi..Gecmis gecmiste kalir mi?

simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor :KK43:
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz
konu icerigi ile baslik ne alaka?gecmiste kalan bsy yok ki, gayet guncel her sey..

Kusura bakmayin alismis kudurmustan beterdir diye boşuna dememisler .eskiden olmasi simdi olmayacagi anlaminada gelmez.sonrada yapmayacagina nasil garanti vericen.evlendin diyelim aklina geldikce tavir alican.sonunda dayanamayip patlayip söyleyecen insan oglu ne kadar icinde tutabilecen.sonrasinda sen biliodun bile bile kabullendin muhabbet leri .olmaz arkadasim olmaz.he bu arada bu gibi tiplerde hic el degmemis kız ararlar o da farkli bir durum.sen gec karsisina sakadan bu durumu kendin yapmis gibi anlat bakalim ne tepki vericek o zamanda yüzune karsi herseyi catir catir söyle kes biletini.

Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin

yukardaki cümle sana ait
zaten cinselligi erkeklere verilmis hak olarak görüyorsun
simdi neyi sorun yapiyorsun anlamadim
ayrica baskasinin özel alanina girmek cok yanlis
ve saygisizlik

simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor :KK43:
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz

konusursan ayrilirsin rest cekme durumun olur.. göz yumarsan ilerisinde kontrol manyagi olursun
valla bilemedim ne desem ikilem durumlari cok hakim bu erkegin sevgisini sinamak gerek gercekten sevdigine inaniyorsan sürdürürsüün ama zor arkandan is cevirme olasiligi yüksek

Herşeyi geç bi yana.şimdimi geçmisdemi Yaptıları.bence burda önemli olan ve takacagın problem asıl su.bu adam sana kendini tanıttıgı gibi biri değil ve senin güvendiğin masum dediğin adam o değil.demissin ya yapsa bile anlatır diye. Demekki adam kendini öyle bi efendi acık sözlü olarak anlatmışki sen ona öyle çok güveniyosun.ben asıl böyle insandan korkarım,güvenemem.demekki iyi bir oyuncu cok tehlikeli. Yarın evlenseniz sunu diyebilecekmisin,eşim yapmaz yapsada söyler. mevlanın sözü var" ya oldugun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."

Geçmiş geçmişte kalmaz. Yok öyle bir şey... İyi be, herkes her haltı yesin ve sonra da o geçmişte kalsın. İyi de her şey zaten geçmiş oluyor.

Bugün yapması veya geçmişte yapmasını geçtim de, arkadaşlarıyla bu meseleleri konuşması benim midemi bulandırdı.

Yerinizde olsam bir dakika bile düşünmeden ayrılırım. Kadınlara bakış açısı ortada... Birini sağlama alıp(sizi), diğerlerini de sadece yatıp kalkacağı "şeyler" olarak görüyor. Bu durumda size bakışı da inanın diğerlerine bakışından aslında pek de farklı olmayacaktır.

Aynı şeyi düğünüme 20 gün kala yaşadım.Eşimle 8 yıldır arkadaştık sonra yakınlaşıp evlenme kararı aldık bende tek bir ciddi ilişki var benden önce sanıyodum ama ayrı bir face adresi olduğunu burda kızlarla yazıştığını falan gördüm düğünüme tam 20 gün vardı benim için daha zordu tabi.Bende gizlice telefonundan girdim baktım.Dakika bile beklemeden fırlattım telefonu yüzüne.Yüzüklerimi falan fırlattım.Gecenin bi yarısı kapıma gelip yalvara yalvara ağladığını bi boşlukta olduğunu neden yaptığını bilmediğini söyledi gerçekte görüşmediğini falan yazışmalarda görüşülmemişti fakat konuşulmuştu gelinliğimi aldığım gün hemde.İnanmak istedim ben inandım ilk defa bir erkeği ağlarken gördüm pişmanlığını gördüm.Ve inanın 6 aylık evliyim inanın tek bir saniye bile affettiğime pişman olmadım.O günden beri hep bebek gibi severdi beni ama daha bi yakınlaştı bana sanki bence al karşına konuş hemen böyle için içini yemesnden daha iyidir.

Canım seni cok iyi anliyorum. ama su önemli bundan sonra yanlış yapar mı? bundan eminsen iliskine devam et? emin degilsen tanımaya çalış. Malesef bekar erkekler eger ailesinin yanında kalmıyorsa böyle yanlışlara düsebiliyorlar.

Aynı şeyi düğünüme 20 gün kala yaşadım.Eşimle 8 yıldır arkadaştık sonra yakınlaşıp evlenme kararı aldık bende tek bir ciddi ilişki var benden önce sanıyodum ama ayrı bir face adresi olduğunu burda kızlarla yazıştığını falan gördüm düğünüme tam 20 gün vardı benim için daha zordu tabi.Bende gizlice telefonundan girdim baktım.Dakika bile beklemeden fırlattım telefonu yüzüne.Yüzüklerimi falan fırlattım.Gecenin bi yarısı kapıma gelip yalvara yalvara ağladığını bi boşlukta olduğunu neden yaptığını bilmediğini söyledi gerçekte görüşmediğini falan yazışmalarda görüşülmemişti fakat konuşulmuştu gelinliğimi aldığım gün hemde.İnanmak istedim ben inandım ilk defa bir erkeği ağlarken gördüm pişmanlığını gördüm.Ve inanın 6 aylık evliyim inanın tek bir saniye bile affettiğime pişman olmadım.O günden beri hep bebek gibi severdi beni ama daha bi yakınlaştı bana sanki bence al karşına konuş hemen böyle için içini yemesnden daha iyidir.
ne güzel anlattin sevindim adina. Aslinda bende her insana ikinci sans verilmeli düsüncesindeyim ama böyle olacagimi bilmezdim simdi. Oda dün gece agladi yalvardi annemi bile aradi
ama suan kafam okadar karisikki sanirsam biraz zamana ihtiyacim var :KK43:

sizle birlikte değilken olmuş o kızla.
sizden önce ki zamanın hesabını soramazsınız.

Selam kizlar
Dün aksam söyledim ona herseyi ve bayagi gerginlikler yasandi
yalan söyledigi icin pisman oldugunu söyledi ama o zamanlar beni yeni kazanmisken sogumami istemedigi icin kaybetme korkusu yasadigi icin anlatmak istememis bu olayi. Ama benden sonra asla böyle birseyin olmadigini söyledi. Okadar haksizdiki hicbirsey diyemedi özür dilemekten baska. Herseyi anlatti eski sevgilisiyle ayrildiktan sonra sadece cinsel iliski icin bulusuyorlarmis. En son benimle sevgili olmadan 2 ay önce görüsmüsler. Sonra hic aglamayan insan agladi yalvardi yakardi ve annemi bile aradi (allahtan annem uyuyordu).
Kafam cok karisik beni sevdiginden eminim fazlasiyla deger veriyor
aksama arkadaslari bize gelmek istiyorlar ama onlarlada konusmayi düsünmüyorum
sanirsam zamana ihtiyacim var bilmiyorum :KK43:

Selam kizlar
yalan söyledigi icin pisman oldugunu söyledi ama o zamanlar beni yeni kazanmisken sogumami istemedigi icin kaybetme korkusu yasadigi icin anlatmak istememis bu olayi. Ama benden sonra asla böyle birseyin olmadigini söyledi. Okadar haksizdiki hicbirsey diyemedi özür dilemekten baska. Herseyi anlatti eski sevgilisiyle ayrildiktan sonra sadece cinsel iliski icin bulusuyorlarmis. En son benimle sevgili olmadan 2 ay önce görüsmüsler. Sonra hic aglamayan insan agladi yalvardi yakardi ve annemi bile aradi (allahtan annem uyuyordu).
ona söyledinmi zamana ihtiyacın olduğunu?

Selam kizlar
Kendi niye gelmiyor da arkadaslari geliyor ki?????

Normalde bana cok baglı,muhafazakar,beni sevdiğinden eminim vs diyorsun ya..
Acaba arkadasları ile konusurken kendince hava atmak icin sallamıs olmasın ?:KK11: vardır öyle seyleri maharet sanan erkekler..:KK56:
Arastır derim..emin olmadan birsey söyleme..:stop:

Kendi niye gelmiyor da arkadaslari geliyor ki?????
cok uzaktayiz ondan
Normalde bana cok baglı,muhafazakar,beni sevdiğinden eminim vs diyorsun ya..
Acaba arkadasları ile konusurken kendince hava atmak icin sallamıs olmasın ?:KK11: vardır öyle seyleri maharet sanan erkekler..:KK56:
Arastır derim..emin olmadan birsey söyleme..:stop:
az önce uzunca yazdim gelismeleri..keske sadece sallamis olsa
herseyi acikladi kendisi

Yani kız arkadaşlarini yanina gönderiyor seni rahatlatmak icin. demek ki sana deger veriyor kaybetmek istemiyor. tanimaya devam et bence

Pek normal değil bu geçmiş. Kız arkadaşı olmuştur anlarım ama sırf cinsellik için arkadaşlarının olması hiçççç normal değil..bence uzatma bunu yapan neler yapar, ortam belli sonuçta

X