Kötü bir şey yaptım ben

Amerikalı,Avrupa’da okuyor.Gerek Amerika’da gerek okuduğu ülkede ondan hoşlanıp açılan kızlar olmuş.Kabul etmemiş.
Arkadaşlarıyla da pek takılmıyormuş zaten.

Okuyamadim beynim yandı. Ne sacma bı ilişki biçimi. Yüzünü görmeden seni seviyorumlar falan. Hiç gerçekçi değil. İkinizde can sıkıntısından vakit öldürüyorsunuz bence

Kendini kötü hissedecek bir şey yok bence bana doğru yapmışsın gibi geldi. Bu şekilde tereddüt içinde kalınan ilişkilerde ileride daha büyük pismanliklar olabiliyor.

Amerikalı,Avrupa’da okuyor.Gerek Amerika’da gerek okuduğu ülkede ondan hoşlanıp açılan kızlar olmuş.Kabul etmemiş.
Arkadaşlarıyla da pek takılmıyormuş zaten.

Dusundugum gibi asosyal. Sen yaninda olsan seni de istemezdi emin ol. Uzaktan takilmayi seviyor.
Hic sucluluk duymana gerek yok. Dogru olani yapmissin uzatmayarak.

Düşündüğünüz gibi size aşık olmadığına o kadar eminim ki:) muhtemelen işleri hızlandırıp bir an önce sexting kısmına geçmeye çalışıyordu, fazla iyi niyetli yaklaşmışsınız. Özür dilenecek hiç bir şey görmüyorum ben, sevemediğiniz biriyle ne diye vaktinizi harcayasınız ki? Zaten reele dönüşemeyecek bir ilişki. Üzerinde durduğunuza değmez.

Ama bence internet üzerinden bu şekilde ilişki kurmaya çalışmayın, internet yüz yüze görüşünceye kadar ön tanışma amaçlı olabilir ancak, yaşınız kaç bilmiyorum ama ciddi ilişki istiyorsanız sadece yazışmakla bir insanı tanıyamazsınız. Yan yana gelince belki itici gelecek belki oturması kalkmasını hiç bilmeyen biri, belki psikopat nerden bilebilirsiniz ki

Sinav demissiniz unv sinavi mi? Cunku biraz liseli sinyaller aldim ne yalan soyleyeyim :)

Bosver sen kafani boyle online iliskilere yorma. Cogunun bir gercekligi yok cunku. Hele hele 3 yil yuzyuze gorusmeden, sadece yazisarak sevgili oldugunu zannedenlerle hic isin olmasin :)

Ya bırak Allahını seversen.. çocuk PC başında takıntılı ruh hastası. Yeni kurban sensin. Üzülsün. Sen üzüleceğine o üzülsün. Merak etme başkasını bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…