Kötü bir şey yaptım ben

Öykünün enayisi vardı bir ara, bu adam onun bir benzeri resmen. Sorunları olan biri, ruh emici gibi sömürür bütün hayat ışığını bence, hiç bulaşmamakta fayda var. Uzaktan, hiç görüşmeden sürdürülen şeye ilişki demek de pek doğru değil zaten, boşver. İnternet flörtleri gayet normal ama bu derece kendini kaptırmak çok kötü. Ayrı ülkelerde olduğunuzu okuyunca rahatladım resmen.

Teşekkür ederim

Ortada normal olan birsey yok ki, nerden baslasak internetten iliski yürütmek nedir? Iliskiye hazir olmayanlar niye bakariz diye takiliyor?

İnternet flörtleri bence de normal ama tanıştıktan kısa süre sonra yüz yüze görüşürseniz.Mesela aynı ülkede iki farklı şehir veya aynı büyükşehirde internetten tanışıp konuşup sonra yüz yüze buluşursunuz.
Ama farklı ülke olunca daha zor.Çok zaman lazım.

Çocuğun davranışları normal değil. Belli ki psikolojik sıkıntıları var. Bence uzak durun. Yanlış yaptığınız bir şey de yok neden 10 sene kimseye selam vermem moduna girdiniz onu da anlamadım, gayet yerinde davranmışsınız

Bende sizi 30 lu yaslarda sandim cocukmussunuz.19 yaş cokta buyuk degil daha yolun cooookkkk basindasiniz

Siz de haklısınız aslında hiç kötü bir amaç gütmedim ki.Napayım erkek ilgisini ben ?
Yok yok bence de,birkaç güne yenisini bulur zaten.

Sağ olun desteğiniz için

Çocuk tam bi "loser" bence ya
Siz de gençlikten fazla kapılıp fazla anlam yüklüyorsunuz her şeye
Ortada doğru düzgün bi mevzu bile yok aslında

Çocukta sıkıntı var 3swne görmediği insanla yada 1 haftada tanigigi kıza ne hissedebilir ağır manyak uzak dur bu kadar duygusal olmayın ders çalışın

Bence unut gitsin, vicdan yapmaya değmez. Seninle olmadı, başka kıza yazar emin ol 3 seneyi ilişkiden saymıyorum bile. 6 ay sonra resim gönderip bir sene sonra telefonda görüşmek ne demek ya. Kaldı ki onunla çıksan belki karşına gerçek hayatta iyi biri çıkacak, boşuna başına belayi almış olursun musallat olur sana

Bilmem ki bana da çok yavaş geldi onlarınki,görmeye bile gitmemişler birbirlerini.Kızı bilmem ama çocuğun parası var giderdi istese.

Siz de haklısınız aslında hiç kötü bir amaç gütmedim ki.Napayım erkek ilgisini ben ?
Yok yok bence de,birkaç güne yenisini bulur zaten.

Sizde çok fazla suçluluk hissi ve yüzde yüz iyi biri olma takıntısı sezdim. Sezuan'ın iyi insanı diye bir oyunu vardı Brecht'in. Okuyalı 15 sene olmuştur çok da hatırlamıyorum ama. Mevcut sistemde püripak olma,aşırı masum olma takıntısı insana zarar verir. Elbette kalp kırmamalıyız tamam da. Birinin kalbini kırmamak adına da sınavlara çalıştığınız dönemde aşk hissetmediğiniz insana bu şekilde enerjinizi vermek size işkence yahu! Kendi duygularınızı hiçe sayıyorsunuz. Bu şekilde bütün psikolojik hastalıklara ve psikosomatik hastalıklara davetiye bu. Hatta istismara da davetiye. Bu suçluluğu kullanacak manipülatörler çok olur.

Umut vermemeliydim kısmına gelirsek: o zaman kendimizi mağaraya kapatalım. Kimseyle konuşmayacak, tanışmayacak mıyız? Siz nerden bilebilirdiniz kuzum ya böyle bir insan çıkacağını? Her tanıştığımızla çıkamayız.

Ben de yıllar önce benden hoşlanan ve çok ısrar eden bana çok aşık olan biriyle "umut verdim ya, beni çok seviyor, çıkayım" diye çıktım. Elimi verdim kolumu kurtaramadım. Günde 6789 kere aradı. Sosyal medya hesaplarımı kontrol etti. Her hareketimi kontrol etti. Kıskançlık krizlerine girdi. Sen beni sevmiyorsun bu ilişkideseven taraf benim dedi. Ben onun için yurtdışından döndüm. Cinsel anlamda da "sen beni istemiyorsun" diye duygu sömürüsü yapar neredeyse tecavüz ederdi. Ben onu bana yüzde yüz aşık, çok hassas, çok kırılgan biri sanırdım. Bu arada gün be gün soldum. Depresyon hastası oldum... Kilo aldım.

Bu hikaye onun beni aldatmasıyla ve daha genç bir kız için terk etmesiyle bitti. İyi ki bitmiş ama, ben o suçlulukla onu bırakamazdım.

Aldatırken bile "sen beni sevmiyordun o sevdi" diye beni suçladı.

Bu gerzek, her şeyi kendine hak sanan, sözde duygusal özde bencil erkeklere acıma kardeşim. İyilik mi yapasın var? Sokak hayvanlarına mama koy. Yurtlarda kitap oku. Huzurevlerini ziyaret et. Köy okullarına kitap gönder. Ama elalemin yabancı uyruklu saykosunun hislerinin kırılmamasından sorumlu bakan sen değilsin canım kardeşim. Zamanında çok çekmiş bir ablan olarak konuşuyorum.

Nereli bu cocuk? Merak ettim.

Avrupada yasayipta 3 yil boyunca hic gormedigi insanla iliski yuruten de ne bileyim. Gayet guzel kadinlar var buralarda, oldukca da rahatlar.. Çevresinden surekli gorebilecegi biriyle iliski kurmaktansa iki iliskisini de uzaktan secmesi bana hic normal gelmedi.. Bence hic kendini kotu hissetme ve uzak dur.

Belki de gel desen gelmez bile bulusmak icin Turkiye'ye.. Uzaktan takilmayi seviyor

sen çok üzülürsün bu hayatta diyim ben sana.

Sheldon seni severim, özelden de konuşmuşluğumuz var biliyorsun. Ama bu konuyu senin açtığına inanamadım doğrusu. Çok çocuksu bir konu geldi, lütfen yanlış anlama ama. Bir kere karşıdaki kişi son derece anormal, ne olduğu belirsiz biri. 3 yıl hiç yüz yüze görüşmediği biriyle sevgili olmak nedir?? Hele de fotoğrafını 6. aya kadar görmemiş. Bunu duyduğun anda uzaklaşmalıydın zaten. Çocuk normal değil. Ne olduğu belirsiz. Sana yazdığı romantik sözlere de kanma, karşısında kim olsa aynı şeyleri yazacak bir tip belli ki. Yabancı biri diye gözünü boyamasın sakın. Hiç güven vermedi bu çocuk. Bence daha da ilerlemeden iletişimini tamamen kes.

Teşekkür ederim öncelikle.Haklısınız evet,iletişimimi kestim.

Yaşadığınız şey üzücüymüş.Geçmesine sevindim.Teşekkür ederim dediklerinizi muhakkak dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…