Aynı şeyi yazacaktım

biz köpeğimize sabah 30 akşam 30 dakika ayırıyoruz azına veteriner uygun bulmuyor

bu çocuk gelişimciler maaşallahmış yani. Elbette ortaokul-lise çağında çocuklarla kaliteli 30 dakika yetebilir de bebeklik ve erken çocukluk çağına hiç katılamam. Yahu burada “sevgilim günde yarım saatini ancak bana ayırıyor” yazsalar ayrıl denir

kocalar yarım saat ilgilense boşansam mı diye sorulur. Doğurmayı tercih ettiğin çocuğa yarım saat yeter denilmiş. İnanılmaz bir şey.
Size kesinlikle katılıyorum. Çocuk için de değil ki bu. İnsanların hepsi çok çalışmaktan mutlu olmak zorunda değil kesinlikle. Ben nöroloji uzmanı olarak çalışıyordum eşşekler gibi (2 ş ile) istifa ettim işyeri hekimliğine geçtim çok daha az saat çalıştık ve çok çok daha mutlu oldum. Çocuk için değil yani

şimdi kızım 8,5 aylık işi bıraktım 2 yaşına kadar kendim bakacağım. Kendi istediğim ve öyle uygun gördüpüm için. Çalışmaya bayılan bir insan değilim ama çocuk bakmayı çok sevdim mesela. Benim de etrafımda çalış da çalış, çalış da çalış diye baskı yapan çok insan oldu hepsini savuşturdum. Bu dünyada mutlu olmaya geldik hiç önemsemeyin insanları :)
Konu sahibi: bu durum kısa birkaç ay deseydin babasının primer ebeveyni olması eleştirilmezdi. Çalışması değil burada eleştirilen. Zaten anne baba çalışırken çocuk da kreşte. Ama iş bitiyor ders başlıyor ve 3 yıl sürecek deniliyor. Bence çözüm bulmanız şart. Çocukla kaliteli 1 saat geçirmeniz güzel ama yetersiz. Ya uykunuzu feda edeceksiniz ya mümkünse iş saatinizi düşüreceksiniz ya da doktorayı daha uzun zamana yayacaksınız. Sonra çok pişman olabilirsiniz. Siz pişman olmasanız oğlunuz olabilir. Bunun ihtimali bile düzeltmeye çalışmanız için yeterli sebep olmalı.