Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Benim de çok başıma gelmişti.. Yeni işe başlayanlar için sıkıntı oluyor diğerleri samimiyet kuruyorlar yeni geleni de pek içlerine almak istemiyorlar.. İdare edebildiğin kadar et vallahi iş bulmak zor değerini bilKızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Isinde zamanla iyi olursan kimse senin hakkinda konusamaz.Vizyon ve durus sahibi olmanı öneririm.Zamanla vazgececekler.Sejin basarin onlari korkutacak.Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Inşallah çok sagolunIsinde zamanla iyi olursan kimse senin hakkinda konusamaz.Vizyon ve durus sahibi olmanı öneririm.Zamanla vazgececekler.Sejin basarin onlari korkutacak.
Çok net, kimseyi iplemiyorumKızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?