- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok degilim:)Yo[ QUOTE="behna_xwes, post: 61068562, member: 91189"]
Çok merak ettim acaba bugün bizim okula başlayan yeni öğretmenlerden biri misiniz =)) Bugün de bize iki yeni öğretmen katıldı, ortamda sürekli ayrılıp giden öğretmenlerin dedikodusu döndü yeni arkadaşlar biz nereye düştük der gibi bakıyorlardı etrafa. Malesef her iş yerinde aynı sıkıntılar var. Hiç aldırış etmeyin, işinizi yapın, mesafeli olun, güleryüzlü olun ama kendinizi ezdirmeyi.
Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Boyle insanlarla kanka nasil oldun?Ben ilk günümde öğle molasinda aciktiysan git sen ye dediler. Ben yemeye başladım tam bitti mutfaktan çıkıcam hepsi toplanıp gelmişlerdi. Beni dışladilar gibi hissettim çok üzülmüştüm . Bir ay kimseyle konuşmadım. Yani sadece işle ilgili soru soruyordum o kadar. Sonra hepsiyle kanka oldum bir buçuk yıl çalıştım orada. Demem o ki ilk günden olur öyle
Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
onların gözünde de asosyal, kimseyle anlasamayan, dıslanmış oluyoruz ya ona sinir oluyorum. senin koyun grubuna dahil olmuyorum diye dıslanmış oluyorum ya cok gıcık bi durumKimseye ihtiyacım yok kimseyle muhatap olmuyorum bu sahte grupların içine dahil olmak zorunda değilim. Benim seviyemde değiller, yemeğimi bile tek başıma yiyorum molama tek başıma çıkıyorum. Kimseyle uğraşamam buraya çalışmaya geliyorum, bu sahtekarlarla can ciğer olamam
Valla hiç umrumda olmaz en azından benim bi duruşum var, o kadar iğrençler ki, benim bi hırsım yok kimsenin kuyusunu kazmam ben, zaten benim miğdem gerçekten almıyor arkasından afedersin o... dediği birinin yüzüne kuzum kuzum diye gülüyorlar, ben düşündüklerimi yüzlerine söylüyorum. Ama insanlar acayip söylesende arsızlar yani. İş hayatı benim hayatım değil sadece küçük bir detay, o yüzden beni etkilemiyor alıştım sanırım.onların gözünde de asosyal, kimseyle anlasamayan, dıslanmış oluyoruz ya ona sinir oluyorum. senin koyun grubuna dahil olmuyorum diye dıslanmış oluyorum ya cok gıcık bi durum
yalakalardan uzak durmalı. cünkü birilerini ilahlaştırıp yalakalık yaparak cıkar sağlıyorlar, bu cıkar ugruna seni de harcıyorlar. 1 kez harcandım, ilk ve son olacak bu.Valla hiç umrumda olmaz en azından benim bi duruşum var, o kadar iğrençler ki, benim bi hırsım yok kimsenin kuyusunu kazmam ben, zaten benim miğdem gerçekten almıyor arkasından afedersin o... dediği birinin yüzüne kuzum kuzum diye gülüyorlar, ben düşündüklerimi yüzlerine söylüyorum. Ama insanlar acayip söylesende arsızlar yani. İş hayatı benim hayatım değil sadece küçük bir detay, o yüzden beni etkilemiyor alıştım sanırım.
Bir hafta gectikten sonra da aa kilo mu verdin. Bu en etkilisi.Birinin saçına iltifat et, diğerinin kıyafetine. Yeni kız da çok tatlı , çok sevdim dedikoduları yayılır. Sonrası onlar sana gelir. Başarılar.
Ya ben de bunu yapiyorum Allah affetsindnndn. Ama iltifatın içi dolu olmalı kötü bir kıyafet ya da saça iltifat ederse yaranma gibi görünebilir .Birinin saçına iltifat et, diğerinin kıyafetine. Yeni kız da çok tatlı , çok sevdim dedikoduları yayılır. Sonrası onlar sana gelir. Başarılar.
Tabiki neleri iyi duruyorsa... İnsanlarla uğraşmaktan iyidir. İlk tanıştığımda hele ki soğuk ,sevimsiz davrananlara yapıyorum. Her gün 10 saat göreceğim insanlar. Ben çekemem sürekli stres, gerginlik ne gerek varYa ben de bunu yapiyorum Allah affetsindnndn. Ama iltifatın içi dolu olmalı kötü bir kıyafet ya da saça iltifat ederse yaranma gibi görünebilir .
Çünkü aslında öyle insanlar degillermiş. O gün niye öyle yaptılar hala bilmiyorum. Sanırım bana gıcık oldular çünkü benden sonra gelen kimseye öyle yapmadılar. Ama hepsi çok çok iyi insanlar. Şuan çalışmıyorum ama hala görüşürüz ara sıraBoyle insanlarla kanka nasil oldun?