Kötü başlayan ilk iş günü

Dikkate alicam tavsiyelerinizi çok sağolun

Iste bende öyleyim hem çok takıyorum herseyi hem de çok hassas kırılgan bir yapım var çok sakinim birde bu yüzden sanırım is ortamına ayak uyduramiyorum biri bir şey dese ya da arkamdan konuşsa kafaya takıyorum birde çok fazla gruplasma var is yerinde

Mahallemiz de dedikoducu çok burda doğup büyüdüm evlendim çocuğum oldu dedikodu bitmedi. Sen hangi iş yerine gitsende böyle insanlar olucak o yuzden takmıcaksın
Malesef öyle ama o kadar hassas kırılgan bir yapım var ki en ufak bir şey duysam hakkımda ya da mesela benle konusulmasa dışlansam çok üzüyorum kendimi

Kesinlikle ama çok kolay kaynasabilen biri değilim yalnızlığı daha çok seviyorum is ortamında da bu olmuyor ama benim arkamdan konuşan insanlarla da ben gidip konuşmak istemiyorum çok hassasım ben yapı olarak da herseyi kafaya takıyorum bu da etkiliyor tabi

Ben olsam ayrılırdım herhalde hemen ben pek güçlü değilim o konuda hassas bir yapıda olduğum için çok etkileniyorum

:) inşallah bende alışırım

Zamanla sizde o grupların icinde olup dedikoduya dahil olucaksınız ya da kimseyle vıck vıcık olmayıp dışlanacaksınız.. . karar sizin

Vala inanir misin ben calistigim yere ilk basladigimda tam 5 ay sonra açilabildim konusabildim.ilk 5 ay ne insanlarla konusabiliyodum ne muhabbet edebiliyodum.simdi tam bir bucuk sene.cok rahat konusabiliyorum herkesle.işyerindeki calisma sartlarindan da pek memnun degilim acikcasi ama sirf baska ise baslama stresine girmeye cesaretim olmadigi icin idare ediyorum burda.

Malesef öyle ama o kadar hassas kırılgan bir yapım var ki en ufak bir şey duysam hakkımda ya da mesela benle konusulmasa dışlansam çok üzüyorum kendimi
Bu zamanda çok hassas ve kırılgan olmak çoğu şeyi zorlaştırıyor. Kendinize zararı olur, kimsenin ruhu duymaz.
Biraz vurdumduymaz olmak lazım,

Bu zamanda çok hassas ve kırılgan olmak çoğu şeyi zorlaştırıyor. Kendinize zararı olur, kimsenin ruhu duymaz.
Biraz vurdumduymaz olmak lazım,
Kesinlikle çok yıprandım bu yüzden ama elimde değil ki işte yapı meselesi

Bu sorun her yerde var sanki ben yaşamıyor muyum? Sen bir an önce işini öğrenmeye başla, sanaverilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapmaya odaklan inan hiç birini artık görmezsin . Çünkü ben öyle yapıyorum

Ben pek kimseyle de uyum saglayamiyorum hele ki dedikodu gruplasma varsa hepten soguyorum o yüzden zorluk çekiyorum biraz da

Biraz içe kapanık antisosyal misin ( ? İnsanlarla kolay ilski kuramayanlardandan normal . Ben de öyleyim ben de yaşadım aynilarini ama bazilailri sonradan en yakın arkadaşlarım oldu ... Ne bekliyorsun ilk günden zaman ver biraz ... Bir iki ay geçsin bak gör hepsi arkadaşın olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…