Kötü alışkanlıklar, intihar düşüncesi...

İntahar düşüncesi bir çok insanın aklına zaman zaman gelebilir insan kendini çok çaresiz hissedip buna bir son vermek de isteyebilir bunu düşünmek anormal değil bu düşünce basit sadece Kilo varsa alındığı gibi verilebilir kolaymi değil ama yapılabilir bir halt etmişsiniz burda açık açık yazmışsınız kimse piri melek değil kimbilir kimler kaç yaşına kadar ne hatalar yaptılar söyleyin ailenize kopsun kıyamet illaki çözüm bulunur sizde bu alışkanlığı bırakır para ödeme konusunda kendinizi sıkar bir şekilde uzun vadede olsa ödersiniz.Dunyanin sonu değil ders olursa size .Bundan sonra bu hatalardan güç alarak çıkın bu işten .Onun dışında hayat sizin olan size olur bu her zaman böyle bide bilmiyoruz ki ölümden sonrası nasıl yadaha kötü bir şekilde bir hesap olursa orda nasıl çıkacaksınız bu işten genemi intahar edeceksiniz sonuçta buda olanaksız orada madem bu böyle siz bence duygusal değil akıllı olun ailenize daha kötü birşeyde söyleyebilirdiniz anne 150 bin borcum var dese evladım bana başka anne iki kişiyi öldürdüm 40 yıl hapse giriyorum dese bambaşka.Hayatiniizi idare edin yetişkin olun yaptıklarımızın sorumluluğu kendimizde nasıl dustuysek kalkacagiz bunun başka yolu yok o yan yollari seçmek pişmanlıktır.İlk büyük derde havlu atmayın hayat uzun bir yol mutluluk mutsuzluk pişmanlık sevgili hepsi bir durak.Gelip geçecek yapmayın.

Çok teşekkür ederim

Nacizane ailenize anlatıp size haklı olarak kizdiklarinda tepki olduğunda hemen kötü düşünceleri aklınıza getirip kaçmayın olurmu mücadele edin hayat kim olursa olsun hepimize sürekli gülümsemiyor kimbilir kaç kere kaç farklı yol ile bizi sınıyor.Yol almak böyle birşey işte .Kim ne yaparsa yapsın yada biz kendimizi nereye sıkıştırdıysak oradan çıkmak için mücadele ederek hayat öyle güzelleşiyor.Ben bozdum ben düzelttim.Hakkinizda en iyiyi dilerim

Öncelikle kendini toparla lütfen bak çözümü olmayan hiçbir şey yoktur bu hayatta .bende 90 bin kadar dolandırıldım psikolojik tedavi gördüm intiharı da düşündüm ama aileme eşime bunu yapmaya hakkım yoktu. Psikoloğa devam et . Ek is yapabilirsin ama rica ediyorum intihari düşünme aileni yaralı birakma. Benim kuzenimin eşinin 3 trilyondan fazla kumar borcu olduğunu öğrendik. Hersey zamanla düzelir unutma

teşekkür ederim, ailemle paylaşmayacağım ama kendi kendime çözeceğim inşallah

size de çok geçmiş olsun inşallah düzelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…