Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende kosu banti yok ama fitnessda haftaici her gün agirlik calismadan önce 10-20 dk bazen 30 dk hizli tempoda yürüyorum bant'ta. yag yakmak isteyen herkese kardiyo, özellikle kosu veya yürüyüsü tavsiye ediyorum, benim isime cok yaradi ve hala yariyor canim izin verirsen senin takipcinim )
bende kosu banti yok ama fitnessda haftaici her gün agirlik calismadan önce 10-20 dk bazen 30 dk hizli tempoda yürüyorum bant'ta. yag yakmak isteyen herkese kardiyo, özellikle kosu veya yürüyüsü tavsiye ediyorum, benim isime cok yaradi ve hala yariyor canim izin verirsen senin takipcinim )
haftanin 5 günü spora gidiyorum ortalama 15-20 dk kosu veya hizli tempoda yürüyüs yapiyorum, sonra sporumu yapiyorum.. evde bazen canim istediginde dans ediyorum, internette buldugum videolari yapiyorum.. bence yürüyüsün yaninda bide egzersizler yapsan, hem incelir hem sikilasirsin
haklısın canım plates yapmayıda düşünüyorum akşamları internetten malzemeleri sipariş vardimm onları bekliyorum ama belimde sıkıntı oldugu için çok fazla hızlı hareket edemiyorum tatlım