Önemli dğl canım.inşallah istediğin gb bir alet alırsın.:))İnşallah canım yayorumların için de teşekkür ederim umarım tekrardan başlayabilirsin
canım valla o kadar debelenmeye işin doğrusu 60 kalori. 600 değil malesef 6.5-7 de 1 saat koşarak ancak 450-500 cal veriyorum. yerken çok kolay ama verirken böyle işteAhanda ben yine geldim..bahsettigim programi bir haftadir kullaniyordum zaten..en azindan kendimi frenlememi sagliyor tavsiye ederim..
Neyse bugun aldigim gazla 35 dk 4-4.5 km hizla hizli yuruyus yaptim..5 km olunca biraktim..yanliz banttaki bilgiye gore 60.0 kalori harcadim diyo..(ben bunu 600 olarak yorumladim zira o kadar debelenmeye 60 kalori yakilmaz heralde:)..ama internette bazi sitelerde ve bahsettigim programda baska baska rakamlar cikiyo...neyse hic yapmamaktan iyidir tabi de fazla yapipniyice ciroz olurum diye korkuyorum..saka tabi nerde o gunler... :) ..ben bunlari niye yazdim derseniz cunku benim icin buyuk, insanlik icin daha buyuk bir adim bu..:))
Gazimizi kaybetmemek ve baskalarini da gaza getirmek dilegiyle ig..
programı indirdim kurcalıyorum şu andakızlar selam..bende geldim..yıllardır çarşaf serdiğim koşu bandımı burada gaza kullanmaya karar verdim..birde playstore da myfitnesspall diye bir program var..yediklerimizin kalori hesabını yapıyor..onunla birlikte günlük kalori takibi yaparak işe başlıycam..haydin hayırlısı...:)
canım valla o kadar debelenmeye işin doğrusu 60 kalori. 600 değil malesef 6.5-7 de 1 saat koşarak ancak 450-500 cal veriyorum. yerken çok kolay ama verirken böyle işte
şaka de çabuuuk... ;( ... ama myfitnespal programında 370 kalori gösteriyor.. yakılan kalori kiloya görede değişiyormuş..neyse biz koşalımda..giden gitsin.. [/QUOTE
Evet istikrarlı olalım da zamanla zaten daha hızlı ve uzun koşarız yeter ki koşalım
Kızlar biliyorum yeri değil ama 1 saattir forumda arama yapıyorum, bakıyorum bir türlü bulamadım. Koşu bandımı satmak istiyorum, hatırlıyorum bi ara konuşulmuştu, hatta satmayı düşünürsen söyle diyenler olmuştu.
Hamileyim, 2 ay sonra 2. Çocuk geliyor ev küçük, mecbur satıyorum. Hangi bölüme yazmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim
koşu bandının markası ne acaba ve ne zaman aldınız. bende arıyorum .