- 19 Ekim 2010
- 94
- 21
Kesınlıkle olucak canım bak gorceksın yemedene bıraz dıkkat edersen sonuc daha cabuk olur umarm ıstedgın kıloya bıan once ulasırsın1 hafta oldu cuma ve cumartesi yürüyemedim dısarıdaydım cünkü. onun dısında hergün 5.5/6/6.5 kmh la yaklasık 40 dk kadar yürüyorum. yorulduğum söylenemez ama cok güzel ter atıyorum. ölçülerimi de aldım çok fenalarr :)) 1 ay sonra tekrar alacam ölçüleri. Faydası olur dediniz size güveniyorum :)
canım nasıl gidiyor koşu bandı işe yaradı mıkoşu bandım bugün geldi nihayet voit evo 1 aldım kızlar cumaya kurulum yapılacak ve sonra başlıcam :)
canım aldığım dönemden beri çok düzenli kullanamadım ama şu son 2 haftadır düzene bindirdim dilerim işe yararcanım nasıl gidiyor koşu bandı işe yaradı mı
inşAllah yacanım aldığım dönemden beri çok düzenli kullanamadım ama şu son 2 haftadır düzene bindirdim dilerim işe yarar
canım evde oolması aslında iyi bir eşya...illa düzenli kullanman gerekmiyor her daim tepesinde olman gerekmiyor ama dönem dönem düzenli kullanımla hem vücudunu toparlarsın hemde mutlu hissedersin kendini...daha sonrada bi süre dinlendirirsin...yada tercihine göre devamlı da kullanabilirsin ama bu bazen olmayabiliyor illa düzenli kullanıcam kafasıyla alma...evde bulunsun ne zaman istersem kullanırım bazen düzenli bazen düzensiz diye düşüninşAllah ya
sonucu bizede bildir. bende düşünüyorum bu aralar almayı ama çok kararsızım
kızlar bende koşu bandı alıcam bu hafta 70 kiloyum şu ana ve anne olmak istiyorum olamıyorum bunda kilomunda çok etkisi var bana bu konuda destek olurmusunuz _?
Kızlar yürüme bandinda en iyi marka voit.ben aldım.2 sene oldu.üstüne 10 kez belki çıktım.yer kaplıyor.gördükcé moralim bozuluyor.benim gibi yapacaksaniz hiiiiiç almayın.yok ben sporu seviyorum derseniz ve zaten spor yapan birisiyseniz alın.ben dr eşime her gün yarım saat yapicam, nolur alalım dedim durdum.eşim kullanmazsın boşuna almayalım dedi.dediği gibi de oldu.eger alir da kullanmaya baßlarsaniz bana da haber verin.ben de sizin gazınızla kullanirim belkiMerhaba :) ben de koşu bandı almak istiyorum ama malum cok çeşit var ve ister istemez akıl da karışıyorÖnerebileceğiniz bir marka var mı?(sessiz olması önemli).
Hattrick Activex M 2,5 Hp Masajlı Koşu Bandı ...duyan var mı cok kararsız kaldım bütcem en fazla 1000 tlŞimdiden teşekkür ederim :)
Kızlar yürüme bandinda en iyi marka voit.ben aldım.2 sene oldu.üstüne 10 kez belki çıktım.yer kaplıyor.gördükcé moralim bozuluyor.benim gibi yapacaksaniz hiiiiiç almayın.yok ben sporu seviyorum derseniz ve zaten spor yapan birisiyseniz alın.ben dr eşime her gün yarım saat yapicam, nolur alalım dedim durdum.eşim kullanmazsın boşuna almayalım dedi.dediği gibi de oldu.eger alir da kullanmaya baßlarsaniz bana da haber verin.ben de sizin gazınızla kullanirim belki
Valla ben de senin gibi mecburen kullanirim dedim amaBen de anneme aldırcam o da zorla ondan dolayı mecbur kullanmak zorunda kalıcam yoksa annemin dilinden kurtulamamvoit iyi bir marka ama fiyatları biraz pahalı gibi sanki bilemedim cok kararsız kaldım aldım mı da en az bi 5 yıl gitse bari o kadar para vercez sonucta
İnşallah canım yaValla ben de senin gibi mecburen kullanirim dedim amaInsallah sen kullanirsin.cok ozellikli bir sey almana gerek yok bence.benimki 13 programlı ama kullanan var mi??