ah yaaa inşallah verirsin canım.eski msjları okuduysa bu senin dediğin tempoda bir ayda 6 -8 kilo verenler var.senin kaç kilo fazlan var? inşallah veririz yaaaSabahlari 90 dakika akşamları 90 dakika olmak uzere 3 saat yuruyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Bugün 2. Günum umarım zayiflarim artık yemek yiyince pişman oluyorumböyle yuruyerek zayıflama var mı?
merhaba canım mesafeyi km olarak yazıyo canım yazdığın gibiyse
ama cal olarak benimki 001 002 gibi gidiyo seninkini anlamadım
mesela 1 saat tempolu yürüyüşte 200 250 arası yakıyorum yalan sölemiyosa
krem sürmüyorum ben inşlh bişi olmaz :)
ama koşu bandında masaj ve aynı zamanda zayıflama kemeri olarak kullanılan bi kemer var onu takıyorum günde 15 dk fazlalık olan bölgelere
inş cnm gidecek o kilocuklar bugün 3. gün kilo veremedim ama pes etmiyecem bu günde yürüyecem
Kızlar benim de 30 kilo fazlam var üstelik haşimato ve pko var öyle olunca kilo vermek çok zor oluyor. Metabolik sorun yaşamıyorsanız en güzeli tempolu yürüyüş ve düzenli ama kararında beslenmek. Koşu bandı veya normal farketmez. Ben yaklaşık 1 haftadır koşu bandında yürüyorum bazen eğim bazen koşu fakat 100 gr bile gitmedi. Napıcamı şaşırdım!!!
Diyet yapmadm derken buna ekmek yemek ve akşam yemekten sonrada atıştrmalarda dahilmiydi?öyle düşünme ben 1 yılda hiç diyet yapmadan günde 1 saat koşu bandı ile yürüyerEk 13 kilo verdim. Ama bu kış yediklerime dikkat etmediğim için ve hiç yürümediğim için tekrar 4 kilo aldım.Şimdi tekrardan başladım yürümeye eylüle kadar zayıflamak zorundayım.bu sefer yediklerime de dikkat ediyorum. sakın vazgeçme ve yediklerine dikkkat et zamanla sonuç alacaksın.
Diyet yapmadm derken buna ekmek yemek ve akşam yemekten sonrada atıştrmalarda dahilmiydi?
Evet haklısın bencede öyle. Ben aralıksz en fazla 45 -50 dk yürüyebiliyorum bantta o kadar süre yürümek çok sıkıcı çünkü. Ramazan dı bayramdı ara vermiştim tekrar başlayacam inşlh bende. 3 ayda dikkat ederek yürüyş ve egzerszle 16 kilo verdm. Vermem gereken 14 kilom daha var..hayır ekmek yemedim sadece akşam yemekte ne varsa aynı şekilde yedim ben zaten akşam yemekten sonra pek bişey yiyemem öyle bir alışkanlığım yok. Ama ekmek yememek ve her zaman yediğimden daha az makarna yemek bana yetti. bence ekmek ve atıştırmak ile yaptığın yürüyüşe darbe vurursun.
Evet haklısın bencede öyle. Ben aralıksz en fazla 45 -50 dk yürüyebiliyorum bantta o kadar süre yürümek çok sıkıcı çünkü. Ramazan dı bayramdı ara vermiştim tekrar başlayacam inşlh bende. 3 ayda dikkat ederek yürüyş ve egzerszle 16 kilo verdm. Vermem gereken 14 kilom daha var..
Evet canım bende müzikle yürüyrm yoksa çekilmez. Tşkler isteynce oluyo işte:)aynen en fazla 50 dk yürünebiliyor zaten ben yüksek sesle müzik açıp yürüyorum daha zevkli oluyor.ben sabahları yürüyorum ek olarak akşam yemeğinde 1 saat sonra 35-40 dk ek olarak yürücem.
Bu arada çok iyi kilo vermişsin 3 ayda.
Ağzımdan aldın lafı bende kendime hedef koydum eylüle kadar verebildiğim kadar vereyim diye. Ama sağolsun 2 gündür vampir gibi açlık çekiyorum. Üstelik insülin düzenleyici bir ilaç kullandığım halde birde ben ancak 30 dk yürüyebiliyorum. Sonra hemen dizlerim ağrıyor zorlamamak için 30 dk da bitirmek zorunda kalıyorum. Sabah tartılıyorum biraz eksilmiş çıkıyorum akşam üzeri bi bakıyorum yine aynı kiloya fırlamışım. Pes etmek istemiyorum ama insan emeğinin karşılığını göremeyince...öyle düşünme ben 1 yılda hiç diyet yapmadan günde 1 saat koşu bandı ile yürüyerEk 13 kilo verdim. Ama bu kış yediklerime dikkat etmediğim için ve hiç yürümediğim için tekrar 4 kilo aldım.Şimdi tekrardan başladım yürümeye eylüle kadar zayıflamak zorundayım.bu sefer yediklerime de dikkat ediyorum. sakın vazgeçme ve yediklerine dikkkat et zamanla sonuç alacaksın.
Ağzımdan aldın lafı bende kendime hedef koydum eylüle kadar verebildiğim kadar vereyim diye. Ama sağolsun 2 gündür vampir gibi açlık çekiyorum. Üstelik insülin düzenleyici bir ilaç kullandığım halde birde ben ancak 30 dk yürüyebiliyorum. Sonra hemen dizlerim ağrıyor zorlamamak için 30 dk da bitirmek zorunda kalıyorum. Sabah tartılıyorum biraz eksilmiş çıkıyorum akşam üzeri bi bakıyorum yine aynı kiloya fırlamışım. Pes etmek istemiyorum ama insan emeğinin karşılığını göremeyince...