Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

motive etmek ne demek hemen bi kaç tane alıp evimin her odasına serpiştiresim geldi :) allah azmine zeval vermesin arkadaşım cidden başarını can-ı gönülden tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah :KK76:

allah raı olsun canım ya 5 ay önce içinde bulunduğum duru mu bilsen neler düşündüm neler yapabilirim diye resmen yerlerdeydim şükür allaha ol dedi oldu azminiz hiç kırılmasın gerçekten inanınca oluyo diyenlere kıl olurdum sallıyo vermiş ya tuzu kuru derdim ama harbiden inanmak lazımmış iş beyinde bitiyormuş gerçekten zayıflamak isteyen arkadaşlar fittingo diye bi site var ordan kalori takibinizide yapıp yediklerinizede dikkat ederek zayıflayabilirsiniz

Canım inan yazdıkların ne denli kıymetli bilrmezsin.. Allah nasip ederse inşallah inanıyorum senin gibi başarmak ve duygularımı paylaşmak isyiyorum.. bizleri bu yolda yalnız bırakma ve sevgiyle kal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kosu bandi alirken neye dikkat etmek gerekir, özellikle fazla ses yapmamasi için,doğum yapalı 8ay oldu 60kiloyum ama göbek kaldi 5kilo vermem lazim iki çocukla spora çıkmaya vakit bulamıyorum,sifiri çok fiyatli 2.El düşünüyorum, hangi özelliğine dikkat etmeliyiz alirken, tavsiyelerinizi bekliyorum

Koşu bantlarında çok yürümek koşmak dizlerde sorun çıkartabiliyormuş zeminden dolayı. Bilgisi olan var mı ?

Kızlar devam edenınız varmı ben hala her sabah yuruyorum yaklasık bır saat zayıflayanınız varmı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben koşu bandında hergün 45 dk hızlı tempo sauna eşofmanla yürüyerek 35 günde 13 kilo verdim bunun yanında sadece beyaz unla yapılmış ekmek ve abur cubur ,helva, reçel vb tüketmedim günde en az 1.5 lt su içtim ve bu arada sporla verdiğim içim kastan değil yağlardan verdim 44 beden yerine 38-40 beden giydim koşu bandı eğer düzenli kullanılırsa zayıflamaya çok yardımcı oluyor

Kızlar devam edenınız varmı ben hala her sabah yuruyorum yaklasık bır saat zayıflayanınız varmı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben koşu bandında hergün 45 dk hızlı tempo sauna eşofmanla yürüyerek 35 günde 13 kilo verdim bunun yanında sadece beyaz unla yapılmış ekmek ve abur cubur ,helva, reçel vb tüketmedim günde en az 1.5 lt su içtim ve bu arada sporla verdiğim içim kastan değil yağlardan verdim 44 beden yerine 38-40 beden giydim koşu bandı eğer düzenli kullanılırsa zayıflamaya çok yardımcı oluyor

Vay bee helal olsun arkadasm sana bendede sauna sort var bende ole yurucem ınsallah ayrıca baska sporlarda yapıorum ama azmıne hayran kaldım tebrık ederım:)

sauna eşofmanın ekstra zayıflamaya etkisi var mı acaba hep merak etmişimdir? arkadaşım da kullanıp çok terlediğini söyledi yani çok terlemek çok yağ yakmak mıdır? Bilen var mı arkadaşlar

allah raı olsun canım ya 5 ay önce içinde bulunduğum duru mu bilsen neler düşündüm neler yapabilirim diye resmen yerlerdeydim şükür allaha ol dedi oldu azminiz hiç kırılmasın gerçekten inanınca oluyo diyenlere kıl olurdum sallıyo vermiş ya tuzu kuru derdim ama harbiden inanmak lazımmış iş beyinde bitiyormuş gerçekten zayıflamak isteyen arkadaşlar fittingo diye bi site var ordan kalori takibinizide yapıp yediklerinizede dikkat ederek zayıflayabilirsiniz

çok tebrik ederim harika bir azim ve sonuç Maşallah Allah daim etsin başarınızı darısı benim gibi isteyenlere olsun

sauna eşofmanın ekstra zayıflamaya etkisi var mı acaba hep merak etmişimdir? arkadaşım da kullanıp çok terlediğini söyledi yani çok terlemek çok yağ yakmak mıdır? Bilen var mı arkadaşlar

Vücut ısısı yükseldiği zaman vücut terler aynı zamanda terlemek vücut tan zararlı toksinlarin tuzun ve fazla suyun atılmasini saglar. vücut ısısının yükselmesi yağ yakımını hızlandırır. Bu şekilde de hem vücut toksin atımıyla detoks olmuş oluyor hem de yağ yakımının hizli olmasiyla hizli kilo veriyor .tuz vücutta su tuttuğu icin şişlik yapıyor ter atımıyla bu da önleniyor.
ablacım ben 15 yasimdayim babam kalp damar cerrahı annem uzman diyetisyen onlardan aldigim bilgilerle yazdim bu yaziyi insallah faydali olmustur.

Vücut ısısı yükseldiği zaman vücut terler aynı zamanda terlemek vücut tan zararlı toksinlarin tuzun ve fazla suyun atılmasini saglar. vücut ısısının yükselmesi yağ yakımını hızlandırır. Bu şekilde de hem vücut toksin atımıyla detoks olmuş oluyor hem de yağ yakımının hizli olmasiyla hizli kilo veriyor .tuz vücutta su tuttuğu icin şişlik yapıyor ter atımıyla bu da önleniyor.
ablacım ben 15 yasimdayim babam kalp damar cerrahı annem uzman diyetisyen onlardan aldigim bilgilerle yazdim bu yaziyi insallah faydali olmustur.
Evet tatlım çok teşekkür ederim çok da yardımcı oldum, bilgiyi tam uzmanlarından almışsın çok teşekkür ederim ilgine. Almayı düşünüyorum da ben de emin olmak istemiştim. Öpüyorum seni.

Evet ben yuruyorum hala
Ne kadar zamandır yürüyosun? kaç kilo verdin asıl önemli olan incelmen sıkılasman nasıl? :) ben 3 gündür günde 10 km yürüyorum, cok yeniyim daha ama neler olacagını yan, ne kadar sürede nasıl değişiklikler olacağını merak ediyorum.

Ne kadar zamandır yürüyosun? kaç kilo verdin asıl önemli olan incelmen sıkılasman nasıl? :) ben 3 gündür günde 10 km yürüyorum, cok yeniyim daha ama neler olacagını yan, ne kadar sürede nasıl değişiklikler olacağını merak ediyorum.
Ben gecen sene kurban bayramında almıstım ozamandan berı yuruyorum ayrıca yogada yapıorm cnku kasları mutlaka gevsetmek lazımmıs kılo veremedım nedenıde adet duzensızlıgım basladı yaklasık bes aydır hep gecıkmelı ve az oluorm doktora gıttım eger bu sporu yapmasaymısm kılo alırmsım cnku butun hormonlarm bozuldu gıbı ama ben bundan yıllar once yuruysle 70 kılolardan 48kıloya dustum ve en guzel spor yuruyus bence haftada besgun yaparsan ve gunde 10bın adım atarsan zayıflarsın

öncelikle çok geçmiş olsun. ben de hipoglisemi hastasıyım (şeker düşüklüğü diyebiliriz) acıkma atakları geciriyorum ve gecen sene 62 kiloyken birden 80 oldum. suan 76 kiloyum. basladım bakalım insallah faydası olur. cevabın için sağol.

öncelikle çok geçmiş olsun. ben de hipoglisemi hastasıyım (şeker düşüklüğü diyebiliriz) acıkma atakları geciriyorum ve gecen sene 62 kiloyken birden 80 oldum. suan 76 kiloyum. basladım bakalım insallah faydası olur. cevabın için sağol.
Cok tskederım sanada cok gecmıs olsun umarım ıstedgın kıloya ınersın kesınlıkle bırakma yuruyusu bence en guzel ve en faydalı spor sımdı yuruyusten geldım bende ıse gıdıorm:)

X